Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim çok benziyor çünkü bu modeller ayni:)) Ben de büyük kavga çıkardım esim kuzu gibi olmuştu ama annesi o kavgamız sanki hiç onlarla ilgili değilmiş gibi hiçbişe olmamış gibi yine çağırmaya başlamıştı.Bu defa eşimle tartışıyordum ben gitmek istemiyorum ya annenle sen konuş ya da ben tekrar kobusacagim dedim.Ben konuştum artik çağırmayacak anladi diyor ertesi gun yine çağırıyor.Konusmadi da çağırıyor desem ben konuşunca da ertesi gün bise olmamış gibi çağırıyor:))Bana artik sinir gelmişti.Bugun haddini aşıp eşimle konusmasindan sonra artik konuştum anlamadı bi de mesajla içimi dökeyim dedim.Yazdim arıyor ben sinirimden ağlıyorum o ağlıyor çocuk gibiler aralarında kaldım valla ben ailemin yanina gidip bir süre kimseyi görmek istemiyorum:)Valla hic es te laftan anlamaz ben buyuk kavga cikarip evden ciktm cocugumla annesine cocuk icin mecbur karimi alip baska eve girrcegim demis bana bunu sonradan dedi annesini kandirmak icin cok sacma simdi hala haftada 1 gun bos o gunde alisverisini yapar esim eside var esime yaptiriyor boyle bir insan hala bulusmak istiyorlar baristik ya esim sayesinde arayio size gelcez diyor valla bayada ara koydum biraz yeter ya bu ne hala annesini gogsunu ister gibi
Ne kadar benziyoruz yeminle bende yurtdisindayim ayni senin durumundaydim esimi cok seviyordum onun icin sabir ve direnc gosterdim tam 3 yil ayni evde ustelik kocaman eski bir evde sonrasi buyuk bir kavga ve 2 yil küs kalmayala sonra esim zaten bu sefer sik gitmeye basladi tepii gosterince annem degilmi onla küstün bendemi küsüm falan filan ona da bahane oldu simdi beraber gidiyoruz kackez gunduz calistigi icin gece cagiriyordu esim arada gizliden gidiyordu bi kere oglunu tek yemege davet etmis bu arada kaynanam hic davet bilmez yani bizi toplu cagirmaz diyim esimde tabi ayni evdeyz banada once bir demedi ayni evde yemek yiyecez bi baahane bulup kaacack tabi dedi annem yemege cagiriyor oylemi dedim hic demedi beni tek hep beraber gittik ben tabi anlamadim sandimki beni ve oglumuda cagiriyor bizi nasil ayiriyorsa valla esimi tek cagirmasida normal degil Allahtan sana gore yemeklerimi sevmez kendi super ya pek gelmez ama suan grill aldik hep gelmek istiyor neyse o kknudan cikmim gittik cok az yemekler hani belliydi kayinpederim dedi cok az 2 aile icin nasil boyle az yaparsn o an anladim ahaha cok komik ya..hala ayni hic degismezler sadece sekil degistirirler eskiden bana nasil kotu kotu konusurdu acik acik tahammullu yoktu ayni evde bana suan bana muhtac ablam diyor ee sen heo sabrettin iyi niyetliydin kiz inan sen sakinsin benden hasta babasi icin dua istemis insan ama oglu soz konusu olunca kaplan kesiliyor eltim hep takilir kaynima fazla yakinsin iste kaynimi pek yakin tutmuyor haketen kiz gibi dibinden ayirmamis esimde sozunden hic cikmamis
Çok Teşekkür ederim canim çok sagol insallahMemlekete gelmekniyi gelecektir. Ben düzeleceğine inanıyorum. Çok mutlu olmanız dileği ile
Üyelerin mesajlarının sağ alt köşesinde cevapla yazan yere tıklarsanız alıntılayıp cevap verirsiniz, böylece neyi kime yazdınız belli olur.Bunubokumadım diyerek yorum yapan üyeye yazmıstım
Sinirleriniz bozulmuş iyice. Umarım ailenizin yanından rahatlayıp ve sorunları çözüp dönersiniz evinize.Evet canim çok benziyor çünkü bu modeller ayni:)) Ben de büyük kavga çıkardım esim kuzu gibi olmuştu ama annesi o kavgamız sanki hiç onlarla ilgili değilmiş gibi hiçbişe olmamış gibi yine çağırmaya başlamıştı.Bu defa eşimle tartışıyordum ben gitmek istemiyorum ya annenle sen konuş ya da ben tekrar kobusacagim dedim.Ben konuştum artik çağırmayacak anladi diyor ertesi gun yine çağırıyor.Konusmadi da çağırıyor desem ben konuşunca da ertesi gün bise olmamış gibi çağırıyor:))Bana artik sinir gelmişti.Bugun haddini aşıp eşimle konusmasindan sonra artik konuştum anlamadı bi de mesajla içimi dökeyim dedim.Yazdim arıyor ben sinirimden ağlıyorum o ağlıyor çocuk gibiler aralarında kaldım valla ben ailemin yanina gidip bir süre kimseyi görmek istemiyorum:)
Konuya yorumlarına bakıyorum herkese uzun uzun açıklamalar yapıyorsunTeşekkür ederim canim artik biliyorsunuz ne zamandır mücadele halindeyiz.Hayirdan anlamıyor, konuşuyorum anlamiyor,ne yapmam gerekiyor artik ben de bilmiyorum.Bu konu dışında aramizda ciddi bir sorun yok biraz bizi kendi halimize bıraksa çok mutlu olacağız ama yok anlamıyor esim de anlamıyor ben aralarında kaldim
Kime yazmis konu sahibine miÜyelerin mesajlarının sağ alt köşesinde cevapla yazan yere tıklarsanız alıntılayıp cevap verirsiniz, böylece neyi kime yazdınız belli olur.
