Sahip olduğun herşeyi tek başınıza yapmışsınız ne mutlu kayınvaliden sahiplenmiş olsada zamanla herkes bunu sizin yaptığınızı bilecek.Gerçi mesele birilerinin bilmesi anlaması değil inan bana böylesi çok daha iyi oldu.Ben yerinde olsam giderdim hiç bir şey yokmuş gibi davranırdım hatta sinirimi bozacak olaylar olsada hiç sesimi çıkarmaz tepki vermezdim.
bunuda sırf eşimin hatrı için yapardım .
Canım benim yaşadıklarımı okumuşsundur belki...Hemen hemen aynı şeyler.Bende çok defa karar aldım kendimce,gitmicem,görmicem diye....Ama olmuyor.Kesilip atılmıyor.Eşin mutsuz oluyor.Arada kalıyor.Böyle olunca ailesine bişi söleyemiyor ve sana yansıtıyor.Yani olan yine sana oluyor canım.
Canım ben buradan dahi hissediyorum eşin senin haklılığının farkında bu yüzden sana istersen gelme diyor .Ama kendini onun yerine koy canım .yanlış yapmışta olsa onun annesi.Aslında haklısın cnm. Ama inan içime sindiremiyorum. Onları ve özelliklede bu duruma ses çıkarmayan eşimi cezalandırmak üzmek istiyorum.
Canım ben buradan dahi hissediyorum eşin senin haklılığının farkında bu yüzden sana istersen gelme diyor .Ama kendini onun yerine koy canım .yanlış yapmışta olsa onun annesi.
bırak onlar mahçup olsun olmasalar bile sen üzerine düşeni yap eşin görsün ve sonrasında yaşadığın aksilik ki umarım olmaz cevabı yapıştırsın karşı tarafa.
eşinizin hatrına gidin derim. Şimdi siz eşinizi yalnız yollarsanız eşiniz belki sizin haksız olduğunuzu bile düşünebilir gidin yinede ne demişler iyilik yap denize at balık bilmesse halik bilir.
insanın zoruna gidiyor haklısınız ama bi yandanda kendinizden gurur duymanız lazım kimsenin eline bakmıyorsunuz kendi yağınızda kavruluyorsunuz
kesinlikle gitmelisin seninle aynı şeyleri yaşadım biz daha ev bile alamadık 300 tl para istedik vermediler ama 1 ay geçmeden tatile gittiler ama beni hergün arar sorar bende hafta da 2 kere arar sorarım boşver itin hatrı yoksa sahibinindemi yok eşin için git kıymetin daha artar kocanın gözünde
Hakısınız. Allaha çok şükür. Bu kadar şeyi rabbim nasip etti yapabildik. Bir yanım git diyor. Çok merhametliyim ben bu yaşadığım sıkıntılara ragmen git diyor bir tarafım diğer
tarafımda bu kadar haksızlığa boyun egme diyor.
seni çok iyi anlıyorum....
sana yapılmayıp..eşine yapılmayıp...öteki oğluna yapılması gerçekten haksızlık....
bu durum neden böyledir aklım almaz...bu kadının oğlu değil midir kocanız?
birde bazı kaynanalar o oğlum okudu derler hiçbirşeylerine ellerini sürmezler okumamış oğluna yaparlar ya okumadı diye( benim durumum:))
sanki okumadın oğlum sana ödülümüz olsun al sana araba al sana ev...
nedir bu?
bende gitmeyin diyemeyeceğim ama..bu duyguyu iyi bilirim inan sana benzer yaşadım çünkü...insan atamıyor içinden..yapışıp kalıyor haksızlıklar
ama gidin...
kalabalıkta lafı geldiği yerde de ima edin...evimizi kendimiz aldık..düğünümüzü kendimiz yaptık...kimseden fayda olmadı diye yarı şakaya vurun yarı ciddiye...
bunu yapın...
eşiniz size değer veriyorsa, her zaman yanınızdaysa onun hatrı için gitmenize değer. Eşiniz yalnız gitse hani demişiniz ya komşularla akraba gibiler dedikodu olur diye eşiniz bunlardan etkilenebilir. Çünkü erkekler çok çabuk etkileniyorlar bu gibi durumlarda sonra evinize döndüğünde size tavır alsa kim zarar görecek kayınvalideniz mi? hayır ne yazıkki yine siz üzüleceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?