Kayınvalidemle olmuyor..

yorgn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2012
78
8
86
Sakarya
Slm arkadaşlar daha önce ki sorunlarımı okuyanlar bilirler kayınvalidemle yaşıyorum 11 aylık evliyim ve önceki konularda bahsettiğim sorunlar artarak devam ediyor boşanmaktan doolayı olan korkularımdan da bahsettim yha kaynanam eşim evlenmeden önce her yıl şimdiye 1 2 aydır memleketine gitmiş olurmuş bu yıl gitmiyo e kaldığım ev zaten küçük bunun üstüne bahsettiğim sorunlar ve kaldı ki 1 2 ay evimde eşimle baş başa kalmaya hakkım yokmu ben evliliğimi yaşayamayacakmıyım eşime bunlaran bahseiorum o e git mi diyeyim dio zaten anneci bi insan e memlekete gitsin evini ayırsın yine ne zman istiosa gelsin diorum onu da memlekettekiler annesini gönderdi diye laf eederler dio e BEN NE YAPACAM ŞİMDİ ARTIK HASTALANDIM DAYANAMIYORUM İNANIN Kİ

Önceki konularını okudum.
Biraz sesini çıkarman gerekiyor.Orası senin evin ve kendi düzenini kurmalısın.Kimseden çekinme,kurallarını kendin belirle.
Annene gitmene karışıyorlarmış,o konuda ağırlığını koymalısın.
Kayınvalide ile yaşamayı kabul etmişsin ama köle olmayı kabul etmedin herhalde ? Saygı karşılıklıdır,onun da sana saygı göstermesi gerekiyor.

Haa baktın bir türlü olmuyor.Eh olmuyorsa olmuyordur.
Dul kalmaktan neden bu kadar korktuğunu da anlamadım.
Daha çok gençsin,mesleğin de varmış.Annenler sana yakın oturuyormuş.
Olmadı çeker gidersin,hayata yeni baştan başlarsın.Atla deve değil.
Ömrünü çürüteceğine,yeni bir sayfa açarsın.

Bu arada hamile kalmamak için çok dikkatli olmanı öneririm.

Son düzenleme:
tipik kaynana oglunu paylasamayan gelınını kıskanan rahatlıkvermek ıstemeyen ogulcu anne ıste...Sankı kendı zamanında gelın olmadı ne hıssettıgın bılmıyo sankı.bu yıl gıtmedıyse gıcıklıgına yapıyodur senın sabrını olcuyor ıste ben senın yerınde olsam hıc tepkı vermem aksıne sensın annecım sensın annecım bu kadar zıtlasırsan kocanı doldurursan hepten ters teper hıc sesını cıkarma bosver tahatsızlıgını bellı etme..

Evde sesimi çıkaramak istioru aa eşi benden yana olmadığı için korkuyoru dul kalmaktanda korkuyorum çünkü burası doğu vs vs vs (

Evde sesimi çıkaramak istioru aa eşi benden yana olmadığı için korkuyoru dul kalmaktanda korkuyorum çünkü burası doğu vs vs vs (

Eşinin sana karşı tavrı nasıl ?

Ben böyle istiyorum,bu şekilde olmasını uygun buluyorum desen,hemen parlar mı ?

Hayır ben yarın anneme gideceğim desen,en kötü ne olur ?

Sadece surat mı asar ? Bağırıp çağırır mı ? Üzerine mi yürür ? Annesi dırdır mı eder ? Sinir krizi mi geçirir ?

Bunları soruyorum çünkü insan baskı altında olunca,neden baskıya boyun eğdiğini bilemiyor bazen.

Neden korkuyorum,bana en fazla ne yapar,korktuğum şeyi yaparsa ne olur,ben ne kadar ileri gidebilirim vs....

Baştan neden kabul ettinzi gibi klasik ve boş bir soru sormayacağım.Nasip...

Ama bu kimseye kendinizi ezdireceğiniz anlamına gelmez.Hayret ya hayret.Bırak oğlunla karısı başbaşa kalsın.Ama yokkk...Bırakmazlar ki...

Artık bir sınır çizin eşinize de tavrınzıı koyun.Siz onun annesinin kahrını çekmek zorunda değilsiniz.Hatta mümkünse evi hepten ayırın

durumun çok zormuş canım.eşine ne kadar desen de annesine birşey diyebileceğini sanmıyorum.yapacak pek birşey yok gibi gözüküyor.önceki konularını okumadım da sanırım ailenle görüşme konusunda sorun çıkıyormuş.onu asla kabul etme.acaba eşine cinsellik konusunda mı baskı yapmaya çalışsan.mesela annen varken sürekli banyoya girmekten utanıyorum.falan filan deyip reddetsen acaba işe yarayabilirmi

yaptm ama değişen bişey yok kadın herşeyi bana danışın herşey benim kontrolümde olacak dio bu benm için kaldırılabilir bi durum değil kaldı ki eşim tamamen on da ona yönelmiş durumda annesininn ağzından çıkan her şeyi kanun zannediyo..(

eşim tek olsa belki tepki bile vermeyecek ama kadınla birleşince hangisini yapacağinı ben bile tahmin edemiorum (

