kayınvalideme kırgınım :(

witch hunter06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
5
1
1
32
Kızlar bana yardım edin lütfen :KK43: 5 aylık evliyim ve kayınvalidemi çok seviyorum. onun ve eşimin ailesindeki diğer kişilerin de beni sevdiğini biliyorum. Kayınvalidem çok iyi niyetli biri, bide ben sülalenin ilk gelini olduğum için ekstra üzerime titriyor. fakat gel gör ki memleketlerimiz farklı, ben iç anadolu onlar ege insanı. Onların memlekette herkes süsü gösterişi çok seviyor ama ben de tam tersine çok sade giyinen ve gösteriş yapmayı hiç sevmem. Zaten kv ile tarzlarımız aşşırı farklı. Evlendiğimizden beri ne zaman eşimin memleketine gitsek kv sürekli giyimime inceden laf vuruyor. "bu da çok sadeymiş canım, ben süslü gelin severim, ben süsü çok severim vs vs" hiç bişi demiyodum. En son da geçtiğimiz haftasonu düğün için gittik oraya. Kına mevlütlü olduğu için camideydi ve millet dağılırken de baya kalabalık oldu, gelinle foto çektirmek için sıraya girdi. Ben de kabanımı giydim eşim aradı geldim diye tam çıkcam, gelin çağırdı beni gel foto çekinelim diye. ben de aceleyle geçtim yanına. Kv kabanını çıkar öyle çekil kızım dedi, bende acelede olduğum için yok gerek yok dedim geçtim gelinin yanına. Bu defa bana demesinmi "öyle palyaço gibi oluyosun" diye. hem de o kadar kişinin arasında.Aslında şaka yaparak söyledi, güldü falan ama O kadar zoruma gitti ki hiç bişey demedim ama sonra iki gün boyunca suratım asık kaldı haliyle. çok kırıldım. KAç kere sordu Kızım iyi misin ne oldu neyin var diye söylemedim kırılır diye düşündüm ama o iki gün bana zehir oldu. Sizce kv'e bunu söylemeli miyim, ikilemde kaldım. Söylesem çok üzülür biliyorum :KK43:( (çok uzun yazdım kusura bakmayın, içimi dökmeye ihtiyacım vardı)

Benim kaynana da tam tersi ..
Ben süslü , o giyinmeyi bilmez ..
Ne yapacaksın. .
Boşver dilediğin gibi yaşa ..

İlk zamanlar bende çok yaşadım bu sorunu.. Ben pullu taşlı şeyleri sevmem, sade giyinirim..KV çok sever suslenmeyi.. Ama artık benim tarzımi kabullendi lafını bile etmez..
Seni bu konuda uzecek şeyler söylerse sende deki.. Boşver anne güzele ne yakismaz, çuval giysem yakışır bana:p

İlk zamanlar bende çok yaşadım bu sorunu.. Ben pullu taşlı şeyleri sevmem, sade giyinirim..KV çok sever suslenmeyi.. Ama artık benim tarzımi kabullendi lafını bile etmez..
Seni bu konuda uzecek şeyler söylerse sende deki.. Boşver anne güzele ne yakismaz, çuval giysem yakışır bana:p
Ayy gercekyen bu cok iyi geldi :) yani ne giysrm yandan yandan burun kiviriyo zaten bayramda bilezikleri takmadim falan diye de baya laf etti arrik bende oyle soylerim :D

Ayy gercekyen bu cok iyi geldi :) yani ne giysrm yandan yandan burun kiviriyo zaten bayramda bilezikleri takmadim falan diye de baya laf etti arrik bende oyle soylerim :KK70:
Aynı benim KV gibiymis seninki..setini taksana ,şunu taksana bunu giysene..banada sınır geliyordu bende himmm kem küm falan yapardım.. Şimdi beni tanıdığı için konusu hiç açılmaz , altı sene olacak nerdeyse iki çocuğum var şimdide karissin goreyim..
Sen daha çok yenisin.. Seni tavrını tarzını öğrendiğinde karışmaz oda..
Bende taki tuku sevmem alyansimi bile takmiyorum düşün daral geliyor

Aynı benim KV gibiymis seninki..setini taksana ,şunu taksana bunu giysene..banada sınır geliyordu bende himmm kem küm falan yapardım.. Şimdi beni tanıdığı için konusu hiç açılmaz , altı sene olacak nerdeyse iki çocuğum var şimdide karissin goreyim..
Sen daha çok yenisin.. Seni tavrını tarzını öğrendiğinde karışmaz oda..
Bende taki tuku sevmem alyansimi bile takmiyorum düşün daral geliyor
Yine dugunlerde falan zar zor setimi takiyorum o da beyaz altin diye ama bilzik falan takmiyorum. Ya bide yetistirilme ttarziyla alakali benim buyudugum yerde bilezik takinca millet gormemis gozuyle bakiyolar biraz ama onlarda 60 yasinda teyzede kollar bilezikle dolu

