Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişanda bohça yapmayan kayınvalidem bana 2 li sandıklardan almış,
İçine markası adı sanı belli olmayan; "penye" gecelik takımı, yüz havluları, tarak seti 3 tane de kenarı fistolu havlu koymuş. Bana sandığın diye takdim etti... Bu kadar özensiz olabilirdi anca... Hiç bir şey söylemedim, tüm hevesim kırıldı, bu kadar özensiz olmasına o kadar gücendim ki... Kızına da makyaj setlerine kadar alınmıştı halbukii, durumları da iyi... midem bulandı resmen kadından... Arkadaşlarım gelin alışverişlerine gidiyor, kendi beğendikleri alınıyor, bana ise fikrim sorulmadan penye gecelik seti alınıyor... kızının nişanlısına piere cardin den a dan z ye sandık yapmıştı bana gelince böyle... çeyiz serilecek önümüzdeki ay, anneme de gösterecekler aynı sandığı utanmadan... Nasıl bir şey söylemeliyim, yapmalıyım ki memnun olmadığım belli olsun?
Bunun 2017 yle 2050 yle ne alakası var bunlar bizim adetlerimiz taaa eskilerden kalan ve her nekadar sizin gibi bu adetlerimizi bitirip öldürmek isteyen zihniyetler olsada onlara inat bu adetlerimiz sürecek haaa istemeyen yapmasin ama yok yıl olmus 2017 falan geçin bu insanları ezmeye çalışmayı....yapmak istemeyen yapmaz
Nisanlina gostersene bi bu actigin konuyu bisey denicez.
Benim kaynoş bir çöp dahi alıp vermedi düğünde altın takmadı masraflarına kadar eşimle kendimiz karşıladık noldu öldük mü? bu kadar dert etme, çeyiz de serin bunları kaynanam aldı dersin. Alanın kendi şerefine bunlar. Onların şerefi bu kadarmış de geç.Nişanda bohça yapmayan kayınvalidem bana 2 li sandıklardan almış,
İçine markası adı sanı belli olmayan; "penye" gecelik takımı, yüz havluları, tarak seti 3 tane de kenarı fistolu havlu koymuş. Bana sandığın diye takdim etti... Bu kadar özensiz olabilirdi anca... Hiç bir şey söylemedim, tüm hevesim kırıldı, bu kadar özensiz olmasına o kadar gücendim ki... Kızına da makyaj setlerine kadar alınmıştı halbukii, durumları da iyi... midem bulandı resmen kadından... Arkadaşlarım gelin alışverişlerine gidiyor, kendi beğendikleri alınıyor, bana ise fikrim sorulmadan penye gecelik seti alınıyor... kızının nişanlısına piere cardin den a dan z ye sandık yapmıştı bana gelince böyle... çeyiz serilecek önümüzdeki ay, anneme de gösterecekler aynı sandığı utanmadan... Nasıl bir şey söylemeliyim, yapmalıyım ki memnun olmadığım belli olsun?
Iğrenç başkasına minnet etmek bence bu durumda iğrenç kim ?Hadi her şeyi geçtim de başlık ne alaka? Elin kadınına, sevdiğiniz adamın annesine, salt bir iki çaput parçası yüzünden iğrenç demek, bu kadar gereksiz ayrıntıları iğrençlik diye adlandırmak nedir allasen?