• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidemi sevmiyorum yüzünü dahi görmek istemiyorum.

kriziantem

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2014
33
2
6
Bursa
daha önceleri açtığım konularda bahsetmiştim okuyanlar bilir.
doğumuma 3 ay kala gelmişti ve berbat bir hamilelik ve lohusalık geçirdim vs...
en sonunda bir konuda tartışmıştık ve ben artık mesafeliyim hatta hiç arayıp sormuyorumda. sürekli ona rağmen arıyor aradığında nasılsın bile demiyorum o derece düşünün. hiç bişi olmamış gibi arıyor canım yavrum felan diyor aslında biliyorum o da abeni sevmiyor ama nasıl beceriyor anlamıyorum hiç mi yüz yok ya. hala evimden de çıkmıyor ne de yapsam kurtulamıyorum.

tahammülüm yok arkadaşlar nasıl bir nefret girdi içime bilmiyorum ama katlanamıyorum yüzünü dahi görmek istemiyorum benden uzak dursun ya ne de yapsam uzaklaşmıyor hiçbişi olmamış gibi cnım cicim diyor daha da delleniyorum ne yapmalıyım ? eşime de yansıtıp aramız bozulsun istemiyorum ama kafam cok karışık

Allah sekamet versin bacım böylesine yapabileceğin bir şey yok sorun çıksa haresini takar melaike kesilir sen ne olduğunu şaşrsın..iyisimi yok say görme lduyma bilme fazla cevap verme muhattap olma..:31:

Aynı taktiği sen de ona uygula bence.Bu sefer eşin benim ne iyi karım var Der ve annesine senin hakkında laf söyletmez.Bir de bol bol inşirah süresini oku.Kısa bir sure zaten yatışırsın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben esimin sulalesiyle gorusmem. Yaptiklarini ceksinler. Telefonumdan engelledim. Hatta esim gorussede tek gide gorusur. Hepsinden nefret ediyorum.

Bende görmek istemyrum .bu hafta taşınıyoruz.eşim ailesini sildi.neler yaptı bna.oh iyi oldu.ölüsüne bile gtmem.arkadaşm sende rol yap ben öyle yapıyorum.kp ve eşmin yanında rol yapıyor.ben daha rol yapıyorum.tek oluncada kılımı kıpırdatmyrum.:)

ah kızlar keşke yapabilsem o bildiğin iyiyi oynuyor. ama benim içimden rol yapmak bile gelmiyor. şeytan diyor bazen eşinin yanında iyi ol arkadan yap yapacağını ama rol de olsa nefret tmişim anne bile diyemiyorum artık.

Bende görmek istemyrum .bu hafta taşınıyoruz.eşim ailesini sildi.neler yaptı bna.oh iyi oldu.ölüsüne bile gtmem.arkadaşm sende rol yap ben öyle yapıyorum.kp ve eşmin yanında rol yapıyor.ben daha rol yapıyorum.tek oluncada kılımı kıpırdatmyrum.:)

Rol yapmak yetenek ister. Ben yapamam ama yapanları da onaylamıyorum. Size yapılsa hoşunuza gitmez sanırım. O yüzden ne olursa olsun doğal olmak gerek diye düşünüyorum.

ah kızlar keşke yapabilsem o bildiğin iyiyi oynuyor. ama benim içimden rol yapmak bile gelmiyor. şeytan diyor bazen eşinin yanında iyi ol arkadan yap yapacağını ama rol de olsa nefret tmişim anne bile diyemiyorum artık.

Ben de görüşmek istemiyorum kv ile ama rol de yapmam. Seviyor görünüp sevmemek aslında. İki yüzlülük bence. Bırak o yapsın iki yüzlülüğü. Zamanla eşin de görür.

Ben en son tartışma yaşamıştım sonrasında tamamen görüşmeyi kestim..
Eşimede açıkça söyledim.
Beni hiç biriyle muhattap etmiceksin kendin görüşebilirsin ama bana asla! görüş demiceksin çok kötü kalbini kırarım demiştim.
Baya uzun şeyler olmuştu ama.
Kendisi istiyosa görüşsün ordalar ama bana görüş diyemez ki evimizde isimleri dahi geçmiyo

Benden uzak olsunlar da ne halleri varsa görsünler.

Bazı insanlar sabrımızı sınamak için yaratılmışlar açık net.

Ben en son tartışma yaşamıştım sonrasında tamamen görüşmeyi kestim..
Eşimede açıkça söyledim.
Beni hiç biriyle muhattap etmiceksin kendin görüşebilirsin ama bana asla! görüş demiceksin çok kötü kalbini kırarım demiştim.
Baya uzun şeyler olmuştu ama.
Kendisi istiyosa görüşsün ordalar ama bana görüş diyemez ki evimizde isimleri dahi geçmiyo

Benden uzak olsunlar da ne halleri varsa görsünler.

