kayinvalidem ve kayinpederim

ya Allah askina kv kp sizi merak etmesinde onemsemesinde ne kotuluk var? kv dersiniz 'anne ozel bi durum ' diye kadinda ona gore davranir yani ne gerek var boyle dusunmeye ve alicengiz oyunlarina...
kusura bakmayin ama siz patlatmak icin bahane ariyorsunuz gibime geldi.
kadin evladinin neden hastaneye gittigini sormasin mi? cevabi gecistirirseniz ciddi bi durum var demek diye dusunup daha fazla merak ederler tabi

kvye anlatabilirsin aslında,nevarki bunda onu anlamadım,kendi annen biliyordur heralde ona anlatıyorsundur,kvye de anlatabilirsin,abartmayın bence artık bazı şeyleri

Kayınvalideniz ve kayınpederiniz gayet normal insanlar. Siz makul şekilde açıklama yapsanız bu kadar ısrarcı olmazlar, oğullarını,sizi merak edemezler mi?Bir de telefonlarını açmayarak şüpheli davranarak ciddi bir şey saklıyormuşsunuz izlenimi yaratmışsınız. Anlattıklarınız sizin hayatınıza müdahale ettikleri anlamına gelmez,sizi önemsedikleri anlamına gelir.Bunu bir gün çocuğunuz olursa daha iyi anlarsınız

kayınvalideden niye böyle şeyler saklanır anlamıyorum bizim gelinde böyleydi. herşeyini saklardı merak etmeleri normal değil mi hastanede aramışlar açmamışsın eve gelmiş aramamış uyumuşsun ben olsam bende merak ederim alla alla

iyi de kadının şikayet etmesi, hastaneye gidiyoruz niye bu kadar meraklanıyorlar soruyorlar, değil ki. her konuda böyle olduklarını söylüyor. Yani kusura bakmayın ama markete bile gitsem ya da başka bir yere söylemek zorunda mıyım hesap verir gibi. zaten önemli bir durum olsa söylenir (hastane olayı gibi).

Kim kimi aradı kim kime mne dedi....çok karışık olmuş ama ben ortada sinirlenecek bireşy göremiyorum.Evlatlarını merak eden,kaygılanan ilgili anne baba görüyorum.Oturun makulünce derdinizi anlatın onları da böyle gizli kapaklı davranışlarla meraklandırmayın.

S
Sizin anladiginizi düşünüyorum. İyi niyetliler bunu biliyorum.fakat diyorum ya her konuda israrcilar ztn hastaneye gidiyoruz önemli bisi olsa soleriz bunu kendisine daha öncede dedim k.v.. Ama her hastaneye gittiğimizde bu kadar aramanin anlamı ne. Özel anne dedim soliceksin diyor şöle diyor. EE boyle olunca inadina sinir oluyorum anlatabiliyormuyum bilmiyorum. Herşeyi bilmek istiyorlar dedim ya hala hayatimiza müdahale saat 10da uyucakmisiz geceleri. Size böyle söylense sizde iyi niyetli oldu. Bilirsiniz ama kizarsiniz dimi?

kayınvalide-kayınpeder olduğu için değil kendi annem babam bile bu şekilde hayatımıza karışsa sinir olurum açıkçası. Onlarınki evlatlarını merak etme değil resmen kontrol etme; ama bunun sınırını eşin koymalı. Bizimkiler de bu şekilde karışsa eşim ya tersler ya da cvp vermez, ben karışmam susarım. çünkü ben bir şey söylersem yanlış anlaşılırım aramız bozulur.

Kv Kp merak edip arayabilirlerde, bir telefon açılmayınca neden bir daha aranır ki? 8 kere aramak da nesi? Eşim bile beni 8 kere arasa ona bile kızarım, demek ki işim var ya da uyuyorum uzaylılar kaçırmadı ya ararım elbette derim. Üstelik eşinizin bu yüzden size kızması daha kötü... Kp seninle konuşmadan eşinle konuşmuş, hastanede ne olduğunu öğrenmiştir muhtemelen. Yani merak ettilerse oğullarını arayıp öğrenirler. Bunalırım ben olsam.

İste
Aynen bunları demek istedim. Bana ulasamiyirsaniz okdr aramanin anlami ne arayin esimi sorun.aynen ilgiden ziyade kontrol etme ne olduğunu bilme nederseniz diyin iste.

merak değil ki o konu sahibesi endişelenmişler sadece.
siz de kayınvalidenize üstü kapalı çıtlatın biraz doktor var doktor var. akıllarına bin türlü şey gelmiştir kesin.
sinirlenmek yersiz bence

Emin ol biz de anlamadık.

Google translate bile daha iyi çeviri yapıyor. Lütfen Türkçe ve kurallara uygun şekilde tekrar düzenleyin.

Sizin oğlunuz doktora gitse merak etmezmiydizin edicekler tabı ki uygun bi dille kaynananiza aciklayin onlarda zırt pirt aramazlar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…