- Konu Sahibi Busra54Nur
-
Sağlıkçı derken ne iş yapıyorsunuz. Açıkça yazın lütfen. Rica ederim Fahrettin Koca yi da bilgilendirin lütfen adam kendini harap etti. Bu kadar korkucak bişey kortizonu kesin kimse ölmez diyin. Geçen hastanede asonsore bindim üç kişilik yazio asonsorde. Ben ve oğlum varız. Kapı açıldı üç kişi bindi. Dedim ki kapasite üç kişi kapıda yazıyor. İki kişi inmesi lazım.yer var niye binmeyelim dediler. Korona var sosyal mesafe kuralı dedigimde biz aşılıyız dediler. İşte böyle asonsordeki zihniyetle bir sizinki . Cehalet diz boyu. Allah a havale ediyorum sizin gibileri.Arkadaşım ben sağlıkçı olarak diyorum. bir virüs var Corona diye ama söylendiği gibi adamlar pat pat yere düşüp ölmuyor 2. Si testler zaten güvenilir değil çoğu pozitif çıkıyor ki elmaya doktor covid testi yapmış + cikmis. Ve 3.su ölenler hastanede oluyor ilaçlar yüzünden ilaçlarda kortizon var o da bağışıklık sistemini çökertir yaşlılar hastalıklar bagisiklik sistemi çöktüğü için olur ve kalp krizinden ölene bile covid yazmışlar dünya medyalarinda bile olay oldu bu.Kureselcilerin sahte pandemisi Covid 19.Ben de korkmadigim için komşularım da evden çıkmadığı için misafir çağırdım.Umarim açıklayıcı olmustur
Asi karsiti biri degilim, covid yokta demiyorum ama yinede asiyi olmam. Normal bir asinin gelistirme suresinin 10 yil oldugunu dusunursek guvenilir bulmamamiz normal degilmi. Yani her ben covid asisi olmam diyene cahil gozuyle bakilamaz.Aşı karşıtlarını ve "covid diye bişi yogh yea" diyenleri bizden uzak tutacak bir sistem istiyorum. Onlarla aynı ortamda bulunmak zorunda kalmamalıyız. Ciddi söylüyorum bunu.
Bu ne saçma sapan bi yorum yaaArkadaşım ben sağlıkçı olarak diyorum. bir virüs var Corona diye ama söylendiği gibi adamlar pat pat yere düşüp ölmuyor 2. Si testler zaten güvenilir değil çoğu pozitif çıkıyor ki elmaya doktor covid testi yapmış + cikmis. Ve 3.su ölenler hastanede oluyor ilaçlar yüzünden ilaçlarda kortizon var o da bağışıklık sistemini çökertir yaşlılar hastalıklar bagisiklik sistemi çöktüğü için olur ve kalp krizinden ölene bile covid yazmışlar dünya medyalarinda bile olay oldu bu.Kureselcilerin sahte pandemisi Covid 19.Ben de korkmadigim için komşularım da evden çıkmadığı için misafir çağırdım.Umarim açıklayıcı olmustur
21 gün boyunca uyutulup entübe edilen babam ölümden döndü, çok şükür iyileşti ama taburcu olup eve döndüğümüzün ertesi günü şeker komasına girdi bilinci kapandı, ambulans çağırdık iyi ki Büşra gibiler gelmemiş. Sağlık çalışanlarının adına leke gibi geldi bu yazdığı sözler ve gerçekten babama ilk müdahele edecek kişi olarak düşününce endişe ettim.düşünseme covid oluyosun ambulans geliyo
İçinden büşra iniyor
Cümleleriyle virüsü ikna etmeye çalışıyo olmadığına dair
Küreselciler diyo, kortizon diyo
Sen diyosun bacım oksijen ver
Büşra diyo olmaz kortizon var
Allah iyilerle karşılaştırsın
