Kayinvalidem..

Teşekkür ederim bence de en mantıklısı dediginiz gibi yapmak.Şuan tavrım net asla geri adım atmıyorum bu olay ya çözülecek ya çözülecek artik

Çok haklısınız,resmi olmakta fayda var.Evet eşim malesef cok geç kaldı bu durumu çözmekte ama bedelini de haftada bir bile gitmemekle ödedi hem esim hem kayinvalidem.Başta bu konuyu çözseydi kimse kimseyle kötü olmayacaktı haftada bir gidecektik ama artik haftada birlik bir durum da kalmadi.Dogum gününü de başbaşa kutlarız dedğiniz gibi

Bakalim göreceğiz biz plan yaptık son anda bir müdahalesi olacak mi merak ediyorum malum özel günleri kaçırmaz :) Belki benim eve davet edecegimi bekliyordur ailecek kutlamak için,bilemiyorum.Valla elimden geleni yaptım sınırlarımı çizmek için.Oglunun mutlu olmasını istiyorsa artik onu da beni de zor durumda bırakmaz

Başbaşa bir tatil planladık farkli bir ülkede.Sizin söylediğiniz konseptle aynı biraz kendimizi dinlemek istiyoruz.Kayinvalidem ne yapıyorsa yapsın artik hic o kısmını düşünmek istemiyorum

Çıkmasanız kolunuza pranga vurup mu çıkaracaklar. Mecbur değilsiniz. Yemek vakti sofranızı kurun, eşiniz ister sizinle yesin ister anasıyla. Yırmığı masaya vurma saati gelmiş geçiyor sizin için Kim ne derse desin sizin kendinize ait hayatınız var bu hayata üçüncü bir kişi burnunu sokamaz. Sokarsa da cimcirirsiniz o burnu Şiddet içerikli olmuş olabilir mesajım kusura bakmayın lütfen, prenseslik de bir yere kadar. İçinizdeki Fiona'yı ortaya çıkarın

Haftada bir de gitmek bir yere bağlılık benim gözümde. Vakit olduğunda gidilir görev gibi haftalık aylık bu nedir Allah aşkına. Olayların patlaması can sıkıcı ama aslında tam olması gereken noktaya gelmişsiniz kv diretmeleri sayesinde. Hiç bozmadan devam edin. Bu saatten sonra sınır çizilmiş hazır hiç bulaşmayın haftada bire ayda bire falan. Çizginizi bozmazsanız bir süre sonra onlarda beklentiye girmeyi bırakırlar.

Evet sesler yükseldi o yüzden geldi.Bahsettigim arkadaşımız esimin çocukluk arkadaşı bizim de nikah sahidimiz aynı zamanda ve cok yakin arkadasimiz.Hakim gibi yargılasın diye değil bir arkadaş olarak dertlestik objektif olarak aile dışından birinin yorumlarına ihtiyacımız vardi,eşimin ailesinden konuşabileceğimiz biri olmadığı için mecbur bu arkadaşımız oldu.Esim asla rahatsiz olmadi tam aksine gayet mutlu mesut ayrıldık sorunumuz da büyük ölçüde çözülmüş oldu.Eşim sakin bir insandır öyle evden kimseyi kovmuslugu yoktur:) Tam tersi ya inatlasip kopacaktık ya evliliğimizi onaracaktık bunu ne şekilde yaptığımız önemli değil önemli olan evliliğimizi kurtarmamız,o da bu çabamı gördüğü için aksine mutlu oldu.Şimdi aramız çok iyi.Ben de gidip herşeyimi herkese anlatan biri değilim malesef bu son çareydi yoksa ayrilma derecesine geldim

Evet çok haklısınız sabahtan bu konuyu halledersek biz de daha huzurlu oluruz.Disari planı esimin yaptığı bir plandi,dediginiz gibi sabah için eşime teklif etmesem belki Kayinvalidem eşimi onlardan kaçırmışım gibi bile düşünebilir hem öğlen hem akşam evde olmayınca.O yüzden bunu mutlaka teklif edecegim

Hayır ama Kayinvalidem ağlayıp bize duygu sömürüsü yapıyor veya benle konuştuktan sonra ben evde yiyecegimizi söyleyince gidip beni eşime şikayet ediyor dolayısıyla huzursuz oluyoruz aramizda didisiyoruz bu defa.Ama buna rağmen pes edip gitmedim.Başta sadece oğluyla zaman geçirmek isteyen biraz oğluna düşkün bir anne sanıyordum ama ben mesafe koymaya çalıştıkça bize zarar vermeye başladı.Esimle aramız çok iyiyken hiçbir sorunumuz yokken bakiyorum tartışmalarımızın tek sebebi Kayinvalidem.O yüzden aldığım kararin arkasında duruyorum durmak zorundayım kendi iç huzurum için.O yüzden pes etmiyorum beni yorsa da sürekli biriyle inatlasmak

