- 27 Ekim 2008
- 5.963
- 2.394
- 723
Burda okuduğum konularda daha hiç kayınvalideye hak verildiğini görmedim..Bu konuda böyle bir şey yaşınıyor ise konu sahibi kendisini bir gözden geçirmesi gerekir. Yazdığı uslüp gibi bir karakter çiziyor ise insanın içinden kayınvalideye acımak geçiyor işte..Tamam derdini anlatmış olabilir dertleşmek demek hatalarıda pohpohlamak demek değildir..Bazen insanın yüzüne sende hatalı olabilirsin de demek gerekir.
Yemegine fare zehiri kat.
bu nasıl cevap. KİBliyorum sizi.ortalığı kışkırtma gerizekalı
eşime okadar yüklü kredi vermıyorlar onun üzerine çekmek her ay ödemek istiyoruz ben karısmam diyor...
Yemegine fare zehiri kat.
ben butun erkek annelerı mı lanet dedim sen ne hasta ruhlu birseysin yalancı!... ben senın şerrinden korktum resmen iftira atıyorsun söylemediğim birşeyi söylediğimi soyluyorsun... kendı kayınvalıdemden bahsedıyorum bunu nasıl butun erkek annelerıne mal ederım bu ancak senın hasta beynınden gecen bır cumle
kızlar son 1 aydr yaptıklarıyla kv okadar antipatik gelıyor ki onun yuzunden eşimle sürekli tartışır olduk evde huzur aşk ne varsa aldı götürdü lanet kadın...hayatımda kimsenın kötülüğünü istemedim ama beni delirtti sürekli beddua ediyorum zaten en baştan beni istememşti ayrılmamız için ne gerekıosa yaptı... şimdide ayrılmamız için ne gerekıosa yapıyo ev aldırmıyo bize ya... eşimle ortak olucaz ya aldırmıyor neler yapıyor bir bilseniz ne ağlama ayılma bayılma numaraları tiksiniyorum ondan... hasta ruhlu... evimde onunla eşinin resmını çerçeveleryip koymustum kendı anne babamın resmıyle yan yana onuda geçen kaldırdım görmeye bıle tahammul edemıyorum hayırdır bız yokuz burda dedi bende siz hep burdansınız annemler yk dedim bozuldu .... isterse bozulsun umrumda bile değil geçen ahımı aldı benım ev aldırmıyor ya bize okadr canımı yakmıs ki beddua ettim ey güzel allahım nasılda tuttu dedim kendı evının hayrını göremesin inşallah klozeti taşmış olduğu gibi lağım banyoya ve hole taşmış beni çağırıyor yardıma kusura bakma işim var dedim. birde onların pisliğini mi temizlicem çok kullandı benı zamanında benden önce temızlıkci tutarmıs hanfendi evlendıgımden beri bana yaptırıo evinin temizliğini artık bitti cicim ayları gerçek yuzunu gördüm... bu erkek anneleri hepsimi lanet olur hepsimi kaynana olur kayınvalide lafını bile haketmıyor o adı üstünde kaynana!... yapacağım cocuga bile karısıyor nisanda yapacakmışım burcu şey olsunmuş... napıyım kızlar allah askına eşimde illallah etti annesinden napsın anne atamıyo ki? napıyım şehir dısınamı tasınayım bunu evımden benden nasıl uzak tutarım.
hergün arıyor konusmak zorundayım sankı ne arıyorsun benı ya ne!... sesinden bile nefret geldı 2 aksamda bir yemeğe çağırır yönetmeye çalısır bizi delirtti artık beni delrtti kızlar yol gösterin nolur...
Oldu canım sen gel bütün erkek anneleri lanet de , ben sana şiir yazayım burda başka
ben butun erkek annelerı mı lanet dedim sen ne hasta ruhlu birseysin yalancı!... ben senın şerrinden korktum resmen iftira atıyorsun söylemediğim birşeyi söylediğimi soyluyorsun... kendı kayınvalıdemden bahsedıyorum bunu nasıl butun erkek annelerıne mal ederım bu ancak senın hasta beynınden gecen bır cumle
Koni sahibi ciddiye alip begendi zatenKız Allah seni
Aman aman valla birileri ciddiye alır dava eder falan seni Allah muhafaza. Burası KK :)
Ironi yaptim arkadasim, Allah a sukur simdiye kadar kimsenin olmesini isteyecek kadar gozum donmedi.
kızlar durun ne olursa olsun eşinin annesi onu o büyütmüş
bence dua et beddua etme
bir insan için dua edersen onunla aran düzeliyor
o sana karşı daha iyi davranmaya başlıyor.
dur ben sana hatta bide dua vercem
bakıyım bi
umutsuz ev kadınları sizi hepınızden nefret edıyorum üyelıgımde kapatılsn
umrumda deil banlanmak sizle aynı sitede olmak istemıyorum
Ironi yaptim arkadasim, Allah a sukur simdiye kadar kimsenin olmesini isteyecek kadar gozum donmedi.
sabah sabah bende gerilmiştim taaa ki eski konularına bakana kadar.."bu erkek anneleri hepsimi lanet olur hepsimi kaynana olur kayınvalide lafını bile haketmıyor o adı üstünde kaynana!...
konu sahibi bu sizin cümleniz sen kimsinde bu bedduayı edebiliyorsun acaba ettiğiniz bütün beddualar sizi bulur emin olun gerçekten sabah sabah gerdiniz beni
güzelim yapsa güzel olur ama eşine kendine ev aldırmadığına şükretiyide o ödemeyecek ki biz ödeyeceğiz ne var bunda 4 bın maası var 1750 çekıcek ve her ay alacak insan olan yapar bunu nedemek zorunda değil bir oğlum var canım feda diyip mangalda kül bırakmıyorlr ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?