Ne tatliş gelin ve kaynana :) ben konyaliyim. Nisanlimin ailesi Doğulu ve altına çok önem veriyorlar. Ben hiç sevmem gösteriş olur diye. Çok renkli giyinmem. Seni çok iyi anlıyorum. Yalnız güzel bir ilişkin var kaynananla. Böyle iken şaka ile söylenmiş bişeye alınma bence. Bi ara otur konuş. Sen benim giyimimi begenmiyomusun de. Anlat kendini degisemem de. Iletisiminiz iyiyse zaten o da anlayış gösterecektir. :KK68:

Buna mi taktin çok ufak tefek şeyler ben nelerle ugrasiorum anlatsam gidip KV nin boynuna sarilirsin kıymetini bil bence bu kdr ufak seylerede takılma keşke bnmkide ole olsa :eek:

Kızlar bana yardım edin lütfen :KK43: 5 aylık evliyim ve kayınvalidemi çok seviyorum. onun ve eşimin ailesindeki diğer kişilerin de beni sevdiğini biliyorum. Kayınvalidem çok iyi niyetli biri, bide ben sülalenin ilk gelini olduğum için ekstra üzerime titriyor. fakat gel gör ki memleketlerimiz farklı, ben iç anadolu onlar ege insanı. Onların memlekette herkes süsü gösterişi çok seviyor ama ben de tam tersine çok sade giyinen ve gösteriş yapmayı hiç sevmem. Zaten kv ile tarzlarımız aşşırı farklı. Evlendiğimizden beri ne zaman eşimin memleketine gitsek kv sürekli giyimime inceden laf vuruyor. "bu da çok sadeymiş canım, ben süslü gelin severim, ben süsü çok severim vs vs" hiç bişi demiyodum. En son da geçtiğimiz haftasonu düğün için gittik oraya. Kına mevlütlü olduğu için camideydi ve millet dağılırken de baya kalabalık oldu, gelinle foto çektirmek için sıraya girdi. Ben de kabanımı giydim eşim aradı geldim diye tam çıkcam, gelin çağırdı beni gel foto çekinelim diye. ben de aceleyle geçtim yanına. Kv kabanını çıkar öyle çekil kızım dedi, bende acelede olduğum için yok gerek yok dedim geçtim gelinin yanına. Bu defa bana demesinmi "öyle palyaço gibi oluyosun" diye. hem de o kadar kişinin arasında.Aslında şaka yaparak söyledi, güldü falan ama O kadar zoruma gitti ki hiç bişey demedim ama sonra iki gün boyunca suratım asık kaldı haliyle. çok kırıldım. KAç kere sordu Kızım iyi misin ne oldu neyin var diye söylemedim kırılır diye düşündüm ama o iki gün bana zehir oldu. Sizce kv'e bunu söylemeli miyim, ikilemde kaldım. Söylesem çok üzülür biliyorum :KK43:( (çok uzun yazdım kusura bakmayın, içimi dökmeye ihtiyacım vardı)

Benimki de aynı şekilde, ben de birlikte girdiğimiz ortamlarda dikkat ediyorum üstüme, bana aldıklarından giyiyorum özellikle normal hayatımda ise nasılsam öyleyim. Bence birkaç kez dikkat et sonra birşey demez. Sana söylediği laf da bence öyle biranda ağzından çıkmış, o da pişman olmuştur yada farkında değildir. Unut gitsin boşver.

Hepinize cok teşekkürler kızlar. Düğünden sonra kv baya hastalanmis yorgunluktan herhalfe kiyamadim yine tavirlarimi duzelttim ama eger sonra sorarsa o gun ne olmustu diye soyleyecegim

Kimse icin değişme ve üzülme derim ayrica oyle kaynanmi cok seviyom ölüyom bitiyom olaylarina girmeyin o sizi kirabiliyorsa sizde hic uzulurmu diye dusunmeyin lafi yapistirin yoksa daha cok ezilirsiniz

Egelileri cok severim . Temiz yuzludurler siveleri de cok tatlıdır. Soylersen ne olup olmiycani dusun soylemessen kendini nasil hissettigine bak ona gore ver kararini

Back