kayınvalidemin niyeti ne?

Bu saka olmus kaka. O an paylardim ben olsam. Ve hatta kuzenini bile okinci kez tekrar ederse paylardim. Belliki kv icten ice baska seyler dusunmu ama olmamis. Cocugum icinse ondan birsey beklemezdim.
aynen..tahminen o ikisini evlendirmeyi düşündü hep.ama sadece kendi düşündü oğluna diyemedi.kuzene söylemiş olabilir belki kız bu kadar ısrarla evlencektik diyo ya..hayır yani şaka bir kez yapılır...3 kere 4 kere yapmanın ne manası var:KK12:

Kuzen nedir yahu kardeştir kardeş. Birlikte evcilik oynadığın, saklambaçta bulduğun kişidir kuzen. Kuzenini oğluna yakıştıran kvden bu kafadaki birinden bence siz de uzak durun, evladınız da. Zira düşünceleri bi garip. Garip olduğu gibi bir de herkesin içinde dile getiriyor. Normal değil.
bende öyle düşünüyorum..çok tuhaf bir aile zaten..herkes birbirinin akrabası ile evli..mezhebi geniş bunların.bizde yoktur akraba evliliği ve ayıplanır da yani..bi patlayacağım onu bekliyorlar bence..

merhaba arkadaşlar..kafam karışık biraz fikir hiç fena olmaz:110:

4 yıllık evliyim ve severek evlendim.eşim dünya iyisi bir adamdır ve tek çocuktur.eşimin ailesiyle şimdiye dek hiçbir problem yaşamadım..eşimin 5 tane kız kuzeni var hepsi eşime abi der.biz nişanlıyken en büyük kuzen bigün şakayla karışık bana" yaa mino sen olmasaydın biz abimle evlenicektik" dedi.ha bu arada, onların sülalede akraba evliliği çok yaygın.mesela eşimin anne babası dayı-hala çocukları..neyse sonra bizim düğünümüz oldu evlendikten sonra aynı kuzen birkaç kez daha buna benzer laflar etti.eşime sorduğumda "üstünde durma biz bizim sülalenin akraba evlilikleriyle dalga geçiyoruz" dedi. en son bi düğüne gitmiştik eşimle bu en büyük kuzen birlikte resim çekindiler.kayınvalidem, masada ben ve annem olmasına rağmen kız kuzenimize" sen o resmi büyütüp baş ucuna koy emi kızım" dedi. masadaki bi başka akraba abla ayıp diyerek beni işaret edince de " aman ne var canım yakışıyolar" dedi pişkin pişkin..hiç o kadar şok olduğum bir an hatırlamıyorum..o ara ben 3 senelik ugraş ve tedavi sonucu hamile de kaldım..hamilelik haberime verdikleri tepki hiç beklediğim gibi olmadı..kayınvalidem yerinden kalkıp tebrik bile etmedi ki, biliyordu uzun zamandır bebek istediğimizi ama olmadığını...şu an 6.5 aylık hamileyim ve bir oğlum olacak hayırlısıyla..kayınvalidem hiç özenmiyor bir çorap bile getirmedi. ayrıca ne zaman telefonda konuşsak torunum nasıl diye sormaz, bebek nasıl, bebeğin nasıl diye sorar..bu ve buna benzer bir sürü ufak tefek şey var ama en çok kafamı karıştıran şeyler bunlar o_O

ne yapmaya çalışıyor olabilir? şimdiye dek hiçbir saygısızlığım olmadı kendisine ama bu davranışları sabrımı taşırmaya başladı..istenmeyen bir gelin miydim acaba??

Senn o kuzeniyle gorusmesuni engelle bencee anamm cok korkunc yaaa vallaa beynime kan sıçradı ben bile saçını başını yolarim o kizin gelip oraya sen nasıl bu kadar sakin oluyosunn kayinvalidenle esinin arasını acmaya calis bence. Esine belli etme kiskandigini. Ya baska sehire tasinmanin yollarını bull yaa eşini ailesinden soğut bir şeyler yap ama yoksa bu yol yol değil

İnsan abi dediği birine nasıl göz koyar ?

