eşimi kırmamak için mecburumkapımı dinleyen birinin evine gitmezdim,tavrımı belli ederdim.
cevap vermediğim halde böyle oldu verseydim kim bilir neler derdi düşünemiyorumhiç alttan alma hatalı olan o çünkü cevabını ver nazik bir dille nefret ediyorum şöyle insanlardan ya oğluyla evliyiz diye her dediklerine susmak zoruda değiliz heralde hakeden hakettiği muameleyi görmeli bence ben hiç cvb vermem hep alttan alırdım ama yine lafa geldimi ben dünyanın saygısızlığını yapmışım olurdu laf söyleyenler iyi oluyo susanlar anca aptal yerine konuluyo
Eşim için gitmek zorunda kalıyorum ama bir yandan da şunu diyorum eşim tek giderse prim vermiş olurum ona sanki :)Çok ayıp birini dinlemek. Ben olsam gitmezdim.
Eşim için gitmek zorunda kalıyorum ama bir yandan da şunu diyorum eşim tek giderse prim vermiş olurum ona sanki :)
eşimi kırmamak için mecburum
eşimi kırmamak için mecburum
o zaten diyor bana kötü hissedeceksen gitmeyelim diye ama vicdanım da el vermiyor ben gitmesem o da hiç gitmezMantıklısı eşinin seni bırdaha onlarla bır araya getirmemesidir.
Eşim dedi senin bu yaptığın ayıptır bu sefer de demez mi onun yaptığına çok kızdım gece seni uyutmadı diyor ya düşündükçe deliriyorumBence bir sey vermis olmazsin. Yaptigi ayibin farkina varsin. Ozrunu dilesin once.
ben yerinizde olsam oraya gittiğimde laf arasında; "bu ay yatak odasına sinyal bozucu jammer taktıracağım anne, çok kulağı uzun var" derdim..
Bundan 2 hafta önce kv, görümcem ve eltim bana kalmaya geldiler birçok laf sokmaları oldu ama en basiti şuydu:Eşim işten 6 buçukta geliyor öğlen yemeğe geldiğinde ben dedim ki biz seni yemeğe bekleyemezsek kusurumuza bakma o saate kadar acıkır herkes.Kayınvalidem dedi öyle olur mu bekleriz açlıktan ölmeyiz ya dedi emin misiniz dedim evet dediler hepsi.Neyse saat 5 oldu ben yemek yapırum eltimle mutfağa önce görümcem geldi acıktın ddeğil mi aynur abla dedim bana aç bıraktın bizibilseydik oruç tutardık ya sabır dedi gitti.5 dakka sonra kayınvalidem bu ne ya gece oldu öldük açlıktan dedi ben de ama bekleriz demiştiniz dedim şimdikiler çok biliyor dedi çıktı.Ben sinirimden ağladım ama kimseye belli etmedim.Eşim gelince anladı benim bozuk olduğumu gece yatınca konuşuruz boşver dedim gece konuşurken kayınvalidem dinlemiş kapıyı meğer evine geri dönünce beni aradı nasılsın dahi demeden başladı sen nasıl olur da gece benim oğlumun başını yersin dedi eşim de evdeydi dinledi duydu annesini kayınvalidem yalanladı ben soğudum doğal olarak ve bu tatilde mecbur gideceğim eşimle memleketine napacağım ben bilmiyorum hiçbir şey demedim kötü oldum ama artık susmayıp sert konuşmaktan da korkuyorum haksız mıyım napardınız siz olsaydınız? Allah da kimseyi bu duruma düşürmesin
gerçektn öyle kendi kız kayınvalidesiyle konuşmuor kızına diyor ki sen haklısın konuşma o kim ki diyor kendisi benm insan olduğumu unutuyorhayır değilsin..kapıyı dinlmiş o da yetmemiş tel açıp azarlamaya kalkışmış ne hakla?
bende 2 yıl görüşmemiştim k.validemle bu 2 yıl sonunda hatasını anladı özür dileyen davranışlar yaptı ondan sonra konuşmaya başladım.bazen sert olmak gerkiyor çünkü bazı k.valideler gelinlerinin insan evladı olduğunu unutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?