Allah sabIR versin arkadasım ... Ama bırazcık kendıne guven ve sesını cıkra yoksa daha cokk üzülürsün

Son düzenleme:
eşim tek olsa belki tepki bile vermeyecek ama kadınla birleşince hangisini yapacağinı ben bile tahmin edemiorum (

O zaman tahmin etmeyin ve her defasında büyük kavga çıksa bile dediğinizi yapın.Sizin yapacağınız tek şey o an kavgaya bulaşmamak, k.valideniz ne derse desin birşey demeden eşinizin gözüne bakın. Neden annenize bırakmıyorlar peki, ne söylüyorlar ? Kızı yok mu bu kadının ?

K.validenizin ellerini alsanız avuçlarınızın içine, derdinizi anlatsanız olmaz mı ?
Bir kaç ay yalnız kalmak istediğinizi söyleseniz en fazla ne diyecektir ki ?

Biraz bazı durumları göze almanız gerekiyor sanırım.. Akşamları eşinizle gezmeye gitmiyor musunuz ?
Konuşun eşinizle, artık dayanacak gücünüzün kalmadığını söyleyin.

annemlere bırakmamsının sebebi yeni gelinmişim o evlendiği zman 5 yıl sonra gitmiş bana yine tolerans tanımış gönderiomuş kaldı ki canım inan ki denemediğim yol kalmadı kaynanamı avucumun içine alamam zaten var ya inan ki sesini duymak bilşe istemiyorum çünkü bana çook çektirdi artık ondan nefret ediorum eşim le de defalarca konuştum o da ben annem e git diemem dio hani evini ayırması için de çok konuştum ama dio ki ben annem i gönnderirsem millet bana ne der dio kısaca ben ona bişe diemem dayanamıosan zorla tutamam seni dioo;((((ben ne yapacam Allah aşkına yardım edin bi akıl verin çıldırmak ((((((

Bakın kolay değil ayrılmak ama rest çekmek kolay.. Aileniz gelsin, k.validenizle konuşsun. Bu yaptığı zorbalık. Öyle büyük günaha giriyorlar ki sizi ailenize göndermemekle, bu hakkı ömürlerince ödeyemezler.

Annesinin gitmesi için şimdilik konuyu açmayın artık..Siz ailenizle görüşmek için, o evde bir birey olduğunuzu hatırlatmak için konuşun eşinizle sürekli..
Eşinizi siz iyi tanıyorsunuz, zayıf yönlerini siz biliyorsunuz.Bu zayıf yönlerinin üzerinden konuşun.

Hala size bazı haklar tanımıyorlarsa rest çekin. Madem sizi zorla tutamaz...
İnanın cümleyi tamamlayamıyorum, nasıl bir yaşantınız olduğunu tam olarak bilmediğim için sözlerim dile kolay gelir.

Mesaj tekrarı...........

Son düzenleme:
Mesaj tekrarı...........

Son düzenleme:
Mesaj tekrarı...........
Ya bak biraz önce yine tartistik ben bahar temizliği yaptım mutfakimi düzenledim kendimce sonra eve bi geldim mutfakta ki eşyaların yerini degistirmis kendince ben düzelttim o tekrar değiştirmis BUNU Niye yaptın diye sordum sen bilmiyosun böyle daha iyi Ya yaptığım herşeyde ben biliyorums sen bilmiyorsu diyo ona göre ben çay bile demliyemiyorum Ya bul KADARDA OLMAZ KI HER ŞEYI BANA DANIŞACAKSIN BENDEN ÖĞRENECEKSIN DIYO KENDI EVINIZDE BUNLARI YAŞAMAK KALDIRILABILIR BIR ŞEY MI BANA DIYO KI OĞLUMUN ALTINA YATINCA IYI DE ŞIMDI MI KÖTÜ YOK SEN KOÇANLA YATMAKTA BAŞKA BIŞEY BILMIYOSUN VS HAKARETLER EŞIM GELDI ONUN YANINDA DEDIM BANA BÖYLE BÖYLE DEDI DIYE E AMA ÇOK SINIRLENDIM DIYO BENIM OĞLUMU ALDIYSAN EŞŞEK GIBI ÇEKMEYE MECBURSun diyo eşim de gık demedi ne yapacam bende bilmiyorum

boşanmaktan korktuğunuz için mi boşanmıyorsunuz yoksa başka sebepler mi var

durumuna üzüldüm nasılsa gitmez deyip eziyorlar seni eşin de ses etmeyince kayınvaliden iyice üstte çıkmış valla kayınvalidenin önünde eşine söyledin eşin bişey demedi özel olacak ama yatma eşinle bak bakalım nasıl kuzuya dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…