Gecenin bu saatinde aldim elime telefonu kimseye anlatamadigim icin uyuyamadim. Benim daha onceki konularda bahsettim az cok kv ile aramizda bariz sorun olmadi ama benden istedigi ana kiz olmak ben cidden kizi gibi davraniyorum kizinca kusunce beni kirinca anneme nasi davranirsam tepkimi koyup soyluyyorum sarilip agliyorum mutlulugumu ictenlikle paylasiyorum. Ama onda yok sanki bu durum kendi kendiyle celiskili davraniyor. Mesela bu durumu takip konu bile actim bana hic kizim demiyor. Ogullarina da sadece isimle hitap etse anlarim kisiligi bu derim ama onlara evlatcim oglum vs diyor yani. Neyse bu konuyu acma sebebim bu aksam yasanan bir olay oldu. Kaynim ogrenci ve uzak bir ilde okuyor . Biz kv ile ayni apt oturyoruz. Kaynim tatil bu kadar yeter deyip kizarkadasiyla okullar acilmadan biraz vakit gecirmek icin okudugu ile gidecekti evden cikmadina yarim saat kala esim assagi indi. Derken bi bagris bi tartisma indim ( genelde konusmalar yuksel ses olunca daire kapisi aciksa duyulur) indim asagi konuyu bilmiyorum ama sakayla karisik ortami yumusatayim dedim Nooluyo yahuu niye tartisiyosunuz gibilerinden gulerek esprili bisiler soledim. Kayinvalidem Siz cok genissiniz ortanca dedi Ben de konuyu bilmedigim icin Ne yonden anne dedim Ben niye genisim dedim Sen de varsin icinde dedi(siz derken seni de katiyorum yani dedi) ben de Tamam da ben ne konuda genisim onu anlamadim dedim(ne bileyim ne konustuklarini dimi ama) sustu. Cok cok kotu bi bakis yakaladim asla sevgi icermiyodu. Ben de dedim ki soyle icinde tutma anne icinde patlamasin dedim sonra esim kaynim tedirgin oldular ayaktaydilar koridorda odaya dogru yoneldiler kv saka saka falan dedi onlar iskillenince oole gecistirdi. Esimden ogrendim ki konu maddi konulardaki genislik kaynima kiziyor cok harciyor ogrenvo haliyle o ara falan offf niye samimi olamaz ki bi insan siyle iste acik acik kizim bole bole sen de harciyosun vs ki onu buna karisma hakki yok arti ben zaten cok tutummluyumdur herkes bilir simdi bide kizlar ben bu konuyu onunla konusmak istiyorum sen benim samimiyeti haketmiyosun demek istiyorum uygun bi dille madem oyle artik mesafeli olalim falan nasil yapayim yardim noooolur COOK UZUn OLDU AFFEDin((