E yuh. Şu üslubunuza bakarak diyorum ki siz hemşire yA da doktor olamazsınız. Bence hastanede kantin falan işletip kendinizi sağlıkçı ilan ettiniz. ve elmaya korona testi yapmışlar diye çocuklara uyku öncesi anlatılan masal ayarında örnek veriyorsunuz. Bir sağlıkçı da bunu yazıyorsa artık. Ben de öğretmen olarak diyorum ki böyle bik bik gezmesini savunanlar yüzünden okullar Bile açılamayacak.Arkadaşım ben sağlıkçı olarak diyorum. bir virüs var Corona diye ama söylendiği gibi adamlar pat pat yere düşüp ölmuyor 2. Si testler zaten güvenilir değil çoğu pozitif çıkıyor ki elmaya doktor covid testi yapmış + cikmis. Ve 3.su ölenler hastanede oluyor ilaçlar yüzünden ilaçlarda kortizon var o da bağışıklık sistemini çökertir yaşlılar hastalıklar bagisiklik sistemi çöktüğü için olur ve kalp krizinden ölene bile covid yazmışlar dünya medyalarinda bile olay oldu bu.Kureselcilerin sahte pandemisi Covid 19.Ben de korkmadigim için komşularım da evden çıkmadığı için misafir çağırdım.Umarim açıklayıcı olmustur
Bahçelerde kereviz, gel bize bazı bazı.Arkadaşım ben sağlıkçı olarak diyorum. bir virüs var Corona diye ama söylendiği gibi adamlar pat pat yere düşüp ölmuyor 2. Si testler zaten güvenilir değil çoğu pozitif çıkıyor ki elmaya doktor covid testi yapmış + cikmis. Ve 3.su ölenler hastanede oluyor ilaçlar yüzünden ilaçlarda kortizon var o da bağışıklık sistemini çökertir yaşlılar hastalıklar bagisiklik sistemi çöktüğü için olur ve kalp krizinden ölene bile covid yazmışlar dünya medyalarinda bile olay oldu bu.Kureselcilerin sahte pandemisi Covid 19.Ben de korkmadigim için komşularım da evden çıkmadığı için misafir çağırdım.Umarim açıklayıcı olmustur
o değil de elma maske takıyor mu dışarda?
Sosyal mesafe de kalmamış. Kasanın içinde birsürü komşusu ile toplanmışlar kahvaltı yapacaklarmış.Gecen pazarda gördüm. Adi herif ne maske ne birsey. Öylece ortada yuvarlanip duruyor milletin arasinda
pazarda hiç maske takmıyorlar zaten. çok duyarsız insanlar çooookkkGecen pazarda gördüm. Adi herif ne maske ne birsey. Öylece ortada yuvarlanip duruyor milletin arasinda
Onu hiç sorma güya yardıma geliyo ama laf söyledigi için elim kolum birbirine dolaştı.Bana karisilmasa hemen bitiririm işimi.Kaynana ss subayı gibi elinde ıslak mendille kusur aramaya geleceğine, yardıma gelseymiş madem. Çok biliyor ya herşeyi.
Bunların hepsi aynı tip ya.
Burunlarının asıl yeri kendi yüzleri ama maşallah sokmadıkları konu yok.
Sorma benimki de her şeye karışıyor.Annemler gelince rahat hizmet yapabiliyorum başkaları gelince kaynanam yardıma diye geliyo karisiyobende yöneten emir veren insanları hic sevmem benimkide oyle hakaret etmez ama emir verir
Allahtan uzagim yoksa cekilmez
Sosyal mesafe de kalmamış. Kasanın içinde birsürü komşusu ile toplanmışlar kahvaltı yapacaklarmış.
Kk’ya bi de alkış butonu istiyorumPatates vs ne alaka ya tüm ülkeye Türkçe dersi verebilsek keşke. Kimse bir şey anlatmayı beceremiyor.
Ben birazdan lise arkadaşıma düğününe corona sebebi ile gelemeyeceğimi söyleyeceğim.. Elmaya da diyorum önlemini al diye ama o corona yok diyor kendi bilir.Haftaya da dügünü varmis zaten dombilinin
Ben birazdan lise arkadaşıma düğününe corona sebebi ile gelemeyeceğimi söyleyeceğim.. Elmaya da diyorum önlemini al diye ama o corona yok diyor kendi bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?