kayinvalidem ve kayinpederim

Merhaba canım seni çok iyi anlıyorum. Biz de bu durum yüzünden yalancı çobana döndük havalar ısınsa da bir an önce memlekete gitseler de psikolojik baskıları üzerimizden kalksa çok zor bir durum seni senden başka kimse anlamaz Nasrettin Hoca ne demiş bana damdan düşeni çağırın.. Bizim ki de o hesap.

çok kötü anlatmışsın ve yazmışsın anlamadım

Canım yaşlı insanlar birazda evhamlı ve tez canlılar heralde , idare et .. Sanırım ikiside heyecanlı sabırsız tipler eğer birtanesi soğuk kanlı olsa zaten ötekisini frenler yatıştırır ama ikisi birden panik olunca otomatiğe bağlıyorlar her halde .. Ama olsun bak burda bir sürü konu okuyoruz nasıl karaktersiz kavgacı kötü kalpli kayınvalide ve kayınpedeler var boşver bu huylarıda nazar boncuğu olsun ..

Okkk teşekkürler bu bile kâfi benim için. Bende boyle seyler duymak istiyorum.elbette anne baba olmak apayri bizde anlariz inş ileride. Ama şuan onlari anlayamiyoruz. tabiki şuan siz boyle yazinca haklisiniz ama buda onların hep hakli old.anlamına gelmiyor. Genelde boyleler ve ben bunaliyorum .belki yeni evli oldu için belki toyluk nederseniz diyin. Ama sunumda biliyorumki desenli biz sizde kalicaz artik seve seve derler. Düşünün gece geç yatmayin erkenden yatin on dedimi uyuyun diyen insanlar. Bir aylik evliyken koca ramazan gergin onlara gittik gece bire kadar o

Gecebire kadar orda oturduktan kalkin evinize hadi bakalim denediler. Deselerdide biz kalmak isteseydik ama nafile

arkadaslar cok acimasiz elestri yapiyorsunuz,belki türkcesi bozuk,belki yurt disinda yasiyor.. biraz daha ilimli olalim. yazan bayanlar da biraz daha dikkat etsinler insaallah

Kesinlikle katılıyorum, bazı arkadaşların üslubu çok yanlış. Emir kipinde konusmalar, düzelt de öyle yaz demeler falan cok kaba. Konunuza gelince; bazı dönemler insan çok hassas olabiliyor başka zaman olsa kizmayacagi bir şeye takılabiliyor. Bana öyle geldi çok büyütülecek bir şey değil bence :)

Ben çok takmam damarima basilmadikca canim.sanal da olsa herkes kişiliğini yansitiyor. Kişisel problemlerde kişinin kendini bağlar bnm sorunum değil. İsteriz keşke herkes daha nezaketli olsa ama olmuyor:)

Size diyorum ama ben de çoğu zaman oyleyim. Eşimin ailesi çok tatlı insanlar ama taktım mı takıyorum ben de bazen. Çok ilgi bunaltıyor her şeyin azı karar
Ben çok takmam damarima basilmadikca canim.sanal da olsa herkes kişiliğini yansitiyor. Kişisel problemlerde kişinin kendini bağlar bnm sorunum değil. İsteriz keşke herkes daha nezaketli olsa ama olmuyor:)

Demek ki istediginizde duzgun bir sekilde (laf sokmak icin bile olsa) yazilabiliyormus.

Yapiyorum yerine yapiorum, ariyorum yerine ariorum yazmak size zaman kazandirdi mi cidden merak ettim.

Ooohooooooo :) Senin kaynana kayınbabaymış, bizimkilerin kendileri yetmiyor, anaları bacıları da arıyor. Kaynanamın annesi falan. Düşün yani. Ben de anlatıyorum geçiyor. Kayınpeder zaten sormaz da, kaynanamla annesi durmadan arayıp arayıp soruyor ne varsa. Ben de alıştım artık. Ses etmiyorum. Boşver tartışma, gerginlik falan çıkar. Tadınız kaçmasın, he de geç.

Zamanla alisiliyor demekki . birazda insanin karakteri ben hic okdr naotin ne ettin demelerine alisik değilim ailemdende görmedim onedenle belki bu kadar daralmam.buraya yazmamin sebebiyse .bi tanidigimna anlatsam belki benden yana cikar doğal olarak sen haklisin der. Kimi başka der. Ama burasi objektif kimse kimseyi tanimiyor bana haksizsin anlayisli ol diyebilecek insanlar var o nedenle burda paylastim.ki oylede oldu sagolun

Oooy ben ölsem annemin haberi olmayacak, kimse telefonla konuşmayı sevmez bizde... Hele babamın sesini memleketten geldiğimden beri hiç duymadım :) Bizim aile hiç böyle değil ama naapcan. Eşin ailesi olunca ses etmiyor insan. Aaa seni düşünüyorlar canım ne vaaar diyecek çünkü eşimiz. :)

bnce sen abartiyosun bu durumu KV ne sylesen çok detaya girmeden kadindoguma gidiyorum diye emin ol her gidişte sormazlar ...ama gizli gizli gittiğinizde başka büyük bir sorun olabilir diye dusunuyolrdir ki bu sizi sevdikleri içindir ...

Ne kadar güzel seni merak ediyorlar iyi misin diye...kaynanana anlatabilirsin bence o da uygun bir dille kocasına söyler onlar da merakta kalmaz...Bence gereksiz yere stres yapıyorsun üzüyorsun kendini...kötü bir amaçları yok gibi geldi bana...sonuçta adam kötü birşey yok değil mi diye sormuş...

İlk yazdığınız mesaja bir sürü tepki gelmesine rağmen ısrarla kötü yazmak neden?
Sizi ilk aradığında anne şu şu derdim var doktora gidiyoruz dersen bir daha aramaz.
Ararsa da ne oldu sonuç iyi mi kötü mü diye arar.

Açılmayan ve makul bir süre geçtikten sonra dönülmeyen her telefon merakları körükler.
İnsanın aklına hep en kötü senaryolar üşüşür. Aradığının sesini duyana kadar da endişe kat sayısı artar.
Yani bu kaynanalara özgü değil insana özgü bir durumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…