kayınvalidemden nefret edıyorum keşke ölse...

millete gösteriş olsun diye canım oğlum canım kızım modunda ama içini gelsinler bize sorsunlar eşim yıllarca kaçmış annesnden şehir dısında yaşamış annesinden bu zamana kdr maddi hiçbirsey beklemedi... yapmadılarda zaten ! rica ettik heray otomatık odemeye alıcam senın çektiğin krediyi dedi onada yok anlamıyorum eşimde bende anlayamıyoruz benden çok eşim üzülüyor 1400 kira verıyoruz zaten 1750 kredi odicez bizi sarsmaz...

zaten uzakmış oğlundan senelerce gene kaçın gidin.şehir dışına gidemeseniz bile çook uzaktan alın evinizi.bence boşver ev almanızada yardım etmesin başa kalkar ilerde.ödesenizde kalkar.ben olmasam alamazdınız der.mortgage ev kresini falan araştırın.

Cani
Canim ya seni en iyi ben anlari.

Bide üyeliğim kapatılsın diyor çok özlicem seni
Kazen
bence de kapatılsın çocuk gibi insanların içinde ne işim var bilemedim gerçi burda aklı başında cok mukemmel insanlarda var onları kayırıyorum ama senın gibilerde mevcut ne yazık... hayatta dahep böyle işte senin gibi çürükler çıkıyor

Bide üyeliğim kapatılsın diyor çok özlicem seni
Kazen

boşverin arkadaşlar tartışmayın.burada birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.yapmayın valla değmez yahu

Ben tartışmıyorum zaten bi önceki sayfada gerizekalı diyen o bana. Bide cevapları beğenmeyip kızlara beddua edende kendisi
kız bibi o nişanlın nasıl seni almış büyümü yaptın naptın ? senı dha da komplekse sokardım da yapmıcam işte aynen boyle yapıyorsunuz kızlar bir çatlak bulunca hepınız ıcerı sızıyorsunuz... konu sahıbını yerden yere vuruyorsunuz anlamak zor cunku vuralım gitsin derdi var aman size ne dimi siz kızıştırıp çayınızı yudumlarsınız bılgsayar basında evet bırazdan banlanıcam umrumda da değil bu sitenin yöneticileri çok adil iyibir site ama sizin gibi insanlar olmasa

Nerden bildin büyü yaptım 10 yıldır beraber 2 yıldırda evliyiz yani artık kocam hem bendende 5 yaş küçük çıtır maşallah kıskanma cicim ya kv le de aram bal gibi naparsın

Ben tartışmıyorum zaten bi önceki sayfada gerizekalı diyen o bana. Bide cevapları beğenmeyip kızlara beddua edende kendisi
keşke olmasa böyle tartışmalar burada.zaten hepimizin az çok derdi var stresliyiz şurada birbirimize destek olmak lazımken herkes birine hakaret ediyor.empati yapmayı bilmiyoruzki toplumca.bu arada antidepresan kullandığım için polyanna gibiyim farkındayım

Nerden bildin büyü yaptım 10 yıldır beraber 2 yıldırda evliyiz yani artık kocam hem bendende 5 yaş küçük çıtır maşallah kıskanma cicim ya kv le de aram bal gibi naparsın
kesin öyledir mis gibisinizdir :) belli

Öyle tabi ha bide kv kp in verdiği yepis yeni evde oturuyorum krediye falan ihtiyacım yok şükür canım sağol
siz kayınvalidenın evıne çöreklenınce prenses oluyorsunuz siz nedn çalısıp kendınız almadınız evınızı kayınvalıde evınde oturmak etikmi ne ayıp biz sadece kredi çekimnde yardımcı olsun ödeyeceğimz evde kötü gelin oluyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…