millete gösteriş olsun diye canım oğlum canım kızım modunda ama içini gelsinler bize sorsunlar eşim yıllarca kaçmış annesnden şehir dısında yaşamış annesinden bu zamana kdr maddi hiçbirsey beklemedi... yapmadılarda zaten ! rica ettik heray otomatık odemeye alıcam senın çektiğin krediyi dedi onada yok anlamıyorum eşimde bende anlayamıyoruz benden çok eşim üzülüyor 1400 kira verıyoruz zaten 1750 kredi odicez bizi sarsmaz...onca şey yazdım dediğin şeyler klişeleşmiş sözler.sevmiyorum,ölsün,nefret ediyorum,çok çektim vs...bunlara ne yazabilirizki?yorum yazılacak tek şey kredi konusu.sevmemen normal hangimiz seviyoruzki.yalnız kaynananın eğer evi üstüme yaparsanız kredi çekerim demesi çok garipmiş.onu yeni okudum.bu aradaki bağa bağlı.demekki eşinlede aralarında çok bağ yokki kendine yaptırmak istemiş evi
zaten uzakmış oğlundan senelerce gene kaçın gidin.şehir dışına gidemeseniz bile çook uzaktan alın evinizi.bence boşver ev almanızada yardım etmesin başa kalkar ilerde.ödesenizde kalkar.ben olmasam alamazdınız der.mortgage ev kresini falan araştırın.millete gösteriş olsun diye canım oğlum canım kızım modunda ama içini gelsinler bize sorsunlar eşim yıllarca kaçmış annesnden şehir dısında yaşamış annesinden bu zamana kdr maddi hiçbirsey beklemedi... yapmadılarda zaten ! rica ettik heray otomatık odemeye alıcam senın çektiğin krediyi dedi onada yok anlamıyorum eşimde bende anlayamıyoruz benden çok eşim üzülüyor 1400 kira verıyoruz zaten 1750 kredi odicez bizi sarsmaz...
Canim ya seni en iyi ben anlari.kızlar son 1 aydr yaptıklarıyla kv okadar antipatik gelıyor ki onun yuzunden eşimle sürekli tartışır olduk evde huzur aşk ne varsa aldı götürdü lanet kadın...hayatımda kimsenın kötülüğünü istemedim ama beni delirtti sürekli beddua ediyorum zaten en baştan beni istememşti ayrılmamız için ne gerekıosa yaptı... şimdide ayrılmamız için ne gerekıosa yapıyo ev aldırmıyo bize ya... eşimle ortak olucaz ya aldırmıyor neler yapıyor bir bilseniz ne ağlama ayılma bayılma numaraları tiksiniyorum ondan... hasta ruhlu... evimde onunla eşinin resmını çerçeveleryip koymustum kendı anne babamın resmıyle yan yana onuda geçen kaldırdım görmeye bıle tahammul edemıyorum hayırdır bız yokuz burda dedi bende siz hep burdansınız annemler yk dedim bozuldu .... isterse bozulsun umrumda bile değil geçen ahımı aldı benım ev aldırmıyor ya bize okadr canımı yakmıs ki beddua ettim ey güzel allahım nasılda tuttu dedim kendı evının hayrını göremesin inşallah klozeti taşmış olduğu gibi lağım banyoya ve hole taşmış beni çağırıyor yardıma kusura bakma işim var dedim. birde onların pisliğini mi temizlicem çok kullandı benı zamanında benden önce temızlıkci tutarmıs hanfendi evlendıgımden beri bana yaptırıo evinin temizliğini artık bitti cicim ayları gerçek yuzunu gördüm... bu erkek anneleri hepsimi lanet olur hepsimi kaynana olur kayınvalide lafını bile haketmıyor o adı üstünde kaynana!... yapacağım cocuga bile karısıyor nisanda yapacakmışım burcu şey olsunmuş... napıyım kızlar allah askına eşimde illallah etti annesinden napsın anne atamıyo ki? napıyım şehir dısınamı tasınayım bunu evımden benden nasıl uzak tutarım.
hergün arıyor konusmak zorundayım sankı ne arıyorsun benı ya ne!... sesinden bile nefret geldı 2 aksamda bir yemeğe çağırır yönetmeye çalısır bizi delirtti artık beni delrtti kızlar yol gösterin nolur...
