Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar anca fırsat bulup yazabildim. cevap yazan , baş sağlığı dileyen ,acımızı paylaşan hepinize çok teşekkürler ediyorum. yavaş yavaş yokluğunu daha fazla hissetmeye başlıyorum. Allah sevdiklerimizden bu kötü hastalığı uzak etsin inşallah.
basiniz sag olsun canim, benim kayinpederin durumunu da biliyorsun icler acisibi sey yani, Allah geride kalanlara sabir versin,
mekani cennet olsun topragi bol nur icnde yatsin insallah ((
tekrar hepinize teşekkürler arkadaşlar. az da olsa paylaşılınca acılar azalıyor. kayınvalidemle olumsuz şeyler yaşamadık evliliğim boyunca. 3 senelik geliniydim zaten. allah mekanını cennet etsin. hepinize sevgilerimi iletiyorum. kk sayesinde kafamı dağıtıyorum. iyi ki varsın kk
yaseminim eşinin ve senin başınız sağolsun canım, allah sabır versin geride kalanlara. ne yazık ki ölüm karşısında çaresiziz işte, elden bir şey gelmiyor.. mekanı cennet olsun..