Inanın o kadar tecrubesizimki ben de evlendim ve kendimi böyle bir durumun icinde buldum.Burda sorunumu paylaşınca arkadaslar altlı ustluyseniz haftada bir gidilmeli diyince dedim demek doğrusu o.Ama bana da kalsa dediginiz gibi haftada bir gitmek sanki görevmis gibi geliyor.Bana göre de zaten birbirimizi her gün görüyoruz özel günlerde gidilir arada ozleyince gidilir bunu sanki bir görevmis gibi yapmak zaten çok itici kılıyor..Biri bana sırf ayıp olmasin diye göreviymis gibi gelse asla istemezdim.

Yok hayır
Yok hayır arkadaşım dediğim kişiyi aslinda esim tanıyordu önceden,sonra beni tanıştırmıştı bulunduğumuz yerde Türk yok arkadaş olur bana diye o sekilde..Yani kendi de tanıyor.Ailesiyle de birlikte tanışmıştık ikimiz de cok seviyoruz.O bahsettiğim çocukluk arkadaşının bebegi var 5 aylik ve şuan çok dikkat ediyorlar bir de çok çalıştığı için belki haftasonunu eşiyle başbaşa geçirmek ister o yüzden çağırmam doğru olmaz diye düşünüyorum.Ben ailesiyle doğumgünü kutlamasına engel olmak icin disarda kutlamıyorum disarda olmamiz esimin fikriydi ben de madem öyle surprizimi disarda yaparım diye düşündüm aklından öyle birşey geçmedi

Teşekkür ederim bence de en mantıklısı dediginiz gibi yapmak.Şuan tavrım net asla geri adım atmıyorum bu olay ya çözülecek ya çözülecek artik
Bozmayın tavrınızı kendi gitmek istiyorsa gitsin. Valla ben kv kp gitmiyorum ki artık eşim diyor annem babam sürekli seni soruyor özlemişler diye hatta o kadr ki kv beni görünce gülerek açıyo kapıyı düşün gitmiyorum ben olsam bana gelmeyen geline surat yaparım sitem ederim. Hee bi sorun mu var hayır yok severler beni ona rağmen gitmiyorum yani . Hem mesafe kalıyor hem saygı gittiğimde de yabancı gibi davranmam ama kahve yaparım içeriz kv laçkalaşmadık. Bence en önemlisi bu.

Ne çektin arkadaşım sen bu kadından.konularının neredeyse hepsini biliyorum.bence baş başa kutlayın hazır tavrınızı koymuşken.şimdi geri adım atarsanız kv yine rahat durmaz gibi.

Diğer konunu da okumuştu yemek konusunda haklısın, doğum günü içinde dışarıda kutlayabilirain gündüz akşamda bir aile yemeği tertip edebilirsin bence sonuçta onlarında oğlu ve yemek yüzünden kayınvalidednle arana giren soğukluk hafif diner

Bu kayınvalideleri anlamak güç. Hergün hergün niye insan birlikte yemek ister ki insan.
Sizde kayınvalideden uzağa taşının böyle zor devamlı dip dibe.
Kebapçıda doğum günü komik olur. Kahvaltı sonrası hediyenizi verin, akşam eve geldikten sonra pasta fln yenir ama kayınvalideniz kesin plan yapmıştır

Konuda birsürü duygu geçişi yaşadım başı normal ortası gergin sonu mutlu..
konuşulması iyi olmuş ite kaka anlayacaklar ne yapayım. Bende aynı mücadeleyi veriyorum. Eşiniz kötü bi insan değil. Öyle olsa gidersen git bende görüşmem göndermem gidilcek tarzı saçmalardı. Yavaş yavaş çözümleniyor sabırlı olun

Anladım canım. 3.şahıslar yokken iyi diyorsan buda iyi bir şey o halde seni büyük bir mücadele bekliyor. Sakın pes etme sonuna kadar git bakalım ne olacak. İnşallah kv olacak bir durur artık.

başbaşa olun , tanıdıık yere gitmeyin, etrafınızda sizi tanıyan kimse olmasın, dışarda güzel bir yemek yiyin ve o gün evde değil de otelde konaklasanız , en azından daha güzel olur ve evin yolunu tutarken başka kişiyle karşılaşmazsınız ( kayınvalide) onunla da karşılaştığınızda merhaba nasılsın iyi günler bu kadar bundan ilerisini yapmayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…