Bazı insanlar sabrımızı sınamak için yaratılmışlar açık net.

o da aynısını benim aileme yapmaz mı ? yapmasa bile soğukluk girer saygıda kusur olur. ailem ki hiç hak etmiyor bunu.

Rol yapmak yetenek ister. Ben yapamam ama yapanları da onaylamıyorum. Size yapılsa hoşunuza gitmez sanırım. O yüzden ne olursa olsun doğal olmak gerek diye düşünüyorum.

Öyle insanlara bu gerek.ben kendmi düşünürüm niye üzülüp delireymki.delirtmek varken.

bende 2.5 yıl görüşmedim..
sonra oğlum doğdu götürüyorum görmeleri için..
onlar beni sevmiyo ben onları hepimiz rol yapıyoruz ama oğlum için işte..
benim kardeşlerim nasıl teyze dayıysa onlarda halaları...
onlarında yeğeni sonuç olarak...

Bu kadar nefretle bakmak insanın kendisine zarar verir.İnsanları oldukları gibi kabul etmek en iyisi.5 parmağın 5 i bir değil.Sonuçta eşinin öz be öz annesi.

en sonunda bir konuda tartışmıştık ve ben artık mesafeliyim hatta hiç arayıp sormuyorumda. sürekli ona rağmen arıyor aradığında nasılsın bile demiyorum o derece düşünün. hiç bişi olmamış gibi arıyor canım yavrum felan diyor aslında biliyorum o da abeni sevmiyor ama nasıl beceriyor anlamıyorum hiç mi yüz yok ya. hala evimden de çıkmıyor ne de yapsam kurtulamıyorum.

tahammülüm yok arkadaşlar nasıl bir nefret girdi içime bilmiyorum ama katlanamıyorum yüzünü dahi görmek istemiyorum benden uzak dursun ya ne de yapsam uzaklaşmıyor hiçbişi olmamış gibi cnım cicim diyor daha da delleniyorum ne yapmalıyım ? eşime de yansıtıp aramız bozulsun istemiyorum ama kafam cok karışık

ben de sevmiyorum ama resmen rol yapıyorum yanında ama vicdanım hiç rahatsız değil bu durumdan.

Sizinde evladiniz var sizde yaslanacaksiniz ne yaptiki kadin bu kadar sevmiyosunuz sevmeyebilirsiniz de
esinize yazik saygi duyun ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sizinde evladiniz var sizde yaslanacaksiniz ne yaptiki kadin bu kadar sevmiyosunuz sevmeyebilirsiniz de
esinize yazik saygi duyun ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yaşamayan bilmez her şey gibi saygı da karşılıklı

Son düzenleme:

benmde kv fenaydi kv esimin yaninda oyn yapiyordu kizim sudur budur ama o yokken tam bi cadiydi bende soyledm esime ve 1 2 sefer misafirin yaninda beni terslerkenn fln gordu bide oyle bi huyu vardiki beni esime kotuluyordu o yapma dedikce yapiyordu snra kvga ettiler smdi cok iyi dvraniyor zaten artk akillandm esim olmadan gitmiyorm iyicede araya mesafe koyduk 15 gnde bir gidiyoruz 1 arka sokagnda oturuyorz oda bize sormadan bize gelemiyor bazen inan hakediyorlar

Bilgi size güç verir ancak saygiyi karakterinizle kazanırsınız.

Mutlaka bi haklı bi haksız vardır heryerde ama konunun altındaki yorumlara da baktım, şok içindeyim! Bünyeniz bu kadar çok nefreti nerden üretiyo??? Bi insan herhangi bir insandan nasıl bu kadar nefret edebilir aklım almıyo! Zannetmeyin ki benim hayatım hep toz pembe, bana da ne ummadığım insanlar neler yapıp sırtımdan vurdular ama bırakın bi büyüğü (kayınvalide,peder vs...) herhangi bi insana karşı bile böyle bi kin nefret beslenemez! Böyle kara bi içle nasıl yaşamayı başarıyosunuz? En basiti, sudan bi sebeple bana küsmüş, bağıra çağıra söylemediğini bırakmamış ve muhtemelen psikolojisi bozuk olduğu için sadece benimle değil koca şirkette herkesle küs olan alelade bir kızın bana Günaydın dememesi bile beni rahatsız ediyor. Siz anne-baba dediğiniz insanlara karşı bu kadar acımasız oluyorsunuz. Ne yaşadınız bilmiyorum, Allah herkesi kötülerden ve kötülüklerden korusun ama aklım almıyor işte... Ben bu raddeye gelecek şey yapamam diyorum kendi kendime... Ve içinde böyle kin ve nefret barındıran insanlara da çok üzülüyorum. Allah içlerini aydınlatsın inşaallah...

Back