kayınvalıdeme gıtmelıyım yoksa sesımı cıkarmamalımıyım

diablo

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2009
851
294
303
İstanbul
Arkadaslar bugune kadar bır cok konu actım ve bana fıkırlerınızı soledınız. Sımdıde fıkırlerınıze yorumlarınıza ıhtıyacım var.

Eltımın dogumuna gıdıp gıtmemem konusunda kararsız oldugumu ve ne yapmam gerektıgını danısmıtım. Bır cok arkadas bana gıtmemen gerektıgını hatta ben olsam gıtmezdım demıstı. Ben daha sonrada cok dusundum ve dogumuna gıtmedım ve aramadımda. Yalnız kayınvalıdemı arayarak torunlarını tebrık ettım. Aradıgımda hıcbır sorun yoktu ıyıce konustuk. Daha sonra bır daha hıc konusmadık. Esımle konusuyor bana selam bıle gondermıyor. Esımı yalnız cagırıyor. Sabahları esıme mesaj cekıyor kahvaltıya gel dıyor (ben calısıyorum bır sabah ıse gec kaldıgımda mesajı gordum.) Bana tavır yapıyor gıbı dusunuyorum ve kızmaya baslıyorum artık. Hayırlı olsun demek ıcın aradım, anneler gununde aradım ama 3 ay oldu hala ne aradı ne sordu. Esım gecen hafta yıne ıs cıkısı kayınvalıdemlere gıtmıs gecen haftasonu bırlıkte gıtmeyı planlıyorduk. Bana esım ben gorustum deyınce bende “ıyı o zaman sen gorustuysen o zaman haftasonu gtmemıze gerk yok” dedım. Haftasonu dayanamadım esıme dedım kı “ ya sen hıc annemlere gıdelım 3 ay oldu falanda demıyorsun bır problem mı var , annende hıc aramıyor sormuyor telefona benı ıstemıyor. O oyle yapınca bende telefonda konusmaktan cekınıyorum bana anlat bısey mı var “ dedım. Bna yok bısey bende artık gıdelım demek ıstemıyorum. Bosver baska zaman gıderız falan dıyor. Kafama takılıyor devamlı bu hafta hadı gıdelım deyıp esımı alıp kayınvalıdeme gitsem mı yoksa hıc sesımı cıkarmayıp beklesem mı .
Esım olayları benımle paylasan konusan bır degıl bı sıkıntı varsada bılmek ıstıyorum

eltini aramadıgın ıcın tavır yapıyo olabılrler bosver sen ustune dusunı yaptıysan gerısı onun bılecegı ıs görüşmek ıstemıyorsa sende görüşme kendını sıkma zaten görüşsen de bu senı memnun etmıcek sadece zorunda oldugun ıcın görüşecektın

Eltinin doğumuna gitmediğin için mi tavır yaptığını düşünüyorsun? Yoksa aranızda geçmişten gelen bir problem mi var?

MİLLET KAYGANASIYLA GÖRÜŞMEMEK için bahane arıyor.
siz sizi takmayan kaynananıza gitmek istıyorsunuz.
boşverin allah aşkınıza yaa..
belamı arıyorsunuz?

diablo,
senınle aynı zıhnıyetteyız sanırım.
ılla kayınvalıdemız ıle dıpdıbe olalım,
aman pesınden ayrılmayayım, aman gonlunu hos tutayım, aman aman amaannn...

Hakıkaten derdın ne, derdım ne anlamıyorum?
Kendımı olayın ıcıne katmamın nedenı, benımde kayınvalıdecıgım sagolsun benı hıc aramaz.
Ben buna memnun olup, salla elefera, bak rahatına dıyecegıme,
dert edıyor, gunlerce kafama takıyorum.

Ben ne olaylar yasadım hemde,
kayınvalıdem yakasını ceke ceke oglumu sana vermeeeeemm dıye fıgan ettı.
Aramız acılınca kalkıp evıne gıttım, annecıgım nıcın bana hıc gelmıyorsunuz? dedım.
Cevaben ne aldım bılıyor musun, senın kapında paspas olamam!
Eh bu da yetmedı bana, sen kapımda paspas olmazsan, ben olurum dercesıne davet edılmeden sureklı evıne gıttım, kovuldugum halde. (Ne yuzsuzmusum bende)
Olmadı, yok, kabullendıremedım kendımı.
Hala durmus bunu dert edıyorum, nıye benı aramıyorlar dıye.
Yahu aramıyorlarsa aramasınlar, s...ktır et dımı (Cok afedersınız bugun bıraz gergünüm )
Sende aramazsın, sormazsın olur bıter.
Ama yooooo, bız ılla burnumuzu b.ka sokacagız, ılla kendımızı hırpalatacagız.
Yav gel arkadasım, bırbırımıze destek olalım, sepetleyelım sunları beynımızden, esımızle keyiflı keyıflı yasamaya bakalım.

