Bu ulkenin kaynana gorumce elti gibi arabesk muhabbetleri baydi artik gercekten keske herkes kendi hayatina baksa kimse kimseye karismasa. Sinir olmakta cok haklisiniz ben sizin yerinizde olsam kendimi tutamam mutlaka bi iki laf sıkıştırırdim. Bu ne ya bu gelinlerin cektikleri sizin aileniz anneniz babaniz yok gibi davranilmaya calisinca uyuz oluyorum. Neymis efendim pismis eviniz agir kokuyormus gelmesin o zaman 3 ay kalmayi biliyorlar...
Senin gibi bir sorun yaşamıyorum çünkü aynısını yaşıyorum. Benimki üç ay kalmadı ama senede bir kaç defa gelip toplam 2 ay kalıyor. Her geldiğinde apartmanın merdivenlerine takıyor kafayı. Evin içini geçtim sen düşün artık. Oğlu dağınıklığı sevmezmiş, bu arada oğlu peri padişahının oğludur (!) sıradan birisi değil. Ne yapıyorsun dersen susmuyorum, cevabını veriyorum. Ama anlıyor mu dersin TABIKI HAYIR.Ne yapayım sizce? Benim gibi sorunlar yaşayanlar var mı aranızda?
Ayyy bana da getirdiğim çeyizlik yorganlar rutubet kokuyor demişlerdi. Halbuki yorganları koyduğumuz kiler gibi yer havasızdı. Dolap yaptırdım dizdim yorganlarım mis gibi. Hayır koksa da söylenmez ki ne kadar ayıp. Allah'ın kara cahilleri. Herkes pis tek onlar temiz!Ben annesine laf söylesem aramız fena bozulur demissiniz ya, annesi de size laf söylediğinde aranız fena bozulsun o zaman..
O nasıl iş öyle, anası ağzına geleni söyleyecek cevabini verince paşalar bozulacak..
En iyisi esinize söyleyin canım evimiz pis kokuyormus annen öyle söyledi deyin bakalım ne diyecek..
Bu arada benimki de bir kere çarşaflar kokuyor falan demişti, tabi ki imkanı yok.
Eminim senin evinde kokmuyordur.
Eşim çarşafıni bir daha sefere yanında getir anne en iyisi demişti.
Yahuu çeyiz bu tabii ki biraz rutubet kokucak evlendiğimz gün sıfırdan almıyoruz ki herşeyi. Özellikle yorgan nevresim filan annelerimiz sağolsun özenerek yapıyorlar yaptırıyorlar. Ve saklıyoruz evliliğe kadar benmde yorganlar filan baza altında olduğu için ne kadar özen göstersen de kokuyor yani amaaan boşver valla bitmez bu insanların illa bir kusur arama dertleriAyyy bana da getirdiğim çeyizlik yorganlar rutubet kokuyor demişlerdi. Halbuki yorganları koyduğumuz kiler gibi yer havasızdı. Dolap yaptırdım dizdim yorganlarım mis gibi. Hayır koksa da söylenmez ki ne kadar ayıp. Allah'ın kara cahilleri. Herkes pis tek onlar temiz!
niyetim hafiyelik değil ama önceki konularınızda 20 nisanda nişanınız varmış, ne zaman evlendiniz ne zaman kayınvaldeniz geldi 3 ay sizde kaldı? bende yanlış anlamış olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?