Amin canim cok Sagol.Bazi şeyleri yaşarken göremiyorum inan burda yazarken çoğu şeyi farkediyorum.Gercekten artik masum olduğuna inanmıyorum.Çok Teşekkür ederim yorumun içinKaynanan cok tehlikeli sana söylim ayni benimkime benziyor aglamasi o kadar anlamsizki..sende o kadar iyisinki.sende biktin bu ne vicik vicik dibinizdeler hep sabirda bir yere kadar seni anliyorum ne kadar iyi olsanizda altli ustlu olsa olmaz özel diye birsey kalmaz bunu hep derim Allah yardimcin olsun canim mesafeni hep koru emin ol baska eve girdinmi degieir hersey gidip gelme anca haftada 1 olur herkes isinde gucunde kda yorulcak haftada 1 bulusuyorlar bizimki devamli cagiralim bunlarla bi bas edemedim ama hayir diyorum o kadar cankm isterse evet canim istemezse hayir bu böyle..ne diye ayirdim evi Allah yardimcin olsun canim bol sabir..
O kadar güzel bir tespit ki , gerçekten kv lerin çoğu oğullarına yatak arkadaşı alıyorlar , resmen diyorlar ki oğlum al sana barby bebek oyna dur canın sıkılmasın, ama biz ne dersek ona uymalısın , karında kuklamız olsun gel diyelim gelsin git diyelim gitsin, biz bu düzenden devam edelim kimse bir yere gitmesin bir evde 2 aile üst üste yaşasın yaşayabiliyorlarsa tabi .. Artık bu kv terörü bitmeli , resmen okudukça tiksindim bu konulardan...Resmen aile,oğlunu evlendirmemiş.Eve oğluna afedersiniz yatak arkadaşı almış.Oğullarıyla hayatları olduğu gibi devam etmeli siz onlara ayak uydurmalısınız diye düşünüyorlar.Tam dile getiremediği için kv ağlayarak üstünü kapatıyor.Saf koca da tabiki bunları görmüyor.
Siz çok güzel yapmışsınız.Gayet anlaşılır bir şekilde sabırla konuşmuşsunuz.Asla geri adım atmayın hem eşinize hem kv ye karşı.Eşinizle de açık açık konuşun.Biz bu şekilde bir aile değiliz.Ben annenle konuşunca yanlış anlaşılıyor.Ya sen açıkça konuş ya da sen ailenle bensiz mutlu Mesut yaşayın diye resti çekin.Önünüzde yıllar var.Bir de çocuk olsa daha beter olur.Dik duruşunuzdan vazgeçmeyin.
