- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Bosverin onlar rezil olsunlar. Goren dalga gecti dersiniz sonra.Nişanda bohça yapmayan kayınvalidem bana 2 li sandıklardan almış,
İçine markası adı sanı belli olmayan; "penye" gecelik takımı, yüz havluları, tarak seti 3 tane de kenarı fistolu havlu koymuş. Bana sandığın diye takdim etti... Bu kadar özensiz olabilirdi anca... Hiç bir şey söylemedim, tüm hevesim kırıldı, bu kadar özensiz olmasına o kadar gücendim ki... Kızına da makyaj setlerine kadar alınmıştı halbukii, durumları da iyi... midem bulandı resmen kadından... Arkadaşlarım gelin alışverişlerine gidiyor, kendi beğendikleri alınıyor, bana ise fikrim sorulmadan penye gecelik seti alınıyor... kızının nişanlısına piere cardin den a dan z ye sandık yapmıştı bana gelince böyle... çeyiz serilecek önümüzdeki ay, anneme de gösterecekler aynı sandığı utanmadan... Nasıl bir şey söylemeliyim, yapmalıyım ki memnun olmadığım belli olsun?
O abarti oluyoO degil de, cimri dersin, dusuncesiz dersin, igrenclik nedir ya.
Bu yorum favorimsizinle gurur duyuyorum kızlarçok tatlısınız. keşke kayınvalideniz siz evlenmeden önce görse bu yüzünüzü.
Birbirine benzer yorumları okurken biranda sizin yorumunuz dikkatimi cekti yazarken bile guluyorumsizinle gurur duyuyorum kızlarçok tatlısınız. keşke kayınvalideniz siz evlenmeden önce görse bu yüzünüzü.
Yapilmalimi yapilmamalimi istenmelimi beklenmemelimi bu biraz kime Gore neye Gore biraz bakis acisi aslinda gerek varmi kimine Gore var kimine gore klişe ama bir dogru varsa belki kendi anneme gostermedigim inceligi gosteriyorum kayinvalideye annemden daha cok sevdiğim icinmi hayir cunku o esimin annesi benim kayinvalidem bu arada esimin ailesi mükemmel insanlar cok severim ama anne Kiz gibi olmak gorumceyle kardes gibi olmak niye bu caba konulara bakiyorum kayinvalideyle anne kiz gibiydik neden boyle olduk gorumcemle kardes gibiydik kustuk iste olmayanı oldurmaya çalışmak iste beklentiler artiyor ve kıyaslama giriyor araya enbasiti kendi anneme içimden geldigi gibi davranırım cunku Beni o dogurdu yanlista yapsam kirsamda bana kiyamaz kayinvalidede elbette kendi kizina bu en dogali oyuzden anne kiz gibi olmak istemem cunku ikimizde istesekte olamaz bu doğanın kanunu ha olmaya calisildigindada istisnalar Disinda sonuçlar ortada ben 12 senedir karsilikli iliski olarak genel anlamda ne incindim ne incittim ben onlardan raziyim Allahtan onlardan razi olsun sandık bohca konusuna girmiycem zira bu konu yoruma acik sevgili bayanlarYorumların hepsini okumadım ama yıl olmuş 2017 hala sandık mı bekliyorsunuz? olayına ben pek katılmıyorum.. Çünkü bunlar bizim gelenek göreneklerimiz.. Bana göre herkes üstüne düşeni yapmalı böylr zamanlarda.. Haa kaynana sana markalı don gecelik almasın ama sen git kendin istediğin ne ise al koy sandığına.. Gelsin ama o sandık sana bir şekilde.. Yapmayın arkadaşlar bunları istemek banallik değil..Ama konu sahibine asla ve asla katılmadığım şey kayınvalidesine böyle bir şey için iğrençlik demesi.. Acaba iğrenç olduğunu düşündüğünüz kadının oğlunun yüzüne nasıl bakacaksınız? Bir ömür nasıl geçecek böyle? Penye gecelik aldıysa sen de saten geceliğini kendin al koy.. Ne gerek var huzursuzluk çıkarmaya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?