Kayınvalidemden Korkuyorum

Şurada gösterdiğin tavırda devam et. Lafın iyisi şakayla söylenir düsturundan ilerlemeye çalış. Şimdiye kadar duymaktan ezberlediğin standart laf sokmalarına esprili cevaplar düşün hazırla ve yeri geldiğinde oturt gitsin. Çingene gibi olmuşsun lafına "asalet renkten değil içten gelir" deseydin keşke mesela 🤣 hazır cevap olmaya alışmak zorundasın, bu kadının içince canavar var belli ki
ay deme öyle ya hakkat okadar tehlikeli mi 🥲

yok o sehrin bi ucunda ben bir ucundayım ayda 1 yada 2 kere anca gorusuyoruz.Basta neden aramiyo bu beni gibisinden esime falan sitemli sitemli konusmus esimde ara noolcak falan demisti.gayret de ettim ama koyma suyla degirmen donmuyor ben cok telefonda konusan biri degilim cok sevdigim arkadaslarimi bile unutuyorum aramiyorum.Velhasil olmadi.Belki bu yuzden kaynanalik dozunu artirmistir.Bilmiyorum.Bazen dugunde Taktigimiz altinlari niye takmiyosun ortamlara girerken falan diyodu onuda yapmadim bana komik geliyo cunku bu tarzda bi gosteris.Benim de hatalarim bunlar sanirim.
Ben de kimseyi aramam. Telefonla konuşmayı sevmiyorum, kimseyi aramıyorum elimde değil de geç. Altın takmayı bem de sevmem, dutmazdan gelebilirsin, bu bir kusur değil

Korkacak bir şey yok bana öyle çok safmışsın gibi de gelmedi. Damarına basınca gayet güzel lafı sokmuşsun. Tabi ki böyle laf sokmalar hoş değil ama yeri gelince de bazılarına haddini bildirmek gerekiyor. En iyisi mesafeli olmak yanyana olunca da öyle koyu muhabbet etmemekten, içini dışını anlatmamaktan geçiyor. Çünkü ne kadar yüz bulursa o kadar canını acıtacak laf söyler.

Bazı insanlar karşısındaki sessiz kaldıkça güçlü hisseder ve bu gücü kullanmaktan zevk almaya başlar. Tabi bu durumda doz da artar. Önünü almak lazım. Neden o noktaya gelesiniz ki
Haklisiniz sadece kaynana mevzusu da degil bahsettiginiz turdeki inlanlarla cok sinaniyorum bu olayi cozmek lazim asil.Yas olus 32 hala ögrenemedim kime nasil ne tepki verecegimi.Bazen üzülüyorum.Böyle ego savaslarinin oldugu ortamlarda var olabilmeyi ogrenmem lazim.Yoksa kayinvalide meselesi herkesin basinda konu bile etmemek lazim.

Korkacak bir şey yok bana öyle çok safmışsın gibi de gelmedi. Damarına basınca gayet güzel lafı sokmuşsun. Tabi ki böyle laf sokmalar hoş değil ama yeri gelince de bazılarına haddini bildirmek gerekiyor. En iyisi mesafeli olmak yanyana olunca da öyle koyu muhabbet etmemekten, içini dışını anlatmamaktan geçiyor. Çünkü ne kadar yüz bulursa o kadar canını acıtacak laf söyler.
iste bu gerginlik cok sacma halbuki ben onun biricik oglunu nasil mutlu ediyorum.Ayni tarafta olmak varken dimi.

yok.ben kaynanasiyla didisen sirret gelin olmak istemiyorum.Esim uzulsun de istemem
Çilek yiyim muz tadı gelsin sendromu
Malesef hayat böyle pamuk şekeri kıvamında değil
Kv pamuk da hayat mı şirret ol diyor 🤷‍♀️
Şöyle güzelleyebilirsin; kvnin ruhuna şirretlik iyi geliyor, bende kvmi kıramam 😬🤷‍♀️

iste bu gerginlik cok sacma halbuki ben onun biricik oglunu nasil mutlu ediyorum.Ayni tarafta olmak varken dimi.
Malesef çoğu kişinin ilişkisi böyle oluyor. Hiçbir kv kendi annen gibi ailen gibi davranmıyor varsa bile çok çok azdır. Çünkü insanlar çok bencil çoğu kişi kendi çocuğunun mutluluğunu bile düşünmüyor. Zaten düşünse geliniyle iyi geçinmeye çalışır sonuçta arada kendi oğlu var. Gelin mutsuzken oğlunun mutlu olduğunu düşünen kimse de yoktur

Malesef çoğu kişinin ilişkisi böyle oluyor. Hiçbir kv kendi annen gibi ailen gibi davranmıyor varsa bile çok çok azdır. Çünkü insanlar çok bencil çoğu kişi kendi çocuğunun mutluluğunu bile düşünmüyor. Zaten düşünse geliniyle iyi geçinmeye çalışır sonuçta arada kendi oğlu var. Gelin mutsuzken oğlunun mutlu olduğunu düşünen kimse de yoktur
Valla bilmiyoruz ki ne yaşıyolar niye böyle oluyo ilerde bir oglan dogurup kv olunca belki bana da bi haller olcak.Heseyden once sevdigim adamin boyle yetismesinde emegi olan biri oldugu icin saygi duyarim.Allah çatismak zorunda birakmasin muhabbet duygusunu artirsin diye dua ediyorum valla.

