kayınvalidemi yanlış mı anlıyorum?

Bazı kv ne yazık ki böyle. Belki bizleri denemek için yapıyorlar belki de gerçekten kişilikleri böyle bilemiyorum ama sen yine de inatlaşmamaya çalış şu an için. Kendinden de taviz vermemeye bak. Sözlün askerden geldiğinde birlikte oturur karar verirsiniz. O da belki bu konuda annesini ikna eder.

Ben sadece kırıcı olmak istemiyorum canım ya keşke herkes bunun böyle farkında olsa ama sabrında bir sonu var oraya gelinsin istemiyorum .

Canım ikna olmak zorunda zaten başka bir yolu yokki bu benim düğünüm hayatımda kaç kere evlenicem zaten burda çok söz hakkı yok sadece bunu kırmadan dökmeden anlatmam lazım.

Canım ikna olmak zorunda zaten başka bir yolu yokki bu benim düğünüm hayatımda kaç kere evlenicem zaten burda çok söz hakkı yok sadece bunu kırmadan dökmeden anlatmam lazım.

Bence anlatma işini sen değil de sözlün yapsın. Çünkü sen ne şekilde söylersen söyle o kırılacak ve belki de daha çok sizinle inatlaşıp yıpratacak bu da haliyle ilişkine yansıyacak. En azından bu koşturmacalar içinde bir de bununla uğraşmak zorunda kalmazsın.

m valla benim de kv senin.anlattigin tarzda ama ben.elimi verdim. kolumu kaptirdim. benim de cok karisirdi ceyiz surecinde ve hatta hersey onun gibi olmaliydi ben de safmisim bazi seyleri onunla aldim o begensin diye benle geldi ve oyle bisey ki onun dedigi illa olacak. basta farketmedim ama sonra herseyime midahale eder oldu onsuz eve bisey alsak triplere bindi. birkac ay once esimle beraber buzdolabi alacaktik kv ike esim gidip begenmisler aradilar alalim biz begendik. tepki gosterdim ben gorup begenmeyene kadar almayin diye. gecen de hali alacaktik illa o gelecek benle geldi benim begendigimin tam tersini soyler hep ama kendi begendigimi aldim ve o gun esimle kavga ettim bir daha hicbirseyime karistirmayacam diye. yani iyi niyetli olunca malesef karsodaki kisi senin hayatini mahfedebiliyor. benden sana tavsiye kendi bildigini yap ve yaptir

bu arada ben evliyim yani bahsettigim hali ve buzdolabi mevzusu evlendikten sonraki mevzular. ben elimi verince o heryeeimi kapmaya calisti da ben bu aralar kendimi kurtarma calismasindyim

bu arada ben evliyim yani bahsettigim hali ve buzdolabi mevzusu evlendikten sonraki mevzular. ben elimi verince o heryeeimi kapmaya calisti da ben bu aralar kendimi kurtarma calismasindyim

İşte tam olarak korktuğum bu benimde yani fikir verebilir ama emir veremez bunu anlamalı. Bu kadınlar kv olunca mı böyle oluyolar ben anlamadım. Niye yani halıya kadar karışılır sana ne dimi evin ayrı yolun ayrı.

En son o olacak zaten ama benimle böyle konuşması sinir bozucu benim açımdan yoksa kim ne derse desin ben istediğim gibi yapıcam zaten herşeyimi Allahın izniyle

Gercekten artik bu tarz konulara yorum yapmak istemiyorum cunku bakiyorum hep aman soyle yap aman lafini sok bilmem ne.

