Kayınvalidemin iğrençlikleri...

kendine verilen değeri iki çul parçası ile ölçecek kadar değersiz misin ki?

ayrıca sen şimdi bunlara iğrençlık diyorsan evlendiğinde kaynanacığının vayki haline vayy

Oglum var,kadinlarin zihniyeterini gordukce korkuyorum. Yarin ona da boyle birisi denk gelirse hapi yuttuk sulalecek

Senin oğlun küçüktür, büyük olsaydı kayınvalidesi olayım alem kayınvalide görsün derdim, mümkünse dolar kuru üzerinden süt hakkı, kızıma ayrı bana ayrı burma bilezikler

Şaka bir yana bu zamanda eşyasıydı, düğünüydü, kınasıydı derken zaten dünya masraf yapıyor aileler,birde bohçadır, çarşıdır gereksiz.

Bir de kizlarimiz sey saniyor hani evlenince seksi kiyafetler giyilecek, surekli ortalarda salinilacak, kocasi bunlari gece gunduz arzulayacak... Daha ilk gunden bulasik yikayacaksiniz, yerden kirli corap toplayacaksiniz ey heyecanli yeni gelin adaylari O saten sort takimlar kizartma kokacak, o tullu sabahliklara yag damlayacak. Sonra baktiniz olmuyor penye pijamalara geri doneceksiniz. Hatta camasir suyu damlayan pijamalarinizi nasilsa surekli damliyor diye giymeye devam ettiginizde, giydigi rengi atmis pijama yuzunden otekilestirdiginiz karsi apartmandaki hatce ablaya nasil donustugunuze siz bile inanamayacaksiniz

Aci ama gercek bunlar yazin kenariniza.

Yatak odasında giyilecek geceliği çeyiz serme adı altında konu komşuya teşhir eden aha da sevişirken bunu giyeceemm aa dostlaarrr diyen düşünce bence daha iğrenç
bence almak lazm ama çeyiz sermek saçma sana katılıyorum ben kullanmıcam 1 çorap bile almadım görcek 4 kadın annem teyzem annanem bide yengem zaten evim şuan yaşadğm yere 1 saat uzakta başka şehirde olcak annemin evinede sermicem çeyiz utanırım ben iç çamaşirı vs sermeye herkes görsün diye

bu süreç tahminen kaç yıl sonra başlıyor kalan vaktimi ona göre daha verimli kullanmak istiyorum

bu süreç tahminen kaç yıl sonra başlıyor kalan vaktimi ona göre daha verimli kullanmak istiyorum

Ahhh ah gelin adayi genc kizlarimiz o kadar heyecanli oluyor ki yaziyi tam okumuyorlar bile. Daha ilk gunden diyorum, ILK GUNDEN Bu sana yeterince fikir verir herhalde

Ahhh ah gelin adayi genc kizlarimiz o kadar heyecanli oluyor ki yaziyi tam okumuyorlar bile. Daha ilk gunden diyorum, ILK GUNDEN Bu sana yeterince fikir verir herhalde

benim adaylığım kalmadı bebücüğün kakası gözüme kaçtı demekki ondan göremedim

Canım benim de çeyiz bohçamda vardı bornoz takımları Pierre cardin gecelik takımları vs ama bunları kimseye teşhir etmedim çok da ayıp bence. Bir de bizim kültürümüzde bu kadar teşhircilik yok ki bu işler nereden çıkıyor anlamadım

evet aynen öyle hatta benim kayınvalidem tuttrdu gecelik takımını ikimiz beğenelim diye ben ondan bile utandım zaten çok önemli değil benim için markasına bile dikkat etmedim içli dışlı 100 liraya aldm 1 takım bitti. sevgilimede dedim anneni tut ben beğenemem utanırım dedim yani kayınvalidem den utanırken çeyiz sermek hiç benlik değil :)

Ya bı de şunu anlayamıyorum. Evlenirken adettir adi altında dünya kadar iç çamaşırı, corap, kiyafet, ayakkabı, çanta aldıran duydum. Yahu evlilik bı milat mı? Yani bekarken kullanılan şeyler evlenince kullanılmıyor mu? Bekarken çıplak mı geziyodun da hepsini aldırıyosun. Bu daha alınmıyor mu? Geçelim artık böyle şeyleri. Sırf kızlarımız ortamlarda bana şunu aldılar, bana bunu aldılar diye konuşsun diye yapilmaya döndü artık...

Başlık çok sert.
Başlıkla içerik bağdaşmıyor.
Bu içerik bu başlığı haketmiyor.

Bohça yapmadım, istemedim.
Ne iyi yapmışım dedirtiyor bana bu bdv.

Geçinizzzz. Kv mümkünse iç çamaşırımı almasın. Ne gerek var.

tam olarak bu işte derdim.. ne iyi tercüman oldun... Bir iki tatlı söz biraz ilgi özen.. yapamıyorsa da (yapabilecek gücü var) hiç yapmaması daha iyi...
Oldugu gibi kabullenmeye calis yoksa hep huzursuz olursun. Kendi kendini doldurma. Bu hep boyle surecek emin ol. Diger konularina bakmadim ama evlenmekte kararliysan beklentilerini en az seviyeye dusur oldugu gibi kabul et. Insan karsi taraf hevesli ozenli davranmayinca kendini kotu hissediyor. Ama secimini yaptiysan boyle seylere takilip mutlulugunu golgeleme

Kafana takma bence bende o da yoktu seb mutlu olmana bak dunyalik hevesler icin canini sikma

Canim kismen aynisini bende yasadim. İkili sandiklardan almişlar. 5 tl ye pazarda satilan sütyenlerden vardi. Penye bir pijama takimi vardi normal sartlarda bedava verseler giymezsin. Bir tane ev terligi vardi. Sende yine tarak seti varmis bende oda yoktu. Bol bol havlu yazma ile doldurmuslardi. Hatta kucuk sandikta da yazmalar vardi. Bana naylon bir gomlek birde etek koymuslardi. Birde nisandan sonra acip herkese gosterdiler :) ben herseyi dagittim hic birini kullanmadim. Ama yapacak birsey yok seni anliyorum insan kendi yapmis gibi mahcup oluyor

Ah ablam ah, bir de maddiyat yuzunden surat yapanlar yok mu,hepten insanin asabini bozuyorlar. Oyle evlenecegine otursun bekar diyorum ben. Tursusunu kurarim canima minnet

Bekarken totolarinda don yok,memeler fora geziyorlar. Sutyensiz olmaz tabii.
Bir de dantelli gecelikler sabahliklar aldiriyorlar,sanirsin bekarken de onlarla yasamis. Ben kv olunca once gelin hanimin esyalarina bakmak isteyecem. Kendinde olmayani benden istemeye kimsenin hakki yok

Bende basligi okuyunca kotu bisey zannetim. Derdiniz bu olsun. Gene seninki sandik hazirlamis bunu yapmayanlarda var. Hem ne malum belki kadin daha icini doldurucak vs. Sizde kendiniz alirsiniz nevar yani. Bu olaydan boyle tepki verip migdeniz kalkiyorsa ohoooooo sizin isiniz zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…