Biz srkli Dr.a gidiyoruz esimle karikoca sikintilarimiz var bizim derdimiz bize yetiyor birde onların meraklari hayatimiza dahil olmak istemeleri vs gibi seyleriyle ugrasiyoruz.Esim ugrssmior ben ugrasiorm daha dgrisu. Sabah biz gidekrn bizi gördü kayinpederim nereye dedi mecbur demek zorunda kaldik Dr. DIE. Kesiminde uykusuz yüzü gözü sis. Bizi yok dimj dedi yok dedik. Neyse gittik aradan bizzat geçti kayinvalidem ario beni. Ama bu herzmn olio gittiginizi bikere daha duydu acaba bebekmo var DIE şüphelenip . ario yakan soluorm modem AĞRIDI ondan gttik vs. Bugünde aradi işte acmadkm sanirim esimide aradi. Ondada çekmedi galiba tel konusamadilar. Bikere daha aradi acmadim. Sonra eve geldik uyumusum ben kayinoederim sekiz kez aramis tam kesimde işte BN acmayinca duymayinca yani esime herlde git bak acmio bizi mi oldu dediler gamba bi geldi kizior sesi acil olsn nie kapalı fln filan bi vaktim kayinpederim .dedim nie ortaligu velveleye veriosjnuz uuuyorm . nolmus aradilarsa Dior.bize gliceklermis oyusden aramislar. Carlioirlar şimdi habersiz gisiorz ya. Onlardan.bizim ozelimiz yokmu ya kadindogumami gidiorz diim dusunemiolarmi bunlar anlamiormki vallaha deli oluorm. Vallaha.benim çok fevriyim hemen kiziorm anlamadimki