- Konu Sahibi Busra54Nur
-
Konu sahibine uzun uzun cevaplar verilmiş. Troll olduğu o kadar belli ki... Konunun başında milleti gaza getirmek için "dokuz kişi çağırdım, 5 büyük 4 küçük" yazmış. 2 çeyrek, bir tam.. bla bla :))) yani bu detaya ne gerek vardi kaynana konusunda? Sırf tepki almak ve eğlenmek için açılmış bir konu.
Kaynanator konusu açıp dikkat çekeyim, anti Corona söylemlerde bulunup prim yapayim, elma örneği ile ve saglikciyim diye sallayıp zirveye çıkayım, zaten yeni üyeyim hemen ifsa olur bıyıklı olduğum :)))
Adresini bilsem şikayet ederimSonrada neden önlisans sağlıkçıları beğenmiyorlar derler al işte arkadaşım kendini ne geliştirmişsin ne mesleğine saygın var. Hele de acil tıp teknikerisin insan utanır o cümleleri oraya yazmaya. Bu bilgisizlikle nasıl müdahele edeceksin sen hastalara? Nerden aldın diplomanı? Utandım yemin ederim. Umarım eskaza atanıp kimsenin canına mal olmaz bu bilgisizliğin. Birde işine gelen yorumlara cevap atıyor inşallah gerçekten fakesindir korkmuyorum deyip tüm binayı toplama kısmına da yorum yapmıyorum ülke komple cahil kaynıyor
Bu durumda 10 günde kaybettiğimiz 12 sağlık çalışanı dıj güclerin ajanı mı?
Bu yazdığına güleyim mi ağlayayım kızayım mı cahil işte deyip görmezden mi geleyim bilemedimArkadaşım ben sağlıkçı olarak diyorum. bir virüs var Corona diye ama söylendiği gibi adamlar pat pat yere düşüp ölmuyor 2. Si testler zaten güvenilir değil çoğu pozitif çıkıyor ki elmaya doktor covid testi yapmış + cikmis. Ve 3.su ölenler hastanede oluyor ilaçlar yüzünden ilaçlarda kortizon var o da bağışıklık sistemini çökertir yaşlılar hastalıklar bagisiklik sistemi çöktüğü için olur ve kalp krizinden ölene bile covid yazmışlar dünya medyalarinda bile olay oldu bu.Kureselcilerin sahte pandemisi Covid 19.Ben de korkmadigim için komşularım da evden çıkmadığı için misafir çağırdım.Umarim açıklayıcı olmustur
helal olsun koca yürekli adam, toplum sağlığını kurtardığı için nobel tıp ödülü falan verilmesi lazım sjnfsfjksfkocası çalışmasına izin vermiyormuş yırttık..
ben şu an bu mesajı steve jobs'a karşı bir komplo olarak görüyorum mesela , Apple markasına karşı yapılmış Çin tarafından Amerigayı batırmak uğruna yayılmış 1 dedikodu buArkadaşım ben sağlıkçı olarak diyorum. bir virüs var Corona diye ama söylendiği gibi adamlar pat pat yere düşüp ölmuyor 2. Si testler zaten güvenilir değil çoğu pozitif çıkıyor ki elmaya doktor covid testi yapmış + cikmis. Ve 3.su ölenler hastanede oluyor ilaçlar yüzünden ilaçlarda kortizon var o da bağışıklık sistemini çökertir yaşlılar hastalıklar bagisiklik sistemi çöktüğü için olur ve kalp krizinden ölene bile covid yazmışlar dünya medyalarinda bile olay oldu bu.Kureselcilerin sahte pandemisi Covid 19.Ben de korkmadigim için komşularım da evden çıkmadığı için misafir çağırdım.Umarim açıklayıcı olmustur
Biz de adamlar virüsü kapınca anında pat diye oracığa yığılıyor da ölüyor sanıyorduk. Açıklamanız iyi oldu gerçekten.Arkadaşım ben sağlıkçı olarak diyorum. bir virüs var Corona diye ama söylendiği gibi adamlar pat pat yere düşüp ölmuyor 2. Si testler zaten güvenilir değil çoğu pozitif çıkıyor ki elmaya doktor covid testi yapmış + cikmis. Ve 3.su ölenler hastanede oluyor ilaçlar yüzünden ilaçlarda kortizon var o da bağışıklık sistemini çökertir yaşlılar hastalıklar bagisiklik sistemi çöktüğü için olur ve kalp krizinden ölene bile covid yazmışlar dünya medyalarinda bile olay oldu bu.Kureselcilerin sahte pandemisi Covid 19.Ben de korkmadigim için komşularım da evden çıkmadığı için misafir çağırdım.Umarim açıklayıcı olmustur
Biz de adamlar virüsü kapınca anında pat diye oracığa yığılıyor da ölüyor sanıyorduk. Açıklamanız iyi oldu gerçekten.
Duyarsızsınız, sağlıkçı olmanız zerre önemli değil şu yazdıklarınızdan sonra.
Sizin gibiler yüzünden okulları daha kaç ay bekleyeceğiz, kaç ay daha evde kalacağız söyler misiniz sağlıkçı bayan?
Kayınvalideniz ıslak mendille ev kontrol ediyormuş o kadına az bile söylemişsiniz, ileri gitmek şurda dursun.
Ama ben sizin pandemi hakkında söylediklerinizden ötürü size böyle bir kayınvalideyi müstehak buluyorum. Cahil cahil takılın.
Hayır elmaya test yaptıracağız. Pozitif gelirse tedavi başlanacak elmaya.
Negatif gelirse yiyebileceğiz.
deli oluyorum böyle laf sokan kayınvalidelereArkadaşlar bugün moralim biraz bozuk
Kafama takmadan yapamadım.Bugun komşuları(5 kadın 4 çocuk) kahvaltiya alayım dedim kayınvalidem fındığa gidecek sandım.Dun akşamdan evi süpürdum toz aldim.Esim 8.30 da geldi kızıma bakti.Bugun de 1.5 saat onceden kahvaltıyı hazırlarım dedim.Mutfakta patatesi kizarttim.Domates salata vs.Masaya koydum.Kaynanam geldi.Kadin hep dipkoselere ıslak mendille bakmış.Halim da yikamaya
vermeme rağmen tüy cikarmaya devam ediyor
o da salona dağılmış(onun çaresini bulamadım) .Bana diyor senin evin kirli hiç supurmemissin diyor.Ben de duymamazlıktan geliyorum.Kisik sesle size bir şey ispatlamak zorunda degilim.Bana diyor sen masayı açıp tabakları koyup yatsaydin yetisirdi.Ben de dedim sabaha kadar tozlanirlar diye açmadım gece.Basimda söyleniyor yetistiremezsin telefonla oynamaktan bir halt yapmıyorsun.Ben de biraz sesli La Havale vela kuvvete dedim.Duydu ses etmedi.Kapi çaldı ben yanından geçerken Şükürler olsun dedim.Yaninda da laf soktum.Misafirler gidince hıncını alamadı onu yap şunu yap dedi.Ben de kızı aldım uyutmaya diye kapımı kapattım salladım.Kiz uyuyunca çıktım kaynanam haber etmeden gitmiş.Dedim ileri mi gittim?
Yok elmayı çekirdeği korur.Ama ama kortizon verirlerse ve elma ölürse
Süpersinben şu an bu mesajı steve jobs'a karşı bir komplo olarak görüyorum mesela , Apple markasına karşı yapılmış Çin tarafından Amerigayı batırmak uğruna yayılmış 1 dedikodu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?