Kayınvalidemi nasıl affedeyim ? Affedeyimmi?

cevap :)
1-bence iyi niyetlimi torunları ve oğluna daha yakın olmak için demekki iyi niyetli
2-barıstıktan sonra aynı şeyi zor yapar neden çünkü en yakınına kendi kardeşine söyledi ben her seyı duydum yabancıya söyle se 50 kere duyarım göze alamaz
3-evet küsme nedenimi biliyor kardeşi yanımda aradı ebru herseyı duydu dedı cevap verenedı ilk anda tutuldu
4-kaza bu olaydan 1 sene önce oldu o zaman konusuyorduk
5- dünden beri bu forumda yorumlarınıza bakıp çıkış yolu arıyorum demekki bu konuda benım için önemli ama hala karar veremedım cuma ya kadar karar vermelıyım neden çünkü kayınpederım 2 günlüğüne banaq kalmaya gelecek misafirim olacak eger affetmeye karar verırsem ıkısını çağıracağım .

Teşekkür ederim canım:78: içime doğdu diyeyim etrafımda çok böyle insanlardan
hırslandırdıysam özür dilerim ama çoğu kişi affet demiş sen daha öncede çok şey yaşamışsın belli
Zamanında affetmişsin aynı sorunlar yinee
Ben üzülmeni istemem Hakkında hayırlısı olsun ama kaynananı gözüm tutmadı doğrusu

Peki kayınpederin bişey söylemiyor mu bu konuyla ilgili sanırım erkekler tarafsız kalmayı seçti

erkekler tarafsız neden ??? çünkü hatalı kim biliyorlar o yüzden hiçççç karışmıyorlar hatalı olan gelin olsa kaRIŞAN çok olurdu ama karışmasınlar daha ıyı :)))))

valla canım çok zor bi durum herzaman dediğim bi laf vardır ne o senin annen olabilir nede sen onun kızı olabilirsin dünyanın en kötü kadını bile olsa eşinin annesidir bence onun hatırına affet derim ama mesafeyi koy sık arıyorsan aramalarını azalt yada yüz yüze görüşmelerini seni sevmediğini düşünmüyorum sadece kaynana psikolojisi eminin sen tavrını koydukça oda bazı şeylerin değiştiğini anlayacaktır

Aman Barış Gitsin..

Ne Yapacaksın, Sonuç İtibariyle Ailen..

eşin bile annesiyle görüşmüyorsa bir de bu kadın sana çok ağır iftiralar atmış bence affetme çünkü dediğim gbi o senle arayı düzeltirse oğluyla da barışmayı umuyordur yani sen umrunda değilsin bence ama küslük olmasın istiyorsan karar senin bir de ölünce vicdan azabı çekmek var aslında vicdan yapmayı haketmiyor ama...

hahhah şimdi aradığımı buldum evet onun derdiiii ben değilimm bu kesinleşti tabi ya oğlu ile de görüşmüyor torunlardan ıyıce koptu neden benle barısmaya çalışıyor çünkü oğlu onu çok kırdı ona yanasamıyor benle barısıp ırtıbatı koparmayacak aslında onunla şu an barısmak çok buyuk sevap ama yok onu ben rahatlatmayacağım sırf o telefon yuzunden değil hayatımın 3 yılını benden çaldığı için herkese sonsuz tesekkurler gısele ıle bu konuyu kapatıyorum son kararım affetmıyorum zamana bıraktım karsılasırsam sadece merhaba der selamlasırım butun verebıleceğim bu ..... Bana o dönemde yaptıklarını unutmayacağım hatta o kadar kötü günler yaşadımki şu an ki mutluluğu huzuru allahın bana acıması le verdiği lütuf olarak görüyorum.hepinize allah huzur mutluluklar versin yüzünüz hep gülsün inşallah

9 aylık hamileyim..
Hamileliğimin yarısını hastanede geçirdim..
Şu anda 5 yaşındaki kızımla karnım burnumda son günlerimi bekliyorum, 15-9 tansiyonla..
Bu 9 ay için de k.validem 1 defa bile aramadı beni.
Eve gelmesi, destek olmasından söz etmiyorum. Alo bile demedi..
Ben ne yapayım sence, affedeyim mi..
Bu arada eşinle tatillerinizi nedne ayrı geçirdiniz, ne işin var k.valideyle tatilde allasen..

:) aLLAH YARDIMCIN OLSUN İKİ ÇOCUGUM VAR IKISINDEDE SENIN GIBI ZORLUKLAR YASADIM YEMEK YAPAMADIĞIM ÇOK GUNLER OLDU 1 ALLAHIN GUNU ARAMADI ÜSTELİK HAMILELIĞIMIDE BURNUMDAN GETIRDI EŞİMLE AYRI TATIL KONUSUNU YANLIŞ ANLATMIŞIM ANLATAMAMIŞIM BIZ EŞİM VE ÇOCUKLARIMLA TATILE GITTIK DONDUKTEN SONRA BEN ARKADASIM VE COCUKLARLA TATILE CIKTIM IKINCI TATILDE DE ONU ÇAĞIRDIM :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…