başın göğe erdimi huzurlu uyursun...Ooo kib en sevdiğim güle güle
bence de kapatılsın çocuk gibi insanların içinde ne işim var bilemedim gerçi burda aklı başında cok mukemmel insanlarda var onları kayırıyorum ama senın gibilerde mevcut ne yazık... hayatta dahep böyle işte senin gibi çürükler çıkıyor
bence de kapatılsın çocuk gibi insanların içinde ne işim var bilemedim gerçi burda aklı başında cok mukemmel insanlarda var onları kayırıyorum ama senın gibilerde mevcut ne yazık... hayatta dahep böyle işte senin gibi çürükler çıkıyor
Ben tartışmıyorum zaten bi önceki sayfada gerizekalı diyen o bana. Bide cevapları beğenmeyip kızlara beddua edende kendisiboşverin arkadaşlar tartışmayın.burada birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.yapmayın valla değmez yahu
kız bibi o nişanlın nasıl seni almış büyümü yaptın naptın ? senı dha da komplekse sokardım da yapmıcam işte aynen boyle yapıyorsunuz kızlar bir çatlak bulunca hepınız ıcerı sızıyorsunuz... konu sahıbını yerden yere vuruyorsunuz anlamak zor cunku vuralım gitsin derdi var aman size ne dimi siz kızıştırıp çayınızı yudumlarsınız bılgsayar basında evet bırazdan banlanıcam umrumda da değil bu sitenin yöneticileri çok adil iyibir site ama sizin gibi insanlar olmasaBen tartışmıyorum zaten bi önceki sayfada gerizekalı diyen o bana. Bide cevapları beğenmeyip kızlara beddua edende kendisi
sen işine bak benceKonu sahibi bence sen bi yardim al ciddi söylüyorum .
kız bibi o nişanlın nasıl seni almış büyümü yaptın naptın ? senı dha da komplekse sokardım da yapmıcam işte aynen boyle yapıyorsunuz kızlar bir çatlak bulunca hepınız ıcerı sızıyorsunuz... konu sahıbını yerden yere vuruyorsunuz anlamak zor cunku vuralım gitsin derdi var aman size ne dimi siz kızıştırıp çayınızı yudumlarsınız bılgsayar basında evet bırazdan banlanıcam umrumda da değil bu sitenin yöneticileri çok adil iyibir site ama sizin gibi insanlar olmasa
keşke olmasa böyle tartışmalar burada.zaten hepimizin az çok derdi var stresliyiz şurada birbirimize destek olmak lazımken herkes birine hakaret ediyor.empati yapmayı bilmiyoruzki toplumca.bu arada antidepresan kullandığım için polyanna gibiyim farkındayımBen tartışmıyorum zaten bi önceki sayfada gerizekalı diyen o bana. Bide cevapları beğenmeyip kızlara beddua edende kendisi
kesin öyledir mis gibisinizdir :) belliNerden bildin büyü yaptım 10 yıldır beraber 2 yıldırda evliyiz yani artık kocam hem bendende 5 yaş küçük çıtır maşallah kıskanma cicim ya kv le de aram bal gibi naparsın
Beni göya eziyor ben saklamıyorum ki şişko olduğumuKonu sahibi bence sen bi yardim al ciddi söylüyorum .
Öyle tabi ha bide kv kp in verdiği yepis yeni evde oturuyorum krediye falan ihtiyacım yok şükür canım sağolkesin öyledir mis gibisinizdir :) belli
bir kaç sene sonra benı hatrla tatlışım :)Öyle tabi ha bide kv kp in verdiği yepis yeni evde oturuyorum krediye falan ihtiyacım yok şükür canım sağol
siz kayınvalidenın evıne çöreklenınce prenses oluyorsunuz siz nedn çalısıp kendınız almadınız evınızı kayınvalıde evınde oturmak etikmi ne ayıp biz sadece kredi çekimnde yardımcı olsun ödeyeceğimz evde kötü gelin oluyoruz...Öyle tabi ha bide kv kp in verdiği yepis yeni evde oturuyorum krediye falan ihtiyacım yok şükür canım sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?