KAYINVALİDEMİN LAF SOKMALARINDAN BIKTIM!

didido

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
36
30
88
34
Kızlar merhaba. Derdimi nasıl anlatsam bilemedim ya... Kızlar benim kayınvalidemi ben ilk gördüğümde çok sevmiştim hem de çok. Kendisi normalde İzmirde oturuyor. Bu kış İstanbula yanımıza geldi. İnanır mısınız en az 3 ay bizde kaldı! Bu bile başlı başına bir sorun bence fakat bununla da kalmadı. Ben çalışan bir kadınım. İlk geldiğinde gayet iyiydi aramız 1 hafta falan mutlu mesuttuk ama 1 haftanın sonunda evde eşyaların yerlerini değiştirmeler, laf sokmalar saçma sapan hareketler falan bi dumur olmuştum. Evimden soğudum resmen... Neyse sonunda gittik derken aile içi meselelerinden dolayı bir daha geldi. Bu sefer bende hiç kalmamıştı. Başka akrabasında kalıyordu. Sadece kayınpederim kaçıp kaçıp haber bile vermeden (!) gelip durdu. Biz de açıkcası hiç adam akıllı eve gitmedik. Yani ne biçim bir dengesizlik anlayamıyorum ya! Ben işteyim sen haber bile vermeyip yola çıkıyorsun bana geliyorsun bize söylemeye tenezzül etmiyorsun! Belki benim iç çamaşırım salonun ortasında duruyor! İşten izin alıp evi mi toplamaya gideyim ki böyle bir lüksüm de yok! Neyse artık dua etmeye başladım kayınvalidem gelsin diye düşünün artık. Neyse bugün geldi ben işteyken. Aradım gayet böyle mutlu mesut konuşuyorum yok bu ev çok ağır pis kokuyor. Yok benim oğlum pisliği hiç sevmez. Lanet olsun dedim keşke aramasaydım! Ayrıca benim evim asla pis mis kokamaz en fazla apartmandan geliyordur. Bunu söylüyorum dışardan mı gelio koku diyorum yok diyo. Yine bana pismişim lafları sokma çabaları! Ve kızlar ister inanın ister inanmayın tamam ev dağınık olabilir tam zamanlı çalıştığım için fakat asla ve asla pis olamaz. Kendisinin evinde kapıların altlarında toz yumağından saçtan geçilmiyor resmen bir de utanmadan gelmiş benim evime pis diyor. Ağır kokuyormuş. Şuan mesaim bitti ama eve gidesim yok yemin ederim bıktım usandım artık!

Bana bir akıl verin nolur. Eşimin yanında bana laf söylediğinde eşim beni koruyor fakat ben annesine bir laf edersem aramız fena bozulur eminim bu konuda. Ne yapayım sizce? Benim gibi sorunlar yaşayanlar var mı aranızda?

Bu ulkenin kaynana gorumce elti gibi arabesk muhabbetleri baydi artik gercekten keske herkes kendi hayatina baksa kimse kimseye karismasa. Sinir olmakta cok haklisiniz ben sizin yerinizde olsam kendimi tutamam mutlaka bi iki laf sıkıştırırdim. Bu ne ya bu gelinlerin cektikleri sizin aileniz anneniz babaniz yok gibi davranilmaya calisinca uyuz oluyorum. Neymis efendim pismis eviniz agir kokuyormus gelmesin o zaman 3 ay kalmayi biliyorlar...

Hay ağzın bal yesin ya bu memleketin en sevmedigim yönü sürekli kaynana gorumce elti kayın mıç mıç poffff bi salın şu insanları diye bagırasım geliyor bazen herkes herkesin totosundan bi ayrılsın da kendi halimizde bi yaşayalım ya

Ne yapayım sizce? Benim gibi sorunlar yaşayanlar var mı aranızda?
Senin gibi bir sorun yaşamıyorum çünkü aynısını yaşıyorum. Benimki üç ay kalmadı ama senede bir kaç defa gelip toplam 2 ay kalıyor. Her geldiğinde apartmanın merdivenlerine takıyor kafayı. Evin içini geçtim sen düşün artık. Oğlu dağınıklığı sevmezmiş, bu arada oğlu peri padişahının oğludur (!) sıradan birisi değil. Ne yapıyorsun dersen susmuyorum, cevabını veriyorum. Ama anlıyor mu dersin TABIKI HAYIR.

"haber verilmeden gelinmesinden hoslanmadiginizi ve ziyaretin kısa sureninin makbul olduğunu " esinizin ailesine vurgulayan! Eşinizle bir kere tartisirsiniz ama bu prensipleri kabul ettirince sen rahat edersin

Ben annesine laf söylesem aramız fena bozulur demissiniz ya, annesi de size laf söylediğinde aranız fena bozulsun o zaman..
O nasıl iş öyle, anası ağzına geleni söyleyecek cevabini verince paşalar bozulacak..
En iyisi esinize söyleyin canım evimiz pis kokuyormus annen öyle söyledi deyin bakalım ne diyecek..
Bu arada benimki de bir kere çarşaflar kokuyor falan demişti, tabi ki imkanı yok.
Eminim senin evinde kokmuyordur.
Eşim çarşafıni bir daha sefere yanında getir anne en iyisi demişti.

Ayyy bana da getirdiğim çeyizlik yorganlar rutubet kokuyor demişlerdi. Halbuki yorganları koyduğumuz kiler gibi yer havasızdı. Dolap yaptırdım dizdim yorganlarım mis gibi. Hayır koksa da söylenmez ki ne kadar ayıp. Allah'ın kara cahilleri. Herkes pis tek onlar temiz!

Ahh canım ya. Allah kolaylık versin vallahi. İnan benim kayınvalidem ile aram çok iyidir ama benim sayemde tabi ki :)) kendisine evimizin anahtarı var bir keresinde evde yokken gelmişti eve geldim yatak odamda eşyalarımı katlıyor. Annecim ya bunları böyle koyma bi gelen olur dedi. Bunlar dediği de evden alel acele çıkarken, bazen de sabah pijamalarımı çıkarıp yatağın üzerine bırakıyorum onlar yani. Kaldı ki benim donum bile olabilir orda. Anne bizim yatak odamıza bizden başka kim gelicek ki dedim. Anlamıştır umarım. Daha yeni bir yıllık evli olduğum için elimden geldiğince laf söylememeye çalışıyorum ama bize gelir gelmez hemen bir yerleri toplamaya filan çalışıyor. Bazen kendi evi sanıyor sanırım. Bir de şu an hamileyim kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki bazen gerçekten bazen dağınık da kalabiliyor insan ama illa müdahale edicekler. Hepsi mi böyle bilmiyorum

Yahuu çeyiz bu tabii ki biraz rutubet kokucak evlendiğimz gün sıfırdan almıyoruz ki herşeyi. Özellikle yorgan nevresim filan annelerimiz sağolsun özenerek yapıyorlar yaptırıyorlar. Ve saklıyoruz evliliğe kadar benmde yorganlar filan baza altında olduğu için ne kadar özen göstersen de kokuyor yani amaaan boşver valla bitmez bu insanların illa bir kusur arama dertleri

niyetim hafiyelik değil ama önceki konularınızda 20 nisanda nişanınız varmış, ne zaman evlendiniz ne zaman kayınvaldeniz geldi 3 ay sizde kaldı? bende yanlış anlamış olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…