- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Benim de durumum yok demiş işte.. Dükkanı kapat dese kapatmaz ki.. İnternete koy devredelşm demiş kimse almaz orayı. Daha vergi açılmadı iki kere gelmişler üçüncü de ceza yiyecek yine bizden isteyecek kaç kere uyardık acımaz yazarlar cezayı diyeBu kadınla değil, bu kocayla ne yapacağım diye sormanız gerekmez mi?
Eşiniz durumum yok diyor, annesi de ne biçim evlatsın diyor. Eşinizin dili yok mu? O biçim evladım ben de kendi ailemi de düşünmek zorundayım diyemiyor mu?
Dükkanı kapatalım madem diyemiyor mu?
Kardeşim çalışsın artık diyemiyor mu?
Benden borçlarım bitene dek para isteme diyemiyor mu?
Kendi aklı yok mu kocanızın? Kendini niye korumuyor?
Benim de durumum yok demiş işte.. Dükkanı kapat dese kapatmaz ki.. İnternete koy devredelşm demiş kimse almaz orayı
Kapatmazsa kendi bilir
Devretmek isteseniz kimsenin almayacağını nerden biliyorsunuz? Denemeden?
Eşin saf mı ya? O kadar borç içinde neden hala kredi çekiyor ki? Senin rızkını alacak annesi boş otursun diye ona verecek. Hani çok gerekli bir şey olsa çekersin de kadın işlemeyen dükkana mal alsın diye para mı çekilir? Hele evde boş oturup abisinden para isteyen kayna bas git diyesim geldi. Çalışmayıp bir de abisine para vereceksin ne demek?
Eşine resti çek, ya bunları def et başımızdan ya da çekil aradan ben def ederim diyin. Kimseyi sırtınıza alıp taşımaya mecbur değilsiniz.
Of okurken bana bunalti geldi. O kredi bu kredi ya bu kredileri ne kolay cekebiliyorsunuz. Herseye tak kredi. Sonra bir taraf borçla sıvalı. Valla ne cekiyorsaniz kendi kafanizdan cekiyorsunuz kv, kardes hikaye.
Kv durmadan mal alıyo eşinde para veriyo kredi çekiyo bence herkes halinden memnun sen hariç
Git kvne kampanya yapsın pazara çıksın bişey yapsın eritsin malları eline para geçsin sizdende istemesin
İş kurmak için çekmek zorundaydık onun sayesinde geçiniyoruz Çektiğimiz kredi sayesinde iş kurduk karnımızı doyuruyoruz borçlarda ödendikçe para birikmiş oluyor çünkü mallar bizim oluyor yani arabalar.. Bazen uzaktan konuşması kolay olabiliyor.. Sabahtan akşama kadar bi markette çalışıp iki milyar almak yerine o parayla aylık on bin kazanıyor eşim şükür
Okurken konunun içinde kayboldum. Çok karışık anlatmışsınız.
E ama 8000 de gider oluyor demiştiniz
Geriye yine 2000 kalıyor
İş kurmak için çekmek zorundaydık onun sayesinde geçiniyoruz Çektiğimiz kredi sayesinde iş kurduk karnımızı doyuruyoruz borçlarda ödendikçe para birikmiş oluyor çünkü mallar bizim oluyor yani arabalar.. Bazen uzaktan konuşması kolay olabiliyor.. Sabahtan akşama kadar bi markette çalışıp iki milyar almak yerine o parayla aylık on bin kazanıyor eşim şükür
10 binin 8 i gidiyor diyordun. Simdi 10binle rahat geciniyor mu oldunuz?
Bir meslek sahibi olsaydi markette 2 liraya calismazdi.
Yok kayinvaliyede dukkan ac, kredi cek, yok kardese bilmem ne kadar para ver. Bu kafayla burnunuz camurdan kurtulmaz bunlari yapan ve önünü kesmeyende eşin, sense saga sola bileniyorsun. Para kazanmaktan cok onu yonetebilmek önemli.
Bi anne de evladı borç içindeyken para istemez sanırım...Kadin kim??? Diye sorarlar size...hep anneler babalar mi yapacak destek ...benim kayinvalidem senelerdir benim borcumu oduyor. Diye bir kisi konu acmiyor. Ne hikmetse..siz nekadar hanimiusaniz esinizin oda annesi...bunu unutmayiniz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?