Kayınvalidemin evi terk etmesi

Ay ne desem bilemedim 😅 hiç böyle birşey beklemiyordum 😅😅
Ben buralı değilim buranın insanı gibi de olamıyorum çok çirkefler kimsenin dilinin kemiği yok beni farklı görürler zaten 😂 ben bi zavallı kocamı yiyorum o kadar başka kimseye karışmam şurdan kalk oraya otur deseler ben hemen otururum ama eltim sen kimsin bana diyorsun diye dalar

Ben buralı değilim buranın insanı gibi de olamıyorum çok çirkefler kimsenin dilinin kemiği yok beni farklı görürler zaten 😂 ben bi zavallı kocamı yiyorum o kadar başka kimseye karışmam şurdan kalk oraya otur deseler ben hemen otururum ama eltim sen kimsin bana diyorsun diye dalar
Jsjssh yazık kocaya 😂
Birde kayınvalidem sessiz sakin iyi niyetli bir insan dersen cidden üzüleceğim kadına 😅
Ama oda carlaksa tencere kapak çok iyi bir ikili olmuşlar der sizin yerinizde olsam çekirdeğimi çitlerim 😆

Belli ki eşinizin ailesinde sıkıntılar var, sizi de katmak istememiş.

Şu anda “niye yarım saat önceden aradın” derseniz annesi ile yaşadığı tüm sıkıntıları size yansıtması mümkün. Zira annesinin geleceği belli değilken yemek muhabbeti geçmesi gereksiz gelecek.

En temizi o gün 10 kişilik yemek yapıldı, senin de canın sıkkın dışarıdan söyleyelim diyin. Dışarıdan gelen yemekleri yerken siz de keyif yapın.

Üzmeyin kendinizi. Her ne yaşandıysa; oldukça tatsız bir yere gelmiş demek konu. Eşiniz, o tartışma ortamına şahit olmanızı istememiş.

Eşiniz eve gelince de, "hoş geldin, iyi misin" demeniz yeterli olur. Kendini toparlayınca; neler olduğunu sizinle de paylaşır.
Sende ki peygamber sabrini ve rahibe Thérésa şefkatini bütün kadinlara diliyorum bxhxhxh basta bana😐

kök aile olarak konuşmak isteyebilirler. ancak bunu daha düzgün bir dille anlatabilir. Şimdi seninde basın sismesin ya da şimdi annem coşar alinirsin vs sen yabancısın ne demek.Ben olsam burnundan getiririm. Çay verirken ben yabancıyım ama... Veya yatarken ben yabancıyım ya beraber yatmamizda bir sakinca olabilir mi diye sorarım. Hatta telefonuma bile bir yabancı diye kaydederim.
Hassasım ben bu konuda çünkü başıma geldi ondan gereken yerde gereken tepkiyi vermeyince ipin ucu kaçıyor.
Intikamın aci nefesi bxjxjjx ahanda bu ben😐

Kv evi terk edip etmemesi beni bağlamaz ama eşimin bana öyle konuşması sinir ederdi . Tamam bilmemem gereken bir şeyler olabilir ki sanmıyorum eltimin bilip benim bilmemem gereken ne olmuş olabilir hadi onu da geçtim o tavır ne o öyle . Bence geldiğinde sessizleşin kırıldığınızı bilsin .

Tavra takılma bence, çok mantıklı düşünüyorsun, sakin olunca eşine hak veriyorsun, kendini doldurma. Evet söyleme tarzı hoş olmamış ams oruçlu iken zor bir gün geçirmiş ve anne ile babasına laf anlatmaya bir araya getirmeye çalışmış. Yemek yapıp, hazırlayıp göndermen konusuna gelince, zor gününde eşine gereken desteği verdiğini, bçr sofra da oturarak konuşmalarına vesile olduğunu düşün. Gerginlik olursa da hem şahit olmazsın, hem arada kalmazsın. Üstüne düşeni yapıp aradan sıyrıldın olarak düşün.
Oha herkes melek ben ifrit basi, hain evlat gibi hissettim 😐

Kv evi terk edip etmemesi beni bağlamaz ama eşimin bana öyle konuşması sinir ederdi . Tamam bilmemem gereken bir şeyler olabilir ki sanmıyorum eltimin bilip benim bilmemem gereken ne olmuş olabilir hadi onu da geçtim o tavır ne o öyle . Bence geldiğinde sessizleşin kırıldığınızı bilsin .
Uzatmadım. Gün gelir hesap elbet döner :) intikam soğuk yenen bir yemektir

X