• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemi nasıl affedeyim ? Affedeyimmi?

eduska

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2010
75
0
36
Kocaeli
Kayınvalidemle çok enterasan bır ılıskımız var 8 yıllık evlıyım bu sekız yılda farklı zamanlarda toplam 4 yıl küs 4 yıl barısık geçti kendisi beni hem çok sever hemde çok nefret eder bende ınanın hangısı doğru bılemem en son kendı kızkardesı ile telefon konusmalarına sahit oldum benım hakkımda çok agır konustu benım ıcın ondan dost olmaz dedı bu konusmayı yapmadan 1 hafta önce çocuklarım ve arkadasımla tatile çıktık 2.günü canım sıkıldı aradım kayınvalıdemı burası çok guzel sende gel dedım ilk otobusle geldı yanıma ve kayınvalıdemle çok guzel sorunsuz tatıl yaptık ( eşimle tatilimizi ayrı yaptık ) kayınvalıdemın gozunun onunde trafık kazası gecırdım kendını yerden yere attı yavrum dıye şimdi de sürekli benle barısma çabasında 1 yıl oldu affedemıyorum bana bır mektup yazmıs benı çok sevdiğini onu yanlıs anladığımı kızının olmadığını benı kızı yerıne koyduğunu şeker hastası olduğunu daha ne kadar yasarım bılemem falan demıs kafam karıstı çünkü telefonda kardesıne söyledıklerını birebir duydum ben simdi ne yapayım ?? affedeyım mı affetmeyeyım mı???

ayy kıyamam ya!
canım bilirsin biz kadınlar dedikodu yapmayı severiz hele de bir hemcinsimiz bize zıt gitti mi ooh ondan kötüsü yok belli ki o da bu durumu yaşadığı bi an böyle bi telefon konuşması yapmış ve sen de buna şahit olmuşsun. tabi ki hoş değil keşke demesydi ama eğer iyi niyetli bakarsan sen kazanırsın sadece o duyduğun konuşmaya odaklanmak yerine geçridğiniz güzel vakitlere ve sana değer verdiği bu bahsettiğin diğer anlara odaklansana. kimse sevmediği biri için bu kadar üzülmez, hele de duygusal moda girip geri kazanmak için mektup yazmaz. bence uzatma hem büyüğündür hem de bu şekilde senin de için rahat eder, iyinin iyiliği kendine kar canım benim. hayat kısa, üzüldüğüne alındığına hayatı kendine zehir ettiğine değmez. belli ki o da üzülmüş, boşver olgunluk bu kez sende kalsın o da mutlu olsun, sen de :69:

ayyyyyy yerim kayınvaldeni kız affet gitsin çok büyük bişey yokmuş konuyu görünce kimbilir neler yapmıştır dedim bi baktım bişey yok hele birde mektup yazdıysa hiç durma bunu normalde anneler bile yapmaz kadın seni seviyorda kaynanalık yapıyor işte bak benim kayınvaldem dünya tatlısı dört dörtlük bi kaynana ama benim mayamda gelinlik varya illa eşime annen şöyle ennen böyle diyom ama inan çok tatlıdır bende onu çok severim arkasındanda konuşurum yani kaynananın yaptığıda normal basit bi kaynana gelincilik oynamış işte dünyada ne kaynanalar var herkes bilir tatlım seninki onların yanında melek

ayy kıyamam ya!
canım bilirsin biz kadınlar dedikodu yapmayı severiz hele de bir hemcinsimiz bize zıt gitti mi ooh ondan kötüsü yok belli ki o da bu durumu yaşadığı bi an böyle bi telefon konuşması yapmış ve sen de buna şahit olmuşsun. tabi ki hoş değil keşke demesydi ama eğer iyi niyetli bakarsan sen kazanırsın sadece o duyduğun konuşmaya odaklanmak yerine geçridğiniz güzel vakitlere ve sana değer verdiği bu bahsettiğin diğer anlara odaklansana. kimse sevmediği biri için bu kadar üzülmez, hele de duygusal moda girip geri kazanmak için mektup yazmaz. bence uzatma hem büyüğündür hem de bu şekilde senin de için rahat eder, iyinin iyiliği kendine kar canım benim. hayat kısa, üzüldüğüne alındığına hayatı kendine zehir ettiğine değmez. belli ki o da üzülmüş, boşver olgunluk bu kez sende kalsın o da mutlu olsun, sen de :69:
Doğru bende bırıne kızdığımda gercekten öyle düşünmesemde konusuyorum ama bu kadar da değil ama pozıtıf yaklasımınız çok hosuma gıttı mesele şu telefonda söyledıklerınde çok ama çok kırıcı ifadeler yalanlar iftiralar vardı ben onu tehlıkelı gördüm barısırsam ya benı yıne uzerse ama bır yandan gercekten mektupta dedığı gıbı ölürse vicdan azabı çekermıyım :(

ayyyyyy yerim kayınvaldeni kız affet gitsin çok büyük bişey yokmuş konuyu görünce kimbilir neler yapmıştır dedim bi baktım bişey yok hele birde mektup yazdıysa hiç durma bunu normalde anneler bile yapmaz kadın seni seviyorda kaynanalık yapıyor işte bak benim kayınvaldem dünya tatlısı dört dörtlük bi kaynana ama benim mayamda gelinlik varya illa eşime annen şöyle ennen böyle diyom ama inan çok tatlıdır bende onu çok severim arkasındanda konuşurum yani kaynananın yaptığıda normal basit bi kaynana gelincilik oynamış işte dünyada ne kaynanalar var herkes bilir tatlım seninki onların yanında melek

orası doğru bız şanslılardanız buraya yenı yazmaya ve okumaya basladım nelr var neler halımıze bınlerce sukurler olsun telefonda konusulanlar çok kotuydu eşim bile bildiği için neler söyledı 1 kere bile barışın demedı ben burayı okuyup ta neler çekenler var dedım

bence affetmeniz söylediklerine göre değişir bu kadar kırıcı ve ağır ne söyledi sizin hakkınızda?

kayınvalidemde bende aynı işi yapıyoruz ikimizde aynı sektörde patronuz daha önce ortaktık ortaklık bıterken benım onu zarara uğrattığımı maddı anlamda zor a soktugumu bası derde gırsın dıye ssk ve vergı daıresıne şikayet ettiğimi bunlar zaten benı korkutan şeyler olmayan şeylerı o kadar gercekçi anlattıkı telefonda bana daha da kötü iftira atarmı dıye düşünüyorum bır yandan da onun bu barısma çabaları ve mektupları kafamı karsıtırıyor dıyorumkı şeker hastası bazen ne konustugunu bılmıyor sonra düşünüyorum ya daha kötü iftira atarsa ????

evet söyledikleri gerçekten ağır ben kendi adıma konuşuyorum affetmezdim bence o sizi üzdüğü için değil de onu oğlundan torunundan uzaklaştırmayın koparmayın diye o kadar barışmak istiyor attığı iftiralar ciddi şeyler bir de kızı gbi seviyormuş sevmese artık ne yapar düşünemiyorum

evet söyledikleri gerçekten ağır ben kendi adıma konuşuyorum affetmezdim bence o sizi üzdüğü için değil de onu oğlundan torunundan uzaklaştırmayın koparmayın diye o kadar barışmak istiyor attığı iftiralar ciddi şeyler bir de kızı gbi seviyormuş sevmese artık ne yapar düşünemiyorum

doğru cevap bu oldu benımle olan problemınden dolayı neredeyse 1 yıldır evıme adım atamadı derdı ben değilim torun ve oğul

Amaaan boşver seni bilen bilir. Ne demişse demiş... Şeker hastaları genellikle çabuk sinirlenir (ben de eşim de şekeriz ordan biliyorum :)) öfkesini bastırmakta zorluk çeker. Hiç yapmayacakları şeyler yaparlar öfke anında. Yaşına ver, hastalığına ver... 3 günlük dünya ...Yarın ona bişey olsa eminim kendi çocuğu gibi üzülürsün ... Affetmek büyüklüktür affet gitsin... Herşey gönlünce olsun :)

bence en tehlikeli insan türü
yani bi insan ya iyidir ya kötüdür ona göre gardını alırsın bilirsin hazırlıklısındır
ama bir iyi bir kötü olması insanı sürekli yorar. nereden ne geleceğini kestiremezsin bilemezsin sürekli açık ararsın
bir insana tam olarak güvenmedikten yanında huzurlu hissedemedikten sonra görüşmende şart değilse ( eşin açısından söylüyorum bunu problem etmemiş ) görüşme derdim
ancak;
ortada bir durum daha varki torun varsa işler değişebilir
kayınvaliden için değil ama çocuk varsa çocuk için önemli babanneler ananeler dedeler bir çocuğun hayatında olmalı bence. bir çocuk bu sevgiyi yaşamalı

Hayat cok kısa cnm..affetmek büyüklüktür!!! bende kayınvaldemle evliligimizin il senelerinde problemler yasadım sonrasında cok iyidik ve vefat etti...simdi diyorumki iyiki iyiydik vicdanım rahat!!!

affedin gitsin...
bir daha hata yaparsa o zaman iliskinizi tekrar gozden gecirin...

affedip de can ciğer kuzu sarması olmaya gerek yok bence. saygı çerçevesi içinde ilişkinizi devam ettirin. ama fazla samimi olmamanızda fayda var. bi de eşiniz haberdar mı olanlardan o ne düşünüyor?

Ben yerim senin o kayınvaldeni. Kıyamam ya lütfen affet oda bir daha yapmaya çekinir zaten daha dikkatli olur.
Benim kayınvaldem yapar yapar pişkin pişkin konuşur bişey yapmamış gibi. Benim kocamda ana kuzusu oldugu
için ben kendi kendime küser barışırım kimse sallamaz.

Affetmelisin. üzme kadıncağızı.Yarın öbür gün Allah sıralı ölüm verirde tabutunu gördüğünde çok üzülürsün ardından...

Back