Kayınvalidemin yapmacık davranışları

konusmayi gulmeden nasil yapacaksiniz?

sahsen kira sozlesmesi imzalanirken kayin ailemden birini aglarken gorsem ya cok komik gelir, cidden gulmeden duramam, ya da topuklari bura vura kacarim, manyak bunlar diyerek.

velhasili yine degulmek iyi fikir gibi, nisanliniz ve gorumce adayiniz da bu sekilde basa cikiyorlar anlasilan,

İnsanlarla anlaşma şeklim yersiz övgü, hak edilmeyen yüceltme şeklinde olmadığı için kompleksli olduğumu düşünüyorsanız bu sizin sorununuz. Ben eşinin annesine gereksiz methiyeler düzmedende kendisine saygı duyulmasını sağlayan kesimdenim. Siz abartılı ve inanmadığınız cümleler kurarak saygı kazanıyorsanız bu sizin acizliğinizdir.

Bugün bu konu altında özlü sözler paylaşma günü galiba aşşşırı iyi aşırı

Yersiz övgü dediğiniz nedir? "senin yerin ayrı, onu bu yaşa sen getirdin" gibi sözler mi? Ben burada methiye göremiyorum. Abartılı bir cümle de göremiyorum, sırf bu yüzden de kimse bana saygı duymadı. Saygı hakedilecek bir şeydir, karşılıklı olması gerekir ve birini övmek(dahi) bizi aşağılık ya da aciz yapmaz.

Birini övmek acizliktir demedim çarpıtmayın lütfen. Siz doğru olduğunu düşündüğünüz şekilde iletişim kurmaya devam edin İnsanlarla tabi bende..

Merhaba; kendince nikah yaklaştıkça kıskançlık tribi artan bir anne modeli.. takılmayın derim :) Kayınvalide - gelin - koca üçlüsünde başrol kocadır. İlişki onun rotasında ilerler. Bunu asla unutmayın. Eşinizin davranışları değişmesin; gerisi teferruat :)

Yukarıdaki kayınvalideyle sizi kıyasladım mı? O doğru mu dedim? Onunla sizin ne alakanız var?
Bunu çektiysen adabınla insan gibi anlatırsın, örneklendirirsin konu sahibini
Komik bir şey mi yazdın da gülüyorsun? Madem bu derdi çektin nesi komik? Siz bunu komik buluyorsanız yerdiklerinizin yaptıklarından siz de zevk alıyorsunuz demektir. Ensest ima edip gülmek nedir ya Allah akıl fikir izan nizam versin size de sizin gibilere de
Yanlış olan kelime değil zihniyet, özre filan da gerek yok beyninizi kalbinizi temizleyin siz

Kişi kendinden bilir işi derler ya ne kadar doğru.
Şimdi sana sonuna kadar hak ettiğin sözleri yazsam adam yerine koyulursun, ben banlanırım.
Edepsiz.

Ben o evi terk ettikten sonra eşimin annesi durumu daha da arttırmış şuan anlatmak istemediğim ölçüde sapkınlıklardan söz ediyorum sizin yazınızı çok beğendim durumu çok güzel anlatmışsınız kaleminize sağlık derim

Ayyy benim kayınvalidem de oğlum koynuma gir bunda bişey yok demişti offf ne günlerdi ya

Kafan nasıl güzel ama ....

Kızlar aradan günler geçti ben kayınvalidemle bu konuyla alakalı hiç konuşmadım. Geçen gün arkadaşlarıyla wp grubunda konuşuyorlarmış. Bir arkadaşı benim için çok iyi bi kıza benziyor vs demiş. Benim kv de evet çok iyi biri balayına bile sizle gelcem desem kabul eder dedim diye anlatıyor bana. Ben de lafın iyisi şakayla söylenir mantığıyla yok artık gel bide aramızda yat anne o kadar da iyi değilim kusura bakma dedim güldüm. O konuşma resmen beynime kan sıçrattı. Saygısızlık yapmak istemiyorum ama sabrım da tükenmek üzere. Yüzüne kötü bişey demeyeyim diye nişanlımla konuştum. Muhabbeti aynen olduğu gibi anlattım. Sonra da aşkımmmm bebeğimmmmm demelerinden rahatsız olduğumu söyledim. Nişanlım önce annesinin durumuna duygusal yaklaştı. Babamdan çok çekmiş sevgisinin karşılığını belki de bi tek benden aldığını düşünüyor vs dedi. Ben yine de yapmacık bulduğumu ve artık rahatsız olduğumu söyledim açık açık.
Nişanlım da bu konuşma beni çok zor duruma düşürdü ikiniz de canımsınız senin üzülmeni istemem anneme de nişanlımın yanında bana böyle böyle deme diyemem ama bu konuyu çözmek için bişeyler düşüneceğim dedi. Nişanlımı da sıkıştırmak istemiyorum. Açıkçası annesinin biraz duygu sömürüsü yaptığını da düşünüyorum.
Son olarak kararımı verdim. Kendisiyle arama gerçekten mesafe koyacağım. Bu konu hakkında da yüzüne tek kelime etmeyi düşünmüyorum anca konuyu o açarsa konuşacağım. O konuşmada da lafın iyisi şakayla söylenir tarzında ilerleyeceğim. Gelişme olursa tekrar yazarım.
Yazdıklarınız için hepinize teşekkür ederim.

değişik bir şekilde evlendikten sonra eşinizin orta yolu bulamayıp arada kaynayıp sonra oku size çevireceğini hissediyorum o hissi aldım babam yok bi ben varım arkamı dönemem onun hep yanında olmalıyım hesabını yapacak gibi görünüyor. Düğüne kadar ne kadar var bilmiyorum ama iyice gözlemle derim

Nasıl hanimefendisiniz helal olsun.

Oğluna istediği şekilde hitap eder karisamazsiniz. Adama.yazik neden zor duruma dusuruyorsunuz? Kadınla mesafe koymak yeterli olmalı.

............
çok güzel yazmışsınız, irite etmeden.
anneler düğün zamanları, kızım/oğlum elden gidiyor, karısı/kocasıyla bir olur, bizden uzaklaşırlar, akılları çelinir diye özellikle etraftan duyduklarından mıdır? evhama kapılıyorlar. öyle düşünün.
Bırakın aralarındaki ilişkiye müdahil olmayın.
Yerinizi biliyorsunuz ve duracağınız yeri de bilirsiniz zaten.
Önemli olan nokta size saygısızlık boyutuna gelmemesi ve size zararı dokunmaması.
Daha pek çok şeyi duymayacaksınız, yanınızda konuşulmayacak, konusu açılmayacak ya da farklı gösterilmeye çalışılacak.
Alışın.
Arada olmak iyidir, zamanla taşlar yerine oturacak zaten.

evdeyken göze gelmeyen evlatlar, evlenince kıymete binebiliyor. bu kötü bir şey değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…