Kayinvalideme dayanamıyorum.Biraz ileri mi gittim?

Fake olduğunu sanmıyorum, diğer konularıyla tutarlı anlattıkları :) Eğer öyleyse de iyi yazıyor Bir de geçenlerde instagram’da pandemi ile ilgili aynı söylemlerde bulunan bir kadın ve yüzlere destekçisine rastladım. Böyle tipler var yani.

Adresini bilsem şikayet ederim

Söylensin dursun. Hiç cevap vermeyince daha da kuduruyor bunlar emin ol. Cevap verince seviniyorlar.

Bu pandemide o kadar kişi toplanmanız sağlıklı mı? Benim bile ileride sadece erkek arkadasımla acık havada tanısma yemegi yenecek diye basım agrıyor stresten. Yazık degil mi saglıkcılara,marttan beri millet misafir alırken, tatillere giderken deli gibi çalışıyorlar. Çoğunun izinleri iptal oldu. Lütfen ortalık durulana kadar sosyal hayatımızdan biraz kısalım. Birde kendinize saglıkcı demissiniz, benim annem olsun yakın arkadaslarım olsun saglıkcı degil o zaman zira pandeminin hayal ürünü oldugunu sanıyorsunuz. Filyasyon ekibinde akrabam olmasa size biraz olsun inanırdım belki ama baygınlık geciriyor insanlar, saturasyonları 70lere iniyor.
Konunuza gelince, kayınvalideniz sınırlarını pek bilmiyor, siz yine de trip atmayın oturup konusun bence

Bilmem kaç sene önce sağlık meslek lisesinden mezun olup bir gün bile çalışmamış bir insan da kendine sağlıkçı demesin ya. Bir de virus yok yeaaa diye konuşuyor. Yoksa git hastaneye, ağız ağıza otur bakalım hastayla, var mı yok mu görürsün o zaman.

Küresel güçlerin büyük oyununu görecek kadar zeki olan ama kaynananın bir kat altında, bir kat üstünde, hemen dibinde asla oturulmaması gerektiğini akıl edemeyen sağlıkçı gelinin dramı

Bu yazdığına güleyim mi ağlayayım kızayım mı cahil işte deyip görmezden mi geleyim bilemedim
Sağlıkçı derken tam olarak ünvanınız ne
Üfürükçü falan mı malum onlar da kendini nimetten sayıyorlar

Halıyı tencere kapağıyla bastıra bastıra ileri geri yap, tüyler çıkar.

ben şu an bu mesajı steve jobs'a karşı bir komplo olarak görüyorum mesela , Apple markasına karşı yapılmış Çin tarafından Amerigayı batırmak uğruna yayılmış 1 dedikodu bu

Biz de adamlar virüsü kapınca anında pat diye oracığa yığılıyor da ölüyor sanıyorduk. Açıklamanız iyi oldu gerçekten.
Duyarsızsınız, sağlıkçı olmanız zerre önemli değil şu yazdıklarınızdan sonra.
Sizin gibiler yüzünden okulları daha kaç ay bekleyeceğiz, kaç ay daha evde kalacağız söyler misiniz sağlıkçı bayan?

Kayınvalideniz ıslak mendille ev kontrol ediyormuş o kadına az bile söylemişsiniz, ileri gitmek şurda dursun.
Ama ben sizin pandemi hakkında söylediklerinizden ötürü size böyle bir kayınvalideyi müstehak buluyorum. Cahil cahil takılın.

Valla ben kadının kontrol ettiğini de düşünmüyorum. Belki hali tüylerini topladı kadın. Benim annem bile öyle tüy görse süpürmedin mi derdi herhalde. Ayrıca cevap vericem diye mırıl mırıl söylenen biri de çok sinir bozucu.
Ben de 1 yıllık evliyim ve evime aynı anda 6 yeni halı girmiş oldu. Yeni halı tüyü illet bir şeydir, ilk ay halı tüylerinin koltuk hizasında bile uçtuğunu gözümle gördüm ama yıkattıktan sonra da her gün süpürünce hiçbir problem kalmadı, bebeği varmış daha dikkatli olmalı tüy toz konusunda.

deli oluyorum böyle laf sokan kayınvalidelere senin evinde seni yönetiyor . Yüz vermeyin herkez adabıyla gelir edebiyle gider kusura bakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…