+1Sanki haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz böyle. Yani ertesi gün çağırırsa anne böyle düzen iyi iki haftada bir yada haftada bir gelelim der kapatırsın konuyu. Hiç gitmeyince cidden bir sorun mu var diye düşünüyordur. Veya bir gün anne size yemeğe gelicez dersin, gününü sen belirlemiş olursun
Terbiyesiz mesajını okumadan yorum yaptım diyen birine yazmış. Konu sahibine değil.Kime yazmis konu sahibine mi
Teşekkür ederim canim,gerçekten de doğru hissetmişsin önceden konu açtığımda önerileri fikirleri dinledim hepsini yaparım bir neticeye varırım diye bir umudum vardi.Ama şu geldigim noktada her denileni yaptım her çabam boşa gitti artik yapabileceğim hiçbirşey olmamasının sıkıntısıyla bir de üzerine yüzyüze defalarca konuşmama rağmen anlaşilamamanin verdigi sıkıntıysa burda paylaştım sagolun sizler de dinlediniz beniKonuya yorumlarına bakıyorum herkese uzun uzun açıklamalar yapıyorsun
Üzüldüğünü cabani sıkıntılı durumunu görüyorum
Inşallah rabbim feraha çıkarsın
Kv akıl fikir dirayet versin düşünme yetisi versin
Oğullarına ısrar edemezler çünkü onlardan bunalıp kaçma ihtimalinden korkarlar ama sen el kızısın seni kaybetmek veya kızdırmak onlar için çokta önemli değil, aynı durumu yaşadım yeni evliyken sürekli beni arayıp darlayan kv eşime asla böyle yapmazdı bende tel açmamaya bahaneler bulmaya başladım, sonra ilişkimiz normale döndü tabi benim eşimin desteği çoktu , yeri gelir annesine kızı darlama lütfen dediği olmuştur o yüzden ben baya rahatladim , sizin en büyük sorun eşiniz kv değilEvet elini üzerlerinden çekecekler diye korkuları sanirim ama burunlarının dibindeyiz calisma odasi orda olduğu icin evinden çok orda.Neyi paylaşamıyor benimle anlamıyorum.Ben onlarin arasında tehdit gibi de değilim üstelik.Hani esimi Kayinvalidemle paylaşamıyor gibi durumlarım da yok. Ramazanda oruç tutmuyorlar diye hafta sonlari git ailenle ye diyorum kendi gitmiyor onlar da onu cagirmiyor bana israr ettikleri gibi israr etmiyorlar.Bu insanlar ne istiyor anlamıyorum ki o zaman evlendirmeselerdi keske.Ben ülkemi ailemi birakip gelmişim benimki aile degil miydi
2 hafta önce ordaydik.En azindan 1 ay olsun artik ayda bir gidelim.Dediginiz gibi çok denedim ama ertesi gün yine davetler başlıyor ben kabul etmesem eşimi arıyor ona hayır dedirtsem beni ariyor.Bahceye ne zaman çıksam yakalıyor beni görmüyor degil ki her gün görüyor.Birbirimize ne varsa bir tabak koyup göndeririz her gün tabaklarını götürdüğümde veya o getirdiğinde halimizi hatırımızı sorarız.Hani hic görüşmüyor değiliz yani.Görümcem gider gitmez onu kapıdan uğurlar uğurlamaz beni aramasına sinirlendim açıkçası.çünkü o varken de geldiğinde dalga geçer gibi çok üzgünüm x burda diye birlikte yiyemiyorum diye derdi ki o zaman konuşmuştum biliyordu bizim evde yemek istediğimizi.Kayinvalideme haftada bir de gitsem her gün icin israrla arar illa davet eder bu defa arada uzun bir zaman bırakayım da biraz alışsınlar dedim.O kadar bezmisimki evet hiç gitmesem de yine gitmek istemem ama mecbur koşması,annemle konuşurken bile gelip davet etmesi kabul etmeyince oğluyla konuşması bana iyi niyetli gelmedi.Cunku eşimle Kayinvalidem yüzünden tartıştık.Ben de belki biraz fazla arayı açmış olabilirim ama bu duruma getiren kayinvalidemdi.Dusunun sadece hafta sonlari yerken bir baktim her Allahın günü ordayız yine öyle olur diye korkum aslindaNormalde haklısınız ama 1 ay görümceniz geldiği için zaten hiç görüşmemişsiniz 1 ay sonunda kadın gelin diyor reddediyorsunuz gücenir tabii bu insan düşmanınız değil ki görüşmeyeseniz aynı apartmanda..2 hafta geçiyor çağırıyor yine istemiyorsunuz.Tamam her akşam çıkmayında bu kadar mesafe de fazla değil mi gündüz bile çıkmıyorsunuz kadın sizi ancak bahçede yakalamış. Kendi aileniz olsa bu kadar mesafe koyar mıydınız sanmam eşiniz haklı ayrıca arada başka sorunda yok
Evet en büyük hatayı orda yaptım farkindayimBence sizin en büyük hatanız en başında sürekli kv ye itirazsız gidip alıştırmak olmuş başta sınır çizmediğiniz için Bi anda mesafe koyduğunuzda eş ve kv Bi sorun varda böyle oluyor önceden geliyordu diyo bence
Ayda bir e düşürmeyi istiyorum.2 hafta önce gitmistik çünkü.+1
Engelini ertesi gün koyarsın
Böyle devam edersen ne zaman gidecen yemeğe? Ertesi günde çağırır diye hiç mi gitmicen?
Ayda bir çok az yani biraz abartmış olursunuz..Ayda bir e düşürmeyi istiyorum.2 hafta önce gitmistik çünkü.