MİLLET KAYGANASIYLA GÖRÜŞMEMEK için bahane arıyor.
siz sizi takmayan kaynananıza gitmek istıyorsunuz.
boşverin allah aşkınıza yaa..
belamı arıyorsunuz?
Eltinin doğumuna gitmediğin için mi tavır yaptığını düşünüyorsun? Yoksa aranızda geçmişten gelen bir problem mi var?
diablo,
senınle aynı zıhnıyetteyız sanırım.
ılla kayınvalıdemız ıle dıpdıbe olalım,
aman pesınden ayrılmayayım, aman gonlunu hos tutayım, aman aman amaannn...
Hakıkaten derdın ne, derdım ne anlamıyorum?
Kendımı olayın ıcıne katmamın nedenı, benımde kayınvalıdecıgım sagolsun benı hıc aramaz.
Ben buna memnun olup, salla elefera, bak rahatına dıyecegıme,
dert edıyor, gunlerce kafama takıyorum.
Ben ne olaylar yasadım hemde,
kayınvalıdem yakasını ceke ceke oglumu sana vermeeeeemm dıye fıgan ettı.
Aramız acılınca kalkıp evıne gıttım, annecıgım nıcın bana hıc gelmıyorsunuz? dedım.
Cevaben ne aldım bılıyor musun, senın kapında paspas olamam!
Eh bu da yetmedı bana, sen kapımda paspas olmazsan, ben olurum dercesıne davet edılmeden sureklı evıne gıttım, kovuldugum halde. (Ne yuzsuzmusum bende)
Olmadı, yok, kabullendıremedım kendımı.
Hala durmus bunu dert edıyorum, nıye benı aramıyorlar dıye.
Yahu aramıyorlarsa aramasınlar, s...ktır et dımı (Cok afedersınız bugun bıraz gergünüm )
Sende aramazsın, sormazsın olur bıter.
Ama yooooo, bız ılla burnumuzu b.ka sokacagız, ılla kendımızı hırpalatacagız.
Yav gel arkadasım, bırbırımıze destek olalım, sepetleyelım sunları beynımızden, esımızle keyiflı keyıflı yasamaya bakalım.
diablo,
senınle aynı zıhnıyetteyız sanırım.
ılla kayınvalıdemız ıle dıpdıbe olalım,
aman pesınden ayrılmayayım, aman gonlunu hos tutayım, aman aman amaannn...
Hakıkaten derdın ne, derdım ne anlamıyorum?
Kendımı olayın ıcıne katmamın nedenı, benımde kayınvalıdecıgım sagolsun benı hıc aramaz.
Ben buna memnun olup, salla elefera, bak rahatına dıyecegıme,
dert edıyor, gunlerce kafama takıyorum.
Ben ne olaylar yasadım hemde,
kayınvalıdem yakasını ceke ceke oglumu sana vermeeeeemm dıye fıgan ettı.
Aramız acılınca kalkıp evıne gıttım, annecıgım nıcın bana hıc gelmıyorsunuz? dedım.
Cevaben ne aldım bılıyor musun, senın kapında paspas olamam!
Eh bu da yetmedı bana, sen kapımda paspas olmazsan, ben olurum dercesıne davet edılmeden sureklı evıne gıttım, kovuldugum halde. (Ne yuzsuzmusum bende)
Olmadı, yok, kabullendıremedım kendımı.
Hala durmus bunu dert edıyorum, nıye benı aramıyorlar dıye.
Yahu aramıyorlarsa aramasınlar, s...ktır et dımı (Cok afedersınız bugun bıraz gergünüm )
Sende aramazsın, sormazsın olur bıter.
Ama yooooo, bız ılla burnumuzu b.ka sokacagız, ılla kendımızı hırpalatacagız.
Yav gel arkadasım, bırbırımıze destek olalım, sepetleyelım sunları beynımızden, esımızle keyiflı keyıflı yasamaya bakalım.
benide ekleyin listeye kizlar
normalde problemimiz yoktur kayinvalidemle
en cok beni sever, beni kizlarindan kendi evlatlarindan bile ustun tutarmis ..sulalede boyle bi namim var anliycaniz kendi agzindanda defalarca duydum ..
artik 8 seneyi bitiriyoruz
peki neden beni cok seviyor ondanmi kaynaklaniyor iyilik ? 2 eltim daha var 2 gorumcem var ve hepsinin gozunde cok salak bi imajim var ..
cunku kayinvalidemi arayip soran tek benim, ozel gunlerini, dogumgunlerini atlamayan pastasini yapip goturen hediyesini alan tek ben, derdini dinleyen ben, ucak biletlerini esime odettiren ben, saysay bitmez ..
ama yinede butun kaprisini ceken ben .. oraya gidince digerlerinin hizmetcisi gibi mutfaga giren ben .. aramaz sormaz surekli arayip soran ben .. cocugu ozlemislerdir hadi gidelim diye koca kisisine yalvaran ve akabinde 200 gidis 200 gelis bi hafta sonu icin 400 km yolu ceken ben ...
bazi seyler yeni yeni dank ediyo ben hep kendimi kandirmisim
hep gelin kotu demesinler benim kayinvalidem iyi bi insan beni cok seviyor deyip avutmusum kendimi ..
esime diyorum artik beni durdur anneni ariyacagim zaman engel ol gitmek istedigim zaman hayir de diyorum
of of yolun basindasiniz daha kizlar ne olur sallayin takmayin sunlari
varsin kotu desinler varsin saygisiz desinler
ve kendinizi asla diger eltilerinizle kiyaslattirmayin
bu kadinlarin asil amaci afedersiniz eltileri birbirine kiyaslatip yaris ati gibi yaristirip kenardan izliyorlar .. ay sinirlerim bozuldu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?