- 29 Ağustos 2015
- 240
- 147
- 103
- Konu Sahibi Yengecburcu95
Merhaba arkadaşlar ben 3.5 aylık hamileyim. Ailem yaşadığım şehire 4 saat uzaklıkta. Cuma günü yanlarına gittik pazar döndük (kısa bir süpriz ziyaretti) anneme canım kısır istiyor dedim kadın pazar sabahı 7de kalkmış biz yola çıkacağız diye kısırı yapmış yetiştirmiş. Bi de her seferinde kayınvalideme benimle birlikte gönderilen erzaklar var vs. şimdi bunları niye anlatıyorum çünkü 3.5 aydır hamilesin ne istiyorsun ne alalım canın birşey istiyormu diyen yok, dün gece arıyor beni senden birşey isteyeceğim ama yapar mısın yapmaz mısın bilmiyorum ama yaparsın sen ya diyor bende dedimki zor değilse yaparım. Eylül var onlarda kalıyor ( dayılarının kızı 17 yaşında ) + aynı evde yaşayan bekar görümcem var 25 yaşında. Canı un helvası istemiş yapar mısın diyor. Dedim ki ya hamile olan benim, benim istemem gerekmiyormu? ee sen istemiyorsun diyip gülüyor. Sonra yapılan bu emrivakiye tamam yaparım dedim. Ama telefonu kapattığımdan beri kendi kendimi yiyorum. Eşime söylenip duruyorum. Oda diyorki çok haklısın. Zaten akşma kadar çalışıyoruz işler uzadı yapamadım der geçiştirirsin diyor ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum. Yani normal zaman olsa yaparım da şuan ben hamileyken evde 2 tane kız var isterlerse internetten bakıp pekala yapabilecek kabiliyetteler. Neymiş ben güzel yapıyormuşum bahaneleride o sen becereklisin Aaa dostlar bi akıl verin siz olsanız ne yapardınız ya ?