Kayınvalidemin iğrençlikleri...

terakota

Guru
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2010
106
97
298
Nişanda bohça yapmayan kayınvalidem bana 2 li sandıklardan almış,

İçine markası adı sanı belli olmayan; "penye" gecelik takımı, yüz havluları, tarak seti 3 tane de kenarı fistolu havlu koymuş. Bana sandığın diye takdim etti... Bu kadar özensiz olabilirdi anca... Hiç bir şey söylemedim, tüm hevesim kırıldı, bu kadar özensiz olmasına o kadar gücendim ki... Kızına da makyaj setlerine kadar alınmıştı halbukii, durumları da iyi... midem bulandı resmen kadından... Arkadaşlarım gelin alışverişlerine gidiyor, kendi beğendikleri alınıyor, bana ise fikrim sorulmadan penye gecelik seti alınıyor... kızının nişanlısına piere cardin den a dan z ye sandık yapmıştı bana gelince böyle... çeyiz serilecek önümüzdeki ay, anneme de gösterecekler aynı sandığı utanmadan... Nasıl bir şey söylemeliyim, yapmalıyım ki memnun olmadığım belli olsun?

Nişanda bohça yapmayan kayınvalidem bana 2 li sandıklardan almış,

İçine markası adı sanı belli olmayan; "penye" gecelik takımı, yüz havluları, tarak seti 3 tane de kenarı fistolu havlu koymuş. Bana sandığın diye takdim etti... Bu kadar özensiz olabilirdi anca... Hiç bir şey söylemedim, tüm hevesim kırıldı, bu kadar özensiz olmasına o kadar gücendim ki... Kızına da makyaj setlerine kadar alınmıştı halbukii, durumları da iyi... midem bulandı resmen kadından... Arkadaşlarım gelin alışverişlerine gidiyor, kendi beğendikleri alınıyor, bana ise fikrim sorulmadan penye gecelik seti alınıyor... kızının nişanlısına piere cardin den a dan z ye sandık yapmıştı bana gelince böyle... çeyiz serilecek önümüzdeki ay, anneme de gösterecekler aynı sandığı utanmadan... Nasıl bir şey söylemeliyim, yapmalıyım ki memnun olmadığım belli olsun?

Yıl olmuş 2017 hala çeyiz sandığı isteyen ve beğenmeyen kadınlar var. Pes doğrusu.
Sizin başka derdiniz yok mu?

Soyut değildir o somuttur. Soyut olsa yerinde duramazdın.
"Onun kızına makyaj malzemesine kadar almışlar ama, onun kızına bilmem nerden neler almış, 2 ay sonra bilmem ne serilecek annemin önünde"
Bu nedir?
:D:D:D:D buna çok güldüm :D :D

ben sandıkdır çuvaldır yapmadım yaptırmadım bana göre çok gereksiz şeyler :) yapanında aklından süphe duyarım. gerek yok o masrafa :)

bundan 10 yıl önce neydi belirsiz marka değil gecelik bile alınmadan evlendim.
düğünde ele güne ayıp olmasın diye kafalarına göre alınan kiayafetler.
yarısı çöpe gitti birazini giydim birazinida iade ettim.bana olmaz anne senin işine yarar diye.
şimdiki aklım olsa onlari da istemezdim.
kendi paranız yoksa kimseden bişey beklemeyin.boş bunların hepsi.
huzurunuz olsun yeterki..

Öyle bir başlık attınız ki kadın kim bilir neler çekiyor diye açtım...
2 dantelli havlu, saten iç çamaşırları için asaletinizden ödün vermeyin...
Nişanlınızı seviyor ve mutlu iseniz, sizi anlayan, saygılı biriyse, sevildiğinizi hissettiriyorsa iki çaput için kendinizi dolduruşa getirmeyin.
Daha güzellerini gidin alın kendinize olsun bitsin.

Back