• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem

elzemdegil

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2020
99
-291
6
29
Kayınvalidem bana çok iyi davranıyor herkese de beni iyi anlatiyor ama problemlerimde hep geçiştiriyor.
ben 1.5 yıldır evliyim ve ailelerimizden uzaktayız. Ve bebek istiyorum. Ama bir ev alma sürecindeyiz bitince bebek düşünüyoruz.
ve annelerime de bunu arada belli ediyorum.
kendi annem hemen birşeyler örmeye başladı bile. Ama kayınvalidem bebek konusuna gelince hep hayırlısı, o gün gelsin bakariz diye konusuyor benimle ve hiç bebek konusunu bi daha açmıyor ben ise
onu hevesli görmek istiyorum insan tek erkek oğlunun bebeği olması konusunda biraz hevesli davranmaz mı ya da benimle normal konularda iletişimi yüksekken bu konuda bu kadar sesssizliğe gömülmesi beni cok rahatsız ediyor.

ve rahatsız ettiğini de söyledim
tek cevqp verdi sadece beni yanlış anladın
o kadar.

ben ise ağlamaklı buldum kendimi değersiz hissettim. Ve söyledim aradan iki gün geçti mesajıma bile cevap vermedi.

2 gün sonra
Köydeki evlerini yeniletmişler bana onların fotoğrafını attımsadece 🤷🏻‍♀️
Takmiyim diyorum ama çok takiyorum ve taktığımı da bu durumu söylüyorum
yine tık yok 
Bu kadar erken bunları isteme sebebim ise tamamen uzakta yaşamamız ve kayınvalidemin hiç birşey yapmayan biri olması
düşüncelerinizi bekliyorum

Taktığın şeye bak mecburmusun,bebek istiyorum torun istiyorum dese de kafaya takıp yeter düşsün yakamdan diyebilirsin yani. Sen hayatına alacağın evine esine doğmamış çocuğun icin birikim yapmaya bak. Annen yelek ormus kayinvaliden birsey dememiş hepsi boş aktiviteler. Onemli olan esinle senin ne istediğin hu huuu🥸

Ay konu sahibi gitmiş ama konu çok komik geldi duramadım. Bir yerlerden okuyorsan söyleyeyim doğmamış çocuğa don biçilmez. Annen de örmesin şimdiden bir şey olayı saçma hale sokmayın. Biz çocuk çalışmalarına başlayacağız diye annelere haber vereni ilk defa duydum. Hayır yani hemen olmazsa sülalecek strese gireceksiniz. senin stresin x5 olacak. Gerek var mı böyle bir şeye şimdi bekle kaynanan her ay sorsun oldu mu regl oldun mu diye. Hoşuna gider mi? Şu an böyle mesafeli olması senin özel hayatına saygısından.
Böyle kaymak kaynanaları üzmeyin allahını severseniz ya.

Felaket tellallığı yapmak istemem ama Bilgin olsun tekrar çok az insan dener denemez çocuk sahibi oluyor. Her şey normalse en azından 3-4 ay denemen gerekecek. Olmama ihtimali var. Tedavi olmanız gerekebilir. Süreç 1-2 yılı bulabilir. Olur bebek tutunamaz. Düşük yaşayabilirsin. Bunlar doğal süreçler. Ama şimdiden bir şeyler örerseniz olaylar çok dramatize olur.

Back