Kayınvalidemle çok enterasan bır ılıskımız var 8 yıllık evlıyım bu sekız yılda farklı zamanlarda toplam 4 yıl küs 4 yıl barısık geçti kendisi beni hem çok sever hemde çok nefret eder bende ınanın hangısı doğru bılemem en son kendı kızkardesı ile telefon konusmalarına sahit oldum benım hakkımda çok agır konustu benım ıcın ondan dost olmaz dedı bu konusmayı yapmadan 1 hafta önce çocuklarım ve arkadasımla tatile çıktık 2.günü canım sıkıldı aradım kayınvalıdemı burası çok guzel sende gel dedım ilk otobusle geldı yanıma ve kayınvalıdemle çok guzel sorunsuz tatıl yaptık ( eşimle tatilimizi ayrı yaptık ) kayınvalıdemın gozunun onunde trafık kazası gecırdım kendını yerden yere attı yavrum dıye şimdi de sürekli benle barısma çabasında 1 yıl oldu affedemıyorum bana bır mektup yazmıs benı çok sevdiğini onu yanlıs anladığımı kızının olmadığını benı kızı yerıne koyduğunu şeker hastası olduğunu daha ne kadar yasarım bılemem falan demıs kafam karıstı çünkü telefonda kardesıne söyledıklerını birebir duydum ben simdi ne yapayım ?? affedeyım mı affetmeyeyım mı???