kayınvalidemin niyeti ne?

Akraba evlilikleri çok olan ailelerde böyle durumlar olabiliyor.

Ancak saka bir kere yapılır hadi en fazla iki olsun.
Rahatsız olduğunuzu belli etseydiniz eşinize.
Eşine ciddi ciddi ben artık bu konudan rahatsız oluyorum, annen herkesin içinde seni kuzeninle yakistirdigini söyledi zoruma gidiyor, bir daha bununla alakalı bir şey duymak istemiyorum deyin.

Kv hadsizlik etmiş.
Beyinsiz.

Canım benim eltimde kp nin akrabası.Evet bazı şeyler yani ayrımcılık fazlası ile belli oluyor ama ben takılmıyorum.Eşime de diyorum zaten ailenden kimse beni istemedi farkındayım ama böyle kabul edecekler diye.Ha ederler yada etmezler ben eşime bakarım.
Küçük görümcede bir yaz tatilinde gittiğimizde (1000km var aramızda) eşime benim yanımda senin şu eski x de ay gibiydi dedi.(güya beni beğenmiyor)
Bende sonuç olarak benle evlendi ama dedim.
Yine aynı görümce geçen sene herkesin içinde bana şişko dedi.5 -6 kg fazlam var evet hamilelikte şekerim çıktı çok kilo aldım.20 kilo verdim ama.
Bende sizde gördüğüm kadarıyla 36 beden değilsiniz dedim.(benimle aynı kiloda)Bir daha mevzusu açılmadı.
Yani sonuç olarak cevap vermezsen bu seviyesiz davranışlar hep olur.Gülerek cevap vereceksin ki tartışma çıkmasın.

Belliki sen ortaya çıkmasaydın o kuzen gelin olucaktı planları bozmuş oldun benim gibi banada yaptılar öyle bi 'şaka' hemen cvplarını verdim biliyorumki şaka değildi gerçekti

Hepsi gibi buda gıcık işti pek üstüne düşme araya mesafe koy o kaynana ve kuzene karşı..

Densiz ve terbiyesiz bir kaynana örneği

nasıl pis bi insanlar yaa midem bulandı.
eşin de şaka diye geçiştiriyo. her şeyin farkında aslında.

ya tamam olabilir, akraba evliliği normal olan bir ailede anne baba oğluna kuzen yeğen düşünebilir tamam.el kızı olcağına kardeşimin kızı olsun diyebilir...ama olan olmuş, evlenilmiş dahası gelinin bebek bekliyorken böyle bişey söylenir mi..dediğiniz gibi olacak zaten bundan sonra hep huzursuzluk çıkmasın diye sustum sineye çektim ama iyice kudurdular..bundan sonra lafa laf, söze söz...

eşim o kuzene ne zaman memlekete gitsek laf sokar " hadi kız 30u geçtin bulamadınmı hala bi koca?" diye takılır.o da güler eder ama içten içe sinir olur hissediyorum yani.eşim gerçekten onlara kötü gözle bakmıyor bakmaz kardeşi gibi görüyor.
kv ve kp kamudan emekli okumuş insanlar..görgülü ve kültürlü olmalarını beklerdim ama işte okumayla olmuyormuş bir krz daha kanıtladılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…