Hemde cook sacma :) buna kafa takmak daha sacma :) hic o kadar bos vaktim olmadi benim boyle seylere dertleneyim :)Hakkaten o ne ya. Git ne istiyorsan al. Sandık neymiş. Ayar oluyorum böyle adetlere. He bir de millete gösteriyorlar. Kocamın donunu benim sütyenimi filan. Saçma değil mi:)
İyimser yaklaşayım, hazır kimseye söylememişken bozulmasın diye düşündüm :)Asalet mi? Hatun don muhabbeti yapıyor dikkatinizi çekerim
Çünkü böyle başlık açıp anlatınca konu popüler oluyor :)Igrenclik mi? Abartma istersen.. Tamam, ozenilmemesine gucenmis olabilirsin ama ifadelerin cok abartili..
Değer vermemiş özenmemiş aman takma sende ona göre davran zamanı gelince bu özensizliği vur yüzüne. Alışverişi nişanlınla yap onu dışta bırak birazda o kızsın.Derdim "özensizlik" yeterince soyut oldu mu?
yani ne sandığı ne çeyizi allah aşkına. geçim derdinize bakın.Nişanda bohça yapmayan kayınvalidem bana 2 li sandıklardan almış,
İçine markası adı sanı belli olmayan; "penye" gecelik takımı, yüz havluları, tarak seti 3 tane de kenarı fistolu havlu koymuş. Bana sandığın diye takdim etti... Bu kadar özensiz olabilirdi anca... Hiç bir şey söylemedim, tüm hevesim kırıldı, bu kadar özensiz olmasına o kadar gücendim ki... Kızına da makyaj setlerine kadar alınmıştı halbukii, durumları da iyi... midem bulandı resmen kadından... Arkadaşlarım gelin alışverişlerine gidiyor, kendi beğendikleri alınıyor, bana ise fikrim sorulmadan penye gecelik seti alınıyor... kızının nişanlısına piere cardin den a dan z ye sandık yapmıştı bana gelince böyle... çeyiz serilecek önümüzdeki ay, anneme de gösterecekler aynı sandığı utanmadan... Nasıl bir şey söylemeliyim, yapmalıyım ki memnun olmadığım belli olsun?
bence söyle sevgiline hiç beğenmedim cikalim alalım de. benimde cumartesi nişanım kayınvalidem o kadar zevksiz ve ısrarcı ki sevgilime dedim annenle cıkamam çok ısrarcı ve güzel şeyler beğenmiyor dedim 3 gün çıktık elbiselerimiz afedersin ama iç çamaşırdan çoraba sandıklara vs kadar ikimiz aldık ne annemi aldm yanıma ne kayınvalidemi saolsun annecim hiç zorluk çıkarmadı çalışıyorum zaten kızım ben gelsem kaynananda gelcek çıkın alın dedi eksikleri söyledi bu kadar herşeyi kullandğm ve içime sinen şeyleri aldırdım bence konuş gidin alın abartmazsın olur biter :)Nişanda bohça yapmayan kayınvalidem bana 2 li sandıklardan almış,
İçine markası adı sanı belli olmayan; "penye" gecelik takımı, yüz havluları, tarak seti 3 tane de kenarı fistolu havlu koymuş. Bana sandığın diye takdim etti... Bu kadar özensiz olabilirdi anca... Hiç bir şey söylemedim, tüm hevesim kırıldı, bu kadar özensiz olmasına o kadar gücendim ki... Kızına da makyaj setlerine kadar alınmıştı halbukii, durumları da iyi... midem bulandı resmen kadından... Arkadaşlarım gelin alışverişlerine gidiyor, kendi beğendikleri alınıyor, bana ise fikrim sorulmadan penye gecelik seti alınıyor... kızının nişanlısına piere cardin den a dan z ye sandık yapmıştı bana gelince böyle... çeyiz serilecek önümüzdeki ay, anneme de gösterecekler aynı sandığı utanmadan... Nasıl bir şey söylemeliyim, yapmalıyım ki memnun olmadığım belli olsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?