Kayınvalidemden Korkuyorum

Siz neden bu kadar mesafe kurdunuz? Bir şey mi yaşadınız?

Yok bir şey aranizda geçmediyse bu kadar az görüşmekle abartıyorsunuz gibi.
İlk yıl sürekli kvdeydik. Sürekli çagırırdı, hergün arardı.Evin içine müdahalesi çok fazla. Elektrik faturasından tutun, maaşın kaçında yattıgına kadar takip ediyor.Bizi takip etmesinden çok sıkıldım.Birde aileme laf söyledi.Anne babam ayrı.2 kez bana ben sizin gibi aile görmedim. Ne biçim ailesiniz, hepiniz birbirinizden kopuksunuz, kopuk ailesiniz dedi.Biz sizin gibi degiliz, biz çok düşkünü falan dedi. Beni aşırı sıktığı için bende mesafe koydum.
En son gitmem de de suratları sirke satıyordu. Sebebi mevlüde gitmemem.Bu arada çalışıyorum.Bende mesafe derecesini artırmayı düşünüyorum

Siz de ona laf sokarak yüz göz olma yolunda ilerliyorsunuz..

Mesafenizi daha resmi tutarsanız; "Kaynanalikta kendini geliştirdin" gibi cümleleri kullanmazsanız

"Çingene gibi olmuşsun" ve benzeri avam cümleleri duymazsıniz..
Haklisiniz ama sabir kalmayinca insanin azindan kendisini bile sasirtan seyler bi anda dökülüyor.İşin enteresan tarafı işe yaradi ve kendisi biraz normale döndü.Bunu surekli yaparsam tesirirni kalmayacagini ve lakayit bi ortama zemin hazirlayacagimi bende biliyorum.Asil olmak gibi bir iddiamda yok gerçi.İngiliz kraliyet ailesinden gibi davranip geceleri ugradigim hakaretleri dusunum uykumdan olacagima.Cennet mahallesi pembe olup huzurlu olmayi tercih ederim.Umarim buna gerek kalmaz.😅

X