Nasıl evlenmeyi düşünür ?

İğrenç, mide bulandırıcı

Bugün X abi, yarın X'ciğim..

Abisiyle ensest düşünen, başka ailedeki kimle kim bilir ne düşünür.

Bu kadar koca meraklısı olup azmaya gerek var mı?

Abimle evlenecektim nasıl bir mantıktır?

Kuzenimle dese X ile dese hadi neyse

Abi demiş ve hallenmeye kalkmış

Çok iğrenç bir durum bence. O kızı evine bile sokma.

Kayınvalidene gelince, masayı başına geçirirdim ben. Ya da öyle bir laf ederdim ki masadan kalkar giderdi utancından
işte bunlar böyle bi aile..kv ile kp hala dayı çocukları..kv sülalede bütün kardeşler yeğenlerle kuzenlerle falan evli.onlara göre normal. utanma meselesine gelince..sanmıyorum ya onlarda öyle laf yiyip utanacak yüz olsa böyle şeyler söylemezler dünürünün gelininin yanında...:KK43:

Bebek doğunca senden çıkmazlar merak etme bir daha kuzen yakıştırması yapmazlar bebeğin oluyor

sen pasif kaldığın sürece kaynanan bu konuyu pişirip pişirip önüne getirecek. belliki kuzenlerden birine oğlunu verecekti ama oğlu seni seçti, o da hazmedemedi. pasifliği bırakıp onun bu tarz konuşmalarında inceden laf sokacaksınki aklı başına gelsin. ayrıca kaynananı ne kadar kafaya takıyorsun. senden uzak Allaha yakın olsun. öyle fitne fesat bir insan senin bebeğine bile yakın olmasın. ne kadar uzak o kadar iyi. dipnot: düğünlerde bayramlarda eşini kuzenlerden uzak tut. çünkü onları gaza getiren bir kaynanan var. onların olduğu yerden erken ayrılın yada hiç gitmeyin.

Ay seni en iyi ben anlarım canım benimkinin ailesinde de yaygın bu ama bizimkiler kardeş torunlariyla evlendiriyorlar.
Böyle dışardan evlenince çocukları gelinleridisliyorlar ve her fırsatta laf sokuyorla iyi senin bi kuzen ve kV laf soyluyormus bizde anane teyze de giriyor işin içine

4 yıllık evliyim ve severek evlendim.eşim dünya iyisi bir adamdır ve tek çocuktur.eşimin ailesiyle şimdiye dek hiçbir problem yaşamadım..eşimin 5 tane kız kuzeni var hepsi eşime abi der.biz nişanlıyken en büyük kuzen bigün şakayla karışık bana" yaa mino sen olmasaydın biz abimle evlenicektik" dedi.ha bu arada, onların sülalede akraba evliliği çok yaygın.mesela eşimin anne babası dayı-hala çocukları..neyse sonra bizim düğünümüz oldu evlendikten sonra aynı kuzen birkaç kez daha buna benzer laflar etti.eşime sorduğumda "üstünde durma biz bizim sülalenin akraba evlilikleriyle dalga geçiyoruz" dedi. en son bi düğüne gitmiştik eşimle bu en büyük kuzen birlikte resim çekindiler.kayınvalidem, masada ben ve annem olmasına rağmen kız kuzenimize" sen o resmi büyütüp baş ucuna koy emi kızım" dedi. masadaki bi başka akraba abla ayıp diyerek beni işaret edince de " aman ne var canım yakışıyolar" dedi pişkin pişkin..hiç o kadar şok olduğum bir an hatırlamıyorum..o ara ben 3 senelik ugraş ve tedavi sonucu hamile de kaldım..hamilelik haberime verdikleri tepki hiç beklediğim gibi olmadı..kayınvalidem yerinden kalkıp tebrik bile etmedi ki, biliyordu uzun zamandır bebek istediğimizi ama olmadığını...şu an 6.5 aylık hamileyim ve bir oğlum olacak hayırlısıyla..kayınvalidem hiç özenmiyor bir çorap bile getirmedi. ayrıca ne zaman telefonda konuşsak torunum nasıl diye sormaz, bebek nasıl, bebeğin nasıl diye sorar..bu ve buna benzer bir sürü ufak tefek şey var ama en çok kafamı karıştıran şeyler bunlar o_O

ne yapmaya çalışıyor olabilir? şimdiye dek hiçbir saygısızlığım olmadı kendisine ama bu davranışları sabrımı taşırmaya başladı..istenmeyen bir gelin miydim acaba??

