Meraba arkadaşlar.Konumu artik biliyorsunuz,Kayinvalidem sürekli birlikte yemek yemek istiyordu açıkça defalarca konuşmama rağmen dikkate almamıştı en son,esimin çok samimi arkadaşının devreye girmesiyle esim ailesiyle çok ciddi bir konuşma yapmıştı ve bu durumdan Kayinvalidem hiç memnun olmasa da o günden sonra çağırmadı ve o günden sonra sanirim tepkili,1 tabak yemek gönderecek olsa kendi getirmiyor eşimle gönderiyordu veya getirip dairenin önünde bir masa var üzerinde biblolar fln var oraya birakiyordu kapıyı çalmadan.O günden sonra görmedim,ailemin yanina geliyorum her sene ve ben de onlara Allahaısmarladık demeden geldim.Belki çok ayıp ettim bilmiyorum ama bu tepkili tavrı yüzünden hicbirsey demek gelmedi içimden.Artik son zamanlarda bu konulardan dolayı çok stres yaptım,stresten ne kadar kendimi kastiysam omuzlarimin kaskatı oldugunu hissettim omuzlarim tutuldu resmen, dudaklarımda sürekli uçuklar çıkmaya başladı,stresten mide bulantıları başladı yemek yiyemiyordum 6 kg vermişim.Herkes ne kadar kilo vermişsin diyor annem eve gelir gelmez yavrum ne kadar kilo vermişsin dedi sürekli yemekler yapıyor yataga girdim uyuyacağım, yavrum bugün bir stressiz tasasız uyu dedi gerçekten başımı yastığa koydum ve hic bu kadar uzun süredir huzurlu bir uyku uyumamıştım.Eşim gelirken havalimanında ağladı,duygulandı o da 1 ay sonra gelecek birlikte döneceğiz.Burda aile evinde çok huzurluyum.Tabi her şeyin bir bedeli var mesafe koyarken biliyordum kirilacaklarini,çünkü onlara göre ben onlarla olmak istemiyorum veya oğullarını onlardan esirgiyorum gibi algılıyorlar koyduğum mesafeyi ama asla öyle bir niyetim yok,tek istediğim oğullarının artik evlendiğini kabul etmeleri,bizim de bir aile olduğumuzu her gün birlikte olamayacagimizi anlamaları.Annem kayinvalideme sürekli burdan hediyeler alip gönderirdi Fincan takımları,çantalar,kozmetik vs..Kayinvalidem de yeğenlerime 1'er kavanoz nutella koyardı.Boyle bir şey bekledigim için değil ama tepkisinin olup olmadığını bu şekilde anlamaya çalışıyorum hic hani siena ailesinin yanina gidiyor onlara birşey koyayım demedi sanirim bana tepkisinden:) Annem yine hediye gönderecektir alip vermeli miyim ne yapmalıyım? Bir de sormak istediğim bir şey var..Biz geçici olarak Kayinvalidemlerle altlı üstlü oturuyorduk şimdi 30 metre ilersinde evimiz yapılıyor.Bu oturdugumuz evimiz geçici evimizdi idareten uygun biseler aldik.Annemler ev eşyaları için bana para vereceklerdi yurt dışında yaşadığım için,ben bu eve masraf yapmak istemediğimizi söyledim,yeni evimize alırsınız sonra dedim.Şimdi evimiz yapılacak.Annem ben senin icin düşündüğüm çeyiz paranla eğer istersen burdan sana bir giriş kat alayım oranın kirasını alırsınız hem senin güvencen olur,bunun dışında zaten (Allah gecinden versin) bize birsey olunca bizden kalacak olan diğer evin ayri.O her zaman senin ama bu alacağımız ev gelecekte her zaman senin güvencen olur kira gelirin olur dünyanın binbir türlü hali var dedi..Eşimle henüz konuşmadım bu çok mantıklı geldi.Bunu eşime sunmayı düşünüyorum kızlar ne dersiniz?