O saflıktan değil sevgili pazenpelerinliperi pazenpelerinliperi en güzelini bence en doğrusunu yapıyorsun. Benim kayınvalidemle çok mesafeli bir ilişkim var, siz'den öteye geçmedim 3 yıldır, geçmeyeceğim de ama benimki bile her fırsatta laf sokar asla atlamaz :KK70: aa eşinin aldığı çiçeklerine su bile vermemiş, aa o yemek öyle mi yapılır, aaa ben de bu süslü şeyleri kimler alıyor diyordum, aaa falancanın gelini her gün arıyormuş sen haftada bir bile aramıyorsun vs. bir kere bile cevap vermedim, hepsine gülümsüyorum :KK70: ne diyeyim? Sen de deme boşver gülümse geç :)))

Valla bilmiyoruz ki ne yaşıyolar niye böyle oluyo ilerde bir oglan dogurup kv olunca belki bana da bi haller olcak.Heseyden once sevdigim adamin boyle yetismesinde emegi olan biri oldugu icin saygi duyarim.Allah çatismak zorunda birakmasin muhabbet duygusunu artirsin diye dua ediyorum valla.
Hiçbir ilişki tek taraflı yürümüyor bazen ne kadar iyi olup alttan alsan da çatışma kaçınılmaz oluyor. Umarım kimse kimsenin huzurunu bozmaz

O saflıktan değil sevgili pazenpelerinliperi pazenpelerinliperi en güzelini bence en doğrusunu yapıyorsun. Benim kayınvalidemle çok mesafeli bir ilişkim var, siz'den öteye geçmedim 3 yıldır, geçmeyeceğim de ama benimki bile her fırsatta laf sokar asla atlamaz :KK70: aa eşinin aldığı çiçeklerine su bile vermemiş, aa o yemek öyle mi yapılır, aaa ben de bu süslü şeyleri kimler alıyor diyordum, aaa falancanın gelini her gün arıyormuş sen haftada bir bile aramıyorsun vs. bir kere bile cevap vermedim, hepsine gülümsüyorum :KK70: ne diyeyim? Sen de deme boşver gülümse geç :)))
Ahahah bu benim taktigim ya. Ben de gülümsüyorum. Karşımdaki insan ne düşünüyor merak ediyorum 🤣 Muhtemelen daha da gıcık oluyorlar.

3 yıldır siz seviyesinde iliski yürütebilmek her yigin harci degil valla helal olsun saygiyla önümü ilikliyorum üstat.👏

Aslında öyle saf gibi de durmuyorsunuz. Biraz sesinizi çıkarın sadece :KK8:
+1
Kv sine verdiği cevaptan ve bir kaç yorumdaki crvap şekline baktım.
Hiç de saf değil dedim.

Kv’dem bana tatilden döndüğümde çingene gibi olmuşsun dese, eee annecim kocama uyum sağlamaya çalışıyorum derdim…

Aslında konu sahibinin sorunu kv sine cevap verip vermemekte kararsız kalması.
Konu saflık değil zira saf değil, konu aslında kısa ve net karşımdaki beni kırıp kırmamayı umursamadan konuşuyor ise bende hak ettiği cevabı vermeliyim.

İşte kişi kendine ve kişiliğine yapılan hakarete varan konuşmalara susar ise uyku kaçırır.
Uyku önemlidir. Sağlıklı insanın uykusunu iyi alması gerekiyor.

Merhaba;
insanların niyetlerini çok çözememek,laf sokuldugunda anlayamamak,birine kızdıgımda alındıgimda yada haksızlıga ugradıgımı düsundugumde tepki koyamamak cekinmek utanmak gibi dertleri olan halk arasinda SAF olarak nitelendirilen kadınlardan biriyim.Eşimin annesinde gariplik seziyorum evleneli 2 kurban bayramı geçti asla bize pay vermiyor esim bu bayram ziyaretinde kapidan cikarken payimizi bidahaki geliste aliriz diyince farkettim bunu.harbi lan oyle birsey vardi falan oldum.Aldigi cevap da enteresan geldi sakayla karisik geldiginizde ikram ediyoruz ya ne payı vercez daha dedi.Neyse bu kucuk mevzu.Esas kafama takılan yumusak tavirli anlasabilecegim biri gibiydi baslarda zaman gectikce sanki ben bi kabahat isleyen kucuk bir cocukmusum gibi azarlar tarzda tatli sert diye ilecegimiz bir edayla üstten bir tavirla iletisim kurmaya basladi.Bu durum beni rahatsiz etmeye basladı bir dugunde herkesin icinde boyle davraninca valla kaynanalikta kendini gelistirdin iyice anne boyle havali mi oluyo diyiverdim.simdi biraz normal gibi.tatilde bronzlastim diye ilk gordugu anda gulerek cingeneye donmussun dedi onun disinda tespit edebildigim birsey yok.ben kaynanasiyla didisen sirret gelin olmak istemiyorum.Esim uzulsun de istemem.Durumu burada sabit tutmak ve kayin validemin kaynanaya dönüsmesini ve level arttirmasini nasil engellerim.tavsiyesi olan var mi?
Çok inceden laf sokmuşsunuz. Dediğiniz kadar saf da olmayabilirsiniz :)
Kaynanadan kendini korumak için mesafeli olman ve çok sıkıştırıldığın yerde böyle inceden laf sokman gerekir

X