• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemin gelin yatağına Alez sermesi

Muhasebeci25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2019
188
123
53
30
Merhaba kızlar. 10 gün sonra düğünüm var. Çok sinirimi bozan bı olay yaşadım. Çeyiz yerleştirme yapılırken ben ilk gün işte olduğum için gidemedim. Annem ve kayınvalidem yatagimi sermisler kayınvalidem çarşafın altına hasta bezi Alezi sermiş. Çok sinirim bozuldu yatağımın bensiz hazırlanmasına bı sinir oldum altına serilen şeye ayrı bir sınır oldum ona ne ya benim o işi nasi yapacağımdan altıma ne serecegimden 😡

Merhaba kızlar. 10 gün sonra düğünüm var. Çok sinirimi bozan bı olay yaşadım. Çeyiz yerleştirme yapılırken ben ilk gün işte olduğum için gidemedim. Annem ve kayınvalidem yatagimi sermisler kayınvalidem çarşafın altına hasta bezi Alezi sermiş. Çok sinirim bozuldu yatağımın bensiz hazırlanmasına bı sinir oldum altına serilen şeye ayrı bir sınır oldum ona ne ya benim o işi nasi yapacağımdan altıma ne serecegimden 😡
ben de bı kac gun once yatagı bazayı değiştim . oglum çişini yaptı yatagıma dıye ılk defa normal alez sermısken hem de yıne sıvı gecırmez alez de aldım:) bunun hasta bezı alezı oldugunu bılmıyordum:) sıvı gecırmez ılla senın ıcın degıl o. :) neden ılk gece seysınden dolayı serdıgını dusundun=? benım kayınvalıde de oyle alez serer kendıne ne alsa bana da alır:)) aılecek bunlar terlıyo zırt pırt yatak mı yıkayım ben :KK70: sınırlenme o kadar. degıs yahu? değiştir 5 dk lık iş. ben bu takımı ıstemıyordum bunu sercektım dersın sokersın tumden nolcak ? bunda bı art nıyet ben goremedım bu kadar da gudubet degıldır daha dugune 10 gunun var :) kinlenme

ben de bı kac gun once yatagı bazayı değiştim . oglum çişini yaptı yatagıma dıye ılk defa normal alez sermısken hem de yıne sıvı gecırmez alez de aldım:) bunun hasta bezı alezı oldugunu bılmıyordum:) sıvı gecırmez ılla senın ıcın degıl o. :) neden ılk gece seysınden dolayı serdıgını dusundun=? benım kayınvalıde de oyle alez serer kendıne ne alsa bana da alır:)) aılecek bunlar terlıyo zırt pırt yatak mı yıkayım ben :KK70: sınırlenme o kadar. degıs yahu? değiştir 5 dk lık iş. ben bu takımı ıstemıyordum bunu sercektım dersın sokersın tumden nolcak ? bunda bı art nıyet ben goremedım bu kadar da gudubet degıldır daha dugune 10 gunun var :) kinlenme
Yani bilmiyorum çocuk değilim sonuçta altıma da yapmıyorum getire getire sadece onu getirmiş çok iyi niyet olsa nevresim takımı getirir yatak örtüsü getirir su geçirmez Alez getirmez. Ben bilmiyordum onuda annem dedi onu cikartirsin sonra bilgin olsun dedi. Sinirlendim ister istemez 30 yaşında insanlarız yatağıma ne serecegimden kime ne yada kendim akıl edemiyor muyum eve gidince çıkartıp aticam zaten eşime de söyledim 🙄 sinirlenmicem tamam içimi dökmek istedim sadece 😀

Kötü bir niyeti yoktur. Evimde bende kullanıyorum en azından sık sık yıkama olanağı var yatağı bu kadar temizlemeye veremezsin. Hem o işle alakalı olacağını zannetmiyorum bunlar genel kullanım için. Siz düğün öncesi stresli olmalısınız. Bugunlerinizin keyfini çıkarın kafanıza yatmayan herseyi degistirirsiniz zamanla

Kötü bir niyeti yoktur. Evimde bende kullanıyorum en azından sık sık yıkama olanağı var yatağı bu kadar temizlemeye veremezsin. Hem o işle alakalı olacağını zannetmiyorum bunlar genel kullanım için. Siz düğün öncesi stresli olmalısınız. Bugunlerinizin keyfini çıkarın kafanıza yatmayan herseyi degistirirsiniz zamanla
Teşekkür ederim sanırım sinirliyim evet takılıyorum işte ☺️

Ay bende seriyorum
Ne var ki bunda

Benim evimdeki tüm yataklarım alezlidir. Kendi yatağım ve misafir odamda yatak var; hepsine alez aldım. Yedekleri bile var. Çok daha hijyenik oluyor. Yazın terden su oluyoruz, yatağa ter geçmiyor. Ben yatakta yiyip içmeyi de seven biriyim, bir şey devrilince yine yatak ıslanmıyor. Henüz işemedik, du bakalım 🤭

E biz sürekli kullanıyoruz 😂 Hasta mı olmamız lazım alez kullanmak için. Benim yataktan birde çok zor çıkıyor bambu mu ne menemse silincede çıkmadığı gibi birde dağılıyor.
O sadece hastalar için değil yani 😂Yakında kendi sıvılarının yataktan nasıl çıkmayacağını öğrenip kayınvalidene teşekkür edeceksin. Boşuna kinlenme güzel bişey yapmış 🙈

Hasta bezi Alezi dediginiz tek kullanımlık olanlardan mi? Normal çarşaf gibi olanlardan ise olması gerek bence. Ama diğerindense saçmalamış.

Back