• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinvalidemi kirdim galiba

yagmurcs

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
131
15
33
34
Kütahya
Mrb arkadaslar. Kv ile ayni apartmanda oturuyoruz hergun yemeklerde beraberiz dun bana misafir gelicekti bnm akrabalarim. Bigun oncesindende esim ben ve kv biryere gitmistik donuste ben ve esim markete girdik misafir icin biseyler almaya. Bende misafir icin hazirlandigimi gordu die ozellikle şunlar bunlar gelcek die belirtmedim oda ben bisey demeyince arkadaslarim falan gelcek heralde die kendi evine misafir kabul etmis yemekten sonra gelicekti misafirler yemekte anne bizinkiler gelicek yemekten sonra beraber cikariz bize dedim buraya da misafir gelicek dedi sonra ben cikarken eve onun misafirleri geldi bnde musade isteyip ciktim evime sonra misafirler demiski onlar gelcekti gelinin evine bizi nie cagirdiniz madem falan demisler. Sizce ben ayipmi ettim onceden haber mi vermeliydim kv severim. Uzuldu gibi geldi kp de esime annen nie düşünülmedi demis ne yapmaliyim sizce

Gelinin eviyle kayınvalidenizin ki ortak değil sonuçta. Misafirlerde biraz dengesiz laf etmiş.

tek tek ayrinti vermek durumunda misiniz ki? oyle alisirlarsa iyi olmayabilir..

Mrb arkadaslar. Kv ile ayni apartmanda oturuyoruz hergun yemeklerde beraberiz dun bana misafir gelicekti bnm akrabalarim. Bigun oncesindende esim ben ve kv biryere gitmistik donuste ben ve esim markete girdik misafir icin biseyler almaya. Bende misafir icin hazirlandigimi gordu die ozellikle şunlar bunlar gelcek die belirtmedim oda ben bisey demeyince arkadaslarim falan gelcek heralde die kendi evine misafir kabul etmis yemekten sonra gelicekti misafirler yemekte anne bizinkiler gelicek yemekten sonra beraber cikariz bize dedim buraya da misafir gelicek dedi sonra ben cikarken eve onun misafirleri geldi bnde musade isteyip ciktim evime sonra misafirler demiski onlar gelcekti gelinin evine bizi nie cagirdiniz madem falan demisler. Sizce ben ayipmi ettim onceden haber mi vermeliydim kv severim. Uzuldu gibi geldi kp de esime annen nie düşünülmedi demis ne yapmaliyim sizce
Seviyorsan önceden diyebilirdin markette mesela.. Ama gönlünü alabilirsin. O an akıl edemediğini falan söylersen bence sorun kalmaz. Sen onu seviyorsan; o da seni seviyordur.

misafirlere ne onu anlamadım

Ayıp edip etmemen göreceli bir kavram ..
Ama seviyorsan aranız iyiyse konuş açık açık niyetinin iyi oldupunu düşünemediğini söyle al gönülünü ..

gönlünü alırsınız ya akıl edemedim o anda dersiniz olur biter.

ama böyle kadın işlerine karışan kayınpederlere de sinir olduğumu ayrıca belirteyim!!

bırak kadınlar kendi arasında çözsün , konuşsun, anlaşşsın, sanane adam.

Madem beraber yaşıyor gibisiniz, misafirleri ortak ağırlıyorsunuz kv ile kendi eviniz arasındaki duvarları yıkın, ortak hanede yaşayın derim. Hem gönlünü almış olursunuz hem ilerde bu tür aksaklıkların önüne geçmiş olursunuz. Misafirler karışmasın :eek:

Seviyorsan önceden diyebilirdin markette mesela.. Ama gönlünü alabilirsin. O an akıl edemediğini falan söylersen bence sorun kalmaz. Sen onu seviyorsan; o da seni seviyordur.
Ewt birbirimizi severiz heryere beraber gideriz ben dusuncesizlik ettim sanirim

Evimiz ayri ama hergun beraberiz yakinizda bnm icin gelmesinde bi sorun yok. Ben aksamdan bi programi olmadigini dusunerek yemekten sonra beraber cikiveririz bana die düşünmüştüm. Belkide birbirimize yakin oldugumuz icin kirildi bu kadar

bu kadar ince olmasan canım
el alem ne derse desin
içine dert olduysa söylersin kv ne böyle böyle oldu diye
ama abartmadan...

Back
X