- Konu Sahibi benkimimki
kayınvalidenin senin düğününde hiçbirşey yapmayıp, kızının düğünü olurken seni arayıp, bunları sorması çok tuhaf...
ya siz evlendikten sonra kırgınlığınızı belli edip, araya mesafe koymadınız, ya da kayınvalideniz gerçekten çok arsız bir insan
sizin düğününüzde görümceniz hiç annesine anne öyle olmaz, şunu da biz yapalım diyememiş mi
bence daha fazla sinirlerinizi bozmamak adına kayınvalideniz ve görümcenizle, düğün dernek muhabbetine asla girmeyin
çünkü söyledikleri herşey , sizi daha fazla üzecektir
eğer yukarıda anlattığınız gibi arayıp da, fikir sormaya devam ederse; siz beni düğünümde çok üzdünüz, sayenizde eşimde kendini çok kötü hissetti.
şimdi kızınızla ilgili çabalarınızı duyunca, unutmaya çalıştığımız o zorlu günleri hatırlatıyorsunuz
o yüzden lütfen bana ne yapmanız gerektiğini sormayın de
evet canim diyorumya..demekki yapamadi imkani yoktu yanliz kadin..bilmiyordu filan diye uzatmadim meseleyi..sonradan oda ilimli davranmaya baslamisti..zaten esimle baska sorunlarimiz olmustu o aralar hamilelik filan..ama simdi tekrar patlak verdi iste..gercekten beklemiyordum boyle biseyi..ogluna yapmadi kizlarina asla imkani olmaz diyordum..tamam yapsin hisbisey yapmasin degil..ama bu kadari nasil yapabilir orasi beni sinir eden durum zaten..simdi ben bir anda irtibati koparsam yada terslesem kiskandigimi dusunecekler huzur bozmak istiyor dicekler..