Kayınvalidemin para istemeleri...

Bi anne de evladı borç içindeyken para istemez sanırım...
Evlat lar var istiyor. Anneler hic gozunu kirpmadan ac bile kalsa ihtiyaclarini karsiliyor.....eminimki sizin kayinvalideniz de fedakarlik yapmistir..cunku o bir Anne..belki siz sahit olamissinizdir fakat yapmistir...

Bir laf vardir ya catal kazik yere batmaz derler.Sizdeki o hesap bu kadar kisi sizin gelirinize asalak olursa her durumda karisirsa olmaz.Kesin olarak maddi iliskinizi ailecek esinizve siz keseceksiniz.kv kp kayin hepsine sirtinizi doneceksiniz.yoksa olmaz.Benim esimde ailesine para yolluyordu.cok sikontilar cektim nelerneler yasadim.simdi ev ve araba ktedisi ödüyoruz hala yolluyorsan zikkim olsun diyorum.Kv kp e de soyledim utanmadan hala para istiyorsaniz zikkim olsun dedim.cunku diger 2kaynim bekar ve calisiyor.Her ailede bir salak olurmus onlarda benim kocam.sizinkilerdede sizin kocanizmis kusura bakmayin bende cok doluyum bu konuda

Bir konu ancak bu kadar karışık yazılır. Ayrıca yıl 2017, milyar mı kaldı?
Bu kadar geliriniz var madem, nasıl 4 bin lira gibi küçük bir rakam için babanıza kredi çektiriyorsunuz?
Kayinvalideniz anlayissizsa, eşiniz dilsiz mi? Versin cevabını. Yok annesine yardımcı olmaktan şikayetçi değilse, ona da mani olamazsınız. Siz de çalışın, siz de kazanın, istediğinize verin veya vermeyin

Milyar diye bir tabir yok artık
4 bin
50 bin deseniz daha uygun olur
Milyarlar eskide kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…