Gayet acik kv ve kuzenin annesi kuzende dahil o evlilik isi uzerine baya plan yapmislar ama sizin varmiginiz bozmus planlariniz, kv sizi istememis sevememis hic takmayin . Size saygisi olmayan birinin ilgisini neden bekliyorsunuz. Bahane eder uzaklasirdim ben en iyi kaynana ya hic haber alinmayan yada mezardaki kaynana dir.

Sen kocanın sana tutumuna bak, koca karılar konuşur da konuşur. Hem bebeğin senin icin esin icin ailen icin kıymetli olsun boşver, istediğin gibi eğitirsin, cok sahiplense bu defa da senin elinden alır eğitimi kendi verirdi.

Canını sıkmak istemem ama benim bir arkadaşım abi dediği kuzeni boşandıktan sonra evlendi. Ben şok olmuşyum o zamanki yengeisiyle yemeğe de giderdi, onlarda kalmaya da...
Nasıl içleri alıyor insan bilemiyor. Kuzen kardeştir, nasıl farklı gözle bakıyorlar anlamak mümkün değil.
Ama kayınvaliden madem suyunu çıkardı biraz mesafe uzaklaşman iyi olur.

Ne demek yakisiyorlar ya... Patavatsiz bir kaynana iste ne diyimki! Anne bile denmez oylesine icinden gelmez insanin...
Esinde agzini acip laf soylemiyormu bir kez tepki verse bir daha yapamazlar bu sacmaligi...

Hiiiiiç kendini üzme bebeğinin canını sıkma... Bu güzel günlerin tadını çıkart... eşinle mutlu olduğunu hissettir , eşin de senin le ilgilensin kv müsvettesi çatlasın. O kuzenlerle de karşılaşma ... tavrımı koyardım ben hele resim meselesinde ... :KK67:

Yuh ya ayıpta kalmamış ne demek yakışıyorlar yırtarım o kvnin ağzını o kuzenide paralarım oşşt sen kimsin de benim kocamın yanına yakışıyorsun ayrıca yakışsaydin yanında olurdun karşında değil deseydin :KK43:(

Ayy ne iğrenç, ailede bütün Kuzenler birbiri ile evleniyor. Onlardan olma çocuklar yine Kuzenleri ile evleniyorlar.

Ne biçim bir aileye gelin gitmissin canım.

Yanlış anlaşılmasın hadi Kuzenler evlenir ama bir ailede bu bir olur bilemedin iki. Yani aile adeti haline getirilir mi?

Sen böyle bir ailede istenen gelin olma zaten. KV neyin kafasını yaşıyor anlamadım. Tuhaf insanlar. Daha bebek için bir çorap bile almadi demişsin. Bu seni çok üzüyorsa bir liste yap ver eline alsin onları sana. Eşine de söyle hiç heveslenmiyor mu de.

Yalniz burada ne kv ler gördük. Önce istemeyip sonra elinden almaya kalkanlar. Yakında duzelebilir. Ama mesafeli de kalabilir.

Baby Shower gibi bir şey yapabilirsin. Arkadaşlarını çağır, onlar gelirken bebeğe hediye alır zaten anneni teyzen leri, senin kardeşlerini, kuzenlerini falan çağır. Kv yi de çağır. Gelen hediyelere bakarsınız birlikte. Çok keyifli. :))

hamilesin

düşünme bunları beklentiyi kes

benim kv de bir şey yapmadı

doğunca altın taktı

heves meves yok, olmasın da gölge etmesin başka bir şey istemezzz

bakayım dedi ona da ben yanaşmadım oldu bitti

az muhabbet çok huzur

X