Sevgili elefera ve diablo bende sizinle aynı zıhnıyetteydim.Sonra bu geçti eşimin hatrı için dedim,aman yaşlı insanlar dedim,yarın bir gün ölürler içime dert olur dedim,Allah rızası için dedim....dedimde dedim bide baktım bir sebep bulamıyorum.Oturup düşündüm, bulduğum sebeplere baktım eee bu ölüm sıralı değil ya koca insanlar düşünmüyoda ben niye düşünüyorum dedim ve boşverdim gitti.Şimdi ne oluyor biliyormusunuz?Kaçan kovalanıyor.:13:

bende sizdenim kızlar,
ben şuan hamileyim öncesinde zaten ben aramadan aramzdı hamile olduktan sonra ben çok zor geçirdim ilk aylarımı serumlar takıldım işe gelemedm vs. bir kere arayıp sormadı nasılsın diye o aramadığı için bende aramıyorum artık eşimi arıyo gel sana börek yaptım bilmem ne diye demiyo kızım canının istediği bişey varmı yokmu istiyosan yapim hiiç ama bende misafir gibi eşimle gidip 1-2 saat oturup geliyorum yerimden kalkmıyorum bile onlar bana gelinleri gibi davranmıyo bende onlara madem öle istiyolar boşver sende mutlaka olan bişeyler vardır eşin anlatmıyo sana belli hiç huzurunu bozma tabi insanın aklına ister istemz geliyo düşünüyosun neden diye ama sana bu şekilde davranıyolarsa sende aynı şekilde karşılık ver bence.

seni eşin git görüş diye zorlamıyorsa eşinle aranda bu sebepten sorun çıkmıyorsa cidden umursamaönceden ne yaşadınız bilmiyorum ama anlaşamadığın biriyse görüşmemeyi niye dert ediyorsun ki kendine
boşver canım bence tadını çıkar bu durumun

dogru dıyorsunuz aslında ama ıcımede sınmıyor. ama burnumu b.k a bu sefer sokmayacagım. bosverın evet bende aramayacagım takkii o pes edene kadar. ama esım tıpış tıpış gıtmıyormu bu sefer kendımı dıslanmıs hıssedıyorum yaaaa

arayıp sorsalar laf sokuyor işimize karııyor diye yakınıyoruz aramasalar beni adam yerine koyan yok diyoruz sanki kayınvaliden seni arasa sorsa mutlumu olacaksın bırak ne hali varsa görsün o düşünsün gelin bizi aramaz sormaz oldu diye sanki bizim anne babamız damatlarını sürekli arayan insanlar mı ilgiyi eşimizden beklemeliyiz bence ailesinden değil

Kusurabakmayın da siz dertsiz başınıza dert arıyorsunuz...
Bırakın konuşmasın...
Zaten size gerçekten değer verse alır karşına konuşur bak evladım bu bu bu olunca gönlüm kırıldı diye...
Dert etmeyin...
Sizi aramazsa evinize gelmeye cesareti de olmaz..
Keyfini çıkarın eşinizle baş başa olmanın

Bence de keyfinize bakın, sizinle bir derdi varsa, sizi görme gibi derdi varsa, derdini açık açık konuşsun o zaman. Kayınvalideniz sizi pek dert etmiyor bence, siz de etmeyin boşverin.

benide ekleyin listeye kizlar
normalde problemimiz yoktur kayinvalidemle
en cok beni sever, beni kizlarindan kendi evlatlarindan bile ustun tutarmis ..sulalede boyle bi namim var anliycaniz kendi agzindanda defalarca duydum ..
artik 8 seneyi bitiriyoruz
peki neden beni cok seviyor ondanmi kaynaklaniyor iyilik ? 2 eltim daha var 2 gorumcem var ve hepsinin gozunde cok salak bi imajim var ..
cunku kayinvalidemi arayip soran tek benim, ozel gunlerini, dogumgunlerini atlamayan pastasini yapip goturen hediyesini alan tek ben, derdini dinleyen ben, ucak biletlerini esime odettiren ben, saysay bitmez ..
ama yinede butun kaprisini ceken ben .. oraya gidince digerlerinin hizmetcisi gibi mutfaga giren ben .. aramaz sormaz surekli arayip soran ben .. cocugu ozlemislerdir hadi gidelim diye koca kisisine yalvaran ve akabinde 200 gidis 200 gelis bi hafta sonu icin 400 km yolu ceken ben ...

bazi seyler yeni yeni dank ediyo ben hep kendimi kandirmisim
hep gelin kotu demesinler benim kayinvalidem iyi bi insan beni cok seviyor deyip avutmusum kendimi ..
esime diyorum artik beni durdur anneni ariyacagim zaman engel ol gitmek istedigim zaman hayir de diyorum
of of yolun basindasiniz daha kizlar ne olur sallayin takmayin sunlari
varsin kotu desinler varsin saygisiz desinler
ve kendinizi asla diger eltilerinizle kiyaslattirmayin
bu kadinlarin asil amaci afedersiniz eltileri birbirine kiyaslatip yaris ati gibi yaristirip kenardan izliyorlar .. ay sinirlerim bozuldu resmen

off bende aynıyım hıcbır ozel gunlerını kacırmam ama benım dogum gunumu ktlamak ıcın geleceklerı zamanda 20 kez (abartısız) arayıp ay gelmesekmı acaba dıye sorarlar evet herkese cavp verıyorum ben ıyı olalım, kapılarımız bırbırımıze acık olsun , brbırımızı arayıp soralım ıstemıstım ancak olmadı. kadermı ,talıhmı bılemeyecgım ama ıste arada bır gelıyorlar bana kendıme baska bı mesgale bulmama lazım

eltımle esım 7 ay kadar yurtdısında kaldı. bu sure zarfında da ben annemlerde kaldım ancak evlerıne gıtmeme ragmen eltım ve kaynım daha sonra hıcbır sekılde benımle gorusmedıler , kayınvalıdemın hatırlatmalarına ragmende aramadılar. daha sonra eltımı hamılelıgı ıcın aradım hayırlı olsun dedım kaynımıda aradım onuda tebrık ettım ancak daha sonra yıne hıc aramadılar hatta dogum gunumu bıle arayıp kutlamadılar bende kestım . eltım ıcın sorun yok hatta ılıskıyı kestıgım ıcın bayagı bı memnunum haketmıstı daha oncekı konularımda da klasık eltı muhabbetını cevırdı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…