kayınvalidemin niyeti ne?

Normalde sessiz sakin bir tipim ama kaynananın fotoğraf hakkındaki sözleri karşısında, en iyi ihtimalle masadaki suyu suratına fırlatıp senin aklın uçmuş heralde şimdi daha iyisin değil mi derdim.
Eşin de mi hiçbir tepki vermedi?

Bu açık ve net konuşmayı adamı şişirmeden yap canım..

Sonunda paylaşılamayan erkek pozisyonuna düşürme eşini.

eşim o an masada değildi o duymadı o fotoğraf olayını..sonrasında ben söyledim ya yok takılma sen annemin her zamanki boş konuşmaları işte şaka yapmaya çalışmıştır falan dedi..

Bu tür aileler içli dışlı olmayı severler. Yeri gelir aynı odada yatar bu kuzenler ... gayet samimi büyürler !! Anlatabildim mi işin özünü ? O yüzden böyle sırnaşmalar çok normal onlar için.. Eşini çekip yanına alman gerek başka yolun yok.

eşin nasıl davranıyo
eşim kuzenin bu abimle evlencektik laflarına hiç tepki vermiyor ya da gülüp geçiyor. bir kez ciddi sormuştum ona böyle bişey var mı hakikaten diye bana saçmalama öyle bişey bana talep etselerdi bile ben kabul etmezdim onlar benim kardeşim yahu dedi

ilk hamilelik haberimi o bahsettiğim kuzene verdim..dedim ki akşam annemlere de duyurucam sen tepkilerini kameraya çekermisin dedim.ya günahını almak istemiyorum özünde çok iyi biri olabilir hamilelik haberime o kadar sevindi ki gözleri doldu..ay ben hala olucam diyip durdu..akşam kv gidip haberi verdik ve çok sıradan bi tepki verdiler.sanki 10. çocuğuma hamileymişim gibi hiç heyecanlanmadılar.videoyu kime izletsem niye böyle tepki vermişler istemiyorlar mıydı diye soruyorlar. hatta daha sonra öğrendiğime göre biz gittikten sonra kv kendini temizliğe falan vermiş.gecenin köründe balkon yıkamış banyo ovmuş..yani bu davranışları normal mi ben mi fesatlık yapıyorum bilmiyorum ki...

teşekkür ederim..haklısınız benim gibi akraba olmayan birde dayımızın eşi var onu da hiç sevmezler hep kötülerler ki kadını gördüğüm kadarıyla çok hoş hizmetinde hürmetinde bir kadın. eşimin dedesi vefat ettiğnde memleketine gitmiştik cenazeden bir sonraki gün en büyük kuzen ben ve eşim kahvaltı ediyoruz bu kuzen dedi ki çocukken en büyük hayalim abimle evlenmekti dedi..ulan bir gün önce dedeniz ölmüş bana edilen lafa bak. bende dedim ki valla canım bende çocukken hep coşkun sabahla evlenmek istiyodum ama işte..hayaller,hayatlar dedim gülerek..onlarda güldüler konu orda kapandı bundan sonrasında da birkez daha abimle evlencektim ben konusu oldu o daha lafını bitirmeden ben eşime bişey söyleyerek konuyu değiştirdim..doğumda gelicekler bakalım bu konuyu açıcakmı onu bekliyorum ben.

Bu saka olmus kaka. O an paylardim ben olsam. Ve hatta kuzenini bile okinci kez tekrar ederse paylardim. Belliki kv icten ice baska seyler dusunmu ama olmamis. Cocugum icinse ondan birsey beklemezdim.

Kuzen nedir yahu kardeştir kardeş. Birlikte evcilik oynadığın, saklambaçta bulduğun kişidir kuzen. Kuzenini oğluna yakıştıran kvden bu kafadaki birinden bence siz de uzak durun, evladınız da. Zira düşünceleri bi garip. Garip olduğu gibi bir de herkesin içinde dile getiriyor. Normal değil.

Valla T triskadan nagmeler 'e katılıyorum; biraz dişli olun. O fotoğraf olayında ben olsam "X başucu yetmez, alnına dövme yaptır ki annem rahatlasın" der, kahkahayı da patlatırdım. Öyle kibar kibar bozulursanız daha çok üstünüze gelecek gibi.

Reactions: anu
Büyük ihtimalle yigeniyle evlendirmek istiyordu araya sen girdin. Bunu birtek esin çözer böyle şeyler duymak istemiyoruz dikkat edin diye

Ayy canm güll geçç :)))) eşimede geçmişte düşündükleri biri varmış ben biliyorum hatta görüşüyorumm onlar bakmış sen almışsınn bırakta onlar üzülsün :))

Fesat moruk o kuzen ailenizden uzak olmalı bence.. bu saatten sonra eşiniz onla evlenecek değil zaten severek evlenmişsiniz ne mutlu.. ama kv olacak kadın ve o kuzen bi haddini bilsin eşiniz bi mesafe koysun..

Bebişinizden de uzak olsunlar boşverin Allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin meleğinizi..

Ayy canm güll geçç :)))) eşimede geçmişte düşündükleri biri varmış ben biliyorum hatta görüşüyorumm onlar bakmış sen almışsınn bırakta onlar üzülsün :))
Ayrıca ben olsam evlenicektik dediğinde " bak böyle söyleme çok üzülüyorum resmen benim yüzümden evde kalnşsın derdim

İnsan abi dediği birine nasıl göz koyar ?

Nasıl evlenmeyi düşünür ?

İğrenç, mide bulandırıcı

Bugün X abi, yarın X'ciğim..

Abisiyle ensest düşünen, başka ailedeki kimle kim bilir ne düşünür.

Bu kadar koca meraklısı olup azmaya gerek var mı?

Abimle evlenecektim nasıl bir mantıktır?

Kuzenimle dese X ile dese hadi neyse

Abi demiş ve hallenmeye kalkmış

Çok iğrenç bir durum bence. O kızı evine bile sokma.

Kayınvalidene gelince, masayı başına geçirirdim ben. Ya da öyle bir laf ederdim ki masadan kalkar giderdi utancından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…