Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım onuda öyle kabul et ya..
anladığım kadarı ile evliliğinize pek müdahalesi yok... ben olsam affederim..
canım bence de affet, büyüktür sonuçta, en azından çabası var bak barışmak için; ama mesafeli ol bence bundan sonrasında da, kafan rahat olur.
bence en tehlikeli insan türü
yani bi insan ya iyidir ya kötüdür ona göre gardını alırsın bilirsin hazırlıklısındır
ama bir iyi bir kötü olması insanı sürekli yorar. nereden ne geleceğini kestiremezsin bilemezsin sürekli açık ararsın
bir insana tam olarak güvenmedikten yanında huzurlu hissedemedikten sonra görüşmende şart değilse ( eşin açısından söylüyorum bunu problem etmemiş ) görüşme derdim
ancak;
ortada bir durum daha varki torun varsa işler değişebilir
kayınvaliden için değil ama çocuk varsa çocuk için önemli babanneler ananeler dedeler bir çocuğun hayatında olmalı bence. bir çocuk bu sevgiyi yaşamalı
eşim 1 kere bıle barısın demedı sanırım bız konusmadığımızda onun kafası çok rahat
affedip de can ciğer kuzu sarması olmaya gerek yok bence. saygı çerçevesi içinde ilişkinizi devam ettirin. ama fazla samimi olmamanızda fayda var. bi de eşiniz haberdar mı olanlardan o ne düşünüyor?
merhabalar affetme nedenı ne olurdu sizce ?ben senin yerinde olsaydım affederdim
Bence hakkınızda kiminle konuştuysa telefonda kime söylediyse o iftiraları yanınızda arayıp doğru olmadığı söylesin
Eğer gerçekden seviyorsa sizi söyler o zaman affet bence...
yoksa 8 yılın 4 yılı küs 4 yılı normal tuhaf geldi bana sürekli bir problen çıkarmaya hazır gibi duruyor
:))) kime söyledi kendi kızkardeşine söyledi yani eşimin teyzesine hatta bu olaydan sonra kendi kardeşine de çok yüklendi telefonu dinlettin aramızı bozdun ben onu çok severdım benı torunlarımdan oğlumdan mahrum bıraktın dıye aslında benım ıstedığımde buna benzer bır sey bana eşim ben ve teyzenın duyacağı yerde desınkı ben senı çekemedım bunları dedım sonrada dıyorumkı onu bu kadar zor duruma sokmayayım oda bır anne ben çok ama çok kararsız kaldım
Peki bu yaptığını size nasıl açıklıyor ve barışmak için çaba sarfediyor
savunması nedir
Bence bu zora sokmak değil yaptığı hatanın cezasını çekecek eğer sizi seviyorsa yapar bence niyeti iyiyse bir hatayı düzeltmek Özür dilemek erdemliktir....
şöyle açıklıyor telefondaki bir cümlesi
EBRUDAN DOST OLMAZ AÇIKLAMASI :ebrunun işleri başından aşkın çok yoğun eger derdin olursa seni dinleyemez ..... ben adım nasıl ebruysa o kadar ıyı bılıyorumkı ne demek ıstedığını.......
vayyy valla pozitif yaklaşayım ortada çaba var dedim ama
Kurusa bakmazsan kayınvaliden diliyle oyalar insanı baya uyanık gördüm kendisini:44:
Karar senin ama ben yaptığının cezasını kese çektirir ve öyle affederdim
Ama affetsemde yakın olmazdım asla
bugün konuşan arkamdan yarında konuşur ve nefret ederim böyle insanlardan