onu her yönüyle tanıyan sensin.
1.barışma sebebi sence iyi niyetlemi(konuyu okuyunca bana göre iyi niyetli)
2.barıştıktan sonra aynı şeyi yaparmı yani yine arkandan konuşurmu
3.senin ona küsme nedenini biliyormu.yani arkasından konuştuğunu bildiğini biliyormu.
4.konuyu okuyunca önemli bişey yok gibi gözüküyor.bide mektup yazması hoşuma gitti bu yüzden affet derim.(yinede sen bilirsin)
kazadan sonra etkilenmiş olup seni kaybetme korkusu oluşmuş olabilir içinde.bu yüzden tamamen iyi niyetli olabilir diye düşünüyorum.
affedersende yine aynı şey olursa bu sefer af dilerse bile affetmeyeceğini söyle.
cevap :)
1-bence iyi niyetlimi torunları ve oğluna daha yakın olmak için demekki iyi niyetli
2-barıstıktan sonra aynı şeyi zor yapar neden çünkü en yakınına kendi kardeşine söyledi ben her seyı duydum yabancıya söyle se 50 kere duyarım göze alamaz
3-evet küsme nedenimi biliyor kardeşi yanımda aradı ebru herseyı duydu dedı cevap verenedı ilk anda tutuldu
4-kaza bu olaydan 1 sene önce oldu o zaman konusuyorduk
5- dünden beri bu forumda yorumlarınıza bakıp çıkış yolu arıyorum demekki bu konuda benım için önemli ama hala karar veremedım cuma ya kadar karar vermelıyım neden çünkü kayınpederım 2 günlüğüne banaq kalmaya gelecek misafirim olacak eger affetmeye karar verırsem ıkısını çağıracağım .