Bak canim sende yarin birgun cocuk sahibi olacaksin ve o zaman anlarsin kayinvalideni.
Benim kayinvalidem Turkiyede yasiyor ben yurt disinda buyudum, cocuklugum egitim hayatim herseyim burda gecti. Kv ise koyde buyumus evlendikten sonra bir ilceye tasinmis okumasi yazmasi olmayan biri. Ben tatile gittigim zaman pesime birakmazdi, hosuma giderdi bu gercekten. Kadincagiz kendi capind biseyler yapmak istiyor. Mesela alisverise cikiyoruz evime biseyler almak icin liste yapmistim ve ona soyledim bu bu lazim diye. Kadin beni goturur bildigi yerlere ve kendince begendigi seyleri gosterir. Icinden cok begenmediklerim oldu tabiki ama yinede aldim getirdim burda hediye olarak verdim arkadaslara. Sonra yalniz ciktigimiz zaman her istedigimide aldim. Onun gonlude kirilmadi benimkide.
Kv sadece yardimci olmak istiyor ve senin icin en iyisini istiyor kendince. Lutfen bosuna bir birinizi kirmayin.

destur kadin daha evlenmedik kompleksli kaynana sendromuna biraz daha sonra gir derdim:))saka bir yana mesafeli bir sekilde bunun sizin hayatiniz oldugunu a dan zye onemlisinden dandigine tum kararlari kendinizin alacagini anlatin anlamiyorsa he deyip gecin bildiginizi okuyun

Benimki genelde kıyafetlerimin darlığına veya açıklığına karışır. Ona da bir şey diyemiyorum bir nevi haklı bulduğum için. Gidip eşime kızıyorum. Onun dışında fikrimi sorar. Ben böyle düşünüyorum, sen nasıl istersin, nasıl olsun diye sorar. Ben de onun düşüncesi içime sinmezse açıkça söylerim. Bana sormadan aldığı şeyleri bir kere göstermelik yanında giyiyorum. Sonra da alıp atıyorum.

Bence kv ile sözlünuz askerden gelene kadar telf nasilsin dan baska bir şekilde gorusmeyin.sözlünüz gelince onun kendi fikri var mı söyleyebiliyor mu sizi anliyor mu ortak bir nokta da bulusuyormusunuz diye bir durup düşünün.olumlu ise kv sorununu bir şekilde aşarsiniz yok olumsuzsa bu kadın çekilmez. Ya ben kv nisanliyken 1 yıl 4 - 5 defa anca tef arayıp hal hatır sordum degilki nisanlim yokken gideceğim gorusecegim bence hic samimi olmayin düğünden once olmayinki size karisma cesaretini vermeyin dugunden sonra onun davranisina gore hareket edersiniz .arada bir nisanlim ve ailesi aksam oturmasina gelince aldiklarimi falan anlatirdim fikrini bile sormadım aldigimdan ettiğim den haberi bile olmadı. Anneme sormadimki kv me sorayım.

Endişelenecek bişi yok kadın tamda kayınvalidelerde olması gereken özelliklere sahip bu gibi kayınvalidelerle fazla samımı olmuyoruz olması gerekenleri nişanlı yada eşimizle hallediyoruz

Başta böyle düşünebilirdim ben de bütün iyi niyetimle ta ki düğünü gündüz yapıcam diyene kadar benim düğünümden bahsediyoruz burda yanlışlık olmasın da. Eğer gerçekten bilmediği için görmediği için, köyünden çıkmadan yaşamış bir insan olsaydı anlayışla karşılardım tabiki bende bilmiyordur derdim yaklaşımım farklı olurdu. Okumuş bir insan sonuçta ve kaç yaşına gelmiş iyi veya kötü konuşma şekli vardır değil mi ? Herkese canım cicim bana gelince emir kipi Hiç hoşlanmam ve hoşlanmadığımı bilsin istiyorum çünkü eğer böyle devam ederse ikimizde kırılacağız birgün

Bende sana beğeneyim bir elbise bak hatırım kalır sende bunu giyeceksin de! :)))
Belki vazgeçer inadından

Ayy bu çok iyi fikirmiş

Al abiye mini bir elbise şoyle yeşilinden bak Kaynanacım yeşil murattır eee oğlun evleniyor ne mutlu al bak sana aldım bunuda bu sezon çok moda bu elbiseler valla sana çok yakışır kesinlikle bunu giymeni istiyorum!! Bak valla kırılırım! De :))))))

Anlar senin ne demek istediğini bence. Ben olsam yapardım hayatta sevmem cunku işime karışılmasını. Kolay gelsin bacım

Kaynana ve kayınpederine düğün yapın kadının içinde kalmış demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…