- 1 Eylül 2010
- 1.989
- 8
kızlar benim tahammülüm artık bitti bitecek sinirlerim çok bozuldu artık... dün akşam saat 19:30 gibi çıktım işten normalde eşim aldı beni beraberken babsı aradı bizi bi yerden dönüyolarmış bize uğricaklarmış... tamam dedim bu saatte aradıklarına göre çaya falan geliyolar evimde zaten temiz toplu her yer bizde tokuz... çay demler sohbet ederiz .... ama ne mümkünnn açlarmış yemeğe geliyolarmış bizde bu akşam pazara çıkıcaz bu haftada hep bi yerlerde yemekteydik malum yeni evliyiz çürüyo atıyoruz die almadık bişi şimdi ben bunlara ne yapayım??? eşimi aradım neyse dedim böyle böyle ( o beni bırakıp işe döndü bu arada) gelirken bişiler al öle gel... tamam dedi kapattım telefonu o arada geldi bunlar gayet güzel karşıadım balkona geçtik oturduk işte muhabbet hep bunların hastalıkları kayınvalidemin suratı 5 karış hasta numarası her zamanki gibi... namaz kılıcak oldular ona da fırsat doğdu evi gezmek için nese babma seccade verdim bu da dolanıyo ortalıkta giyinme odamıza girmiş anne dedim girdim içeri bende buraya namaza duruyorum dedi ne alakaysa dur dedim seccade getireyim hemen 10 saniye bekleyemediğinden başlamış namaza yanına bıraktım onuda.... sonra geçti bunlar balkona tekrar ama bu arada muhabbetler hep hastalık hasta numarası k. validemin eskidi artık yaniii.... bende mutfakta karpuz kesiyorum onlar namaz kılana kadar masayı da hazırladım balkonda bunlar geçtiler oturdular k. validem diyoki k.pederime eşim için o gelmicekse biz gidelim x... ben insan değilim ya... inanın bi kusur işlemedim güler yüzlüydüm hep sohbet etmeye çalıştım onlarla ... ve hazırladığım masada oturuyolar okadar üzldüm ki... onuda duymazda n geldim eşim geldi, sonra ona da bişi belli etmeden geçtik masaya sohbet ediyoruz sözde ama hep yakınma hep şikayet... şunu da söyliyeyim durumları gayet iyi 2 kira alıyolar k.pederim emekli maaşı yüksek kendi evleri bir sürü arazileri var ki bitanesi yeni satıldı para geldi arabalarını da satıp yenisini alıyor... ve bizim en az 10.000 borcumuz var evde kapı dolap vs. değiştirdik ve ay sonu ikimizde maaşları bitti bitecek yani sıkıntıdayız neyse ... bütün bunlara rağmen diyolarki ay arabayı da nasıl alıcaz bilmiyorum banyoda tadilat yaptırıcam ama çok açılamam durumum yok... kapıyı değiştirmem lazım hepsini eşimden istiyo parası yokmuş ama... ya müslüman bi sor oğlum siz ne yiyosunuz ne içiyosunuz düzeninizi kurabildiniz mi siz ne yapıyosunuz???? yok hep biz biz biz.... bıktım artık bunların yakınmalarından bencilliklerinden bide diyoki babsı artık ben çalışamicam bize size bakıcazksınız şakayla karışık sözde ama acıklı ifade her zaman var... ya kızlar benim melek annemm bir ememkli maaşı ile geçiniyo oda dedemden tamamını alamıyo yani ve kirada... bir gün allah şahidim bir gün ağzından duymadım şikayet bunlar hasta olunca hemen arar benim annem hasta olduğunu bilip üzülmeyeyim diye beni aramaz delirmek üzereyeim tahammülüm kalmadı :84: abartıyomuyum nolur bana bi akıl verin
Son düzenleme: