kayinvalidem ve kayinpederim

duaamm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
28
11
36
Biz surkli Dr.a gidiyoruz esimle karikoca sikintilarimiz var. bizim derdimiz bize yetiyor birde onların meraklari hayatimiza dahil olmak istemeleri vs gibi seyleriyle ugrasiyoruz.Esim ugrasmiyor ben ugrasiorm daha dgrusu. Sabah biz gideken bizi gördü kayinpederim, nereye dedi mecbur demek zorunda kaldik Dr.a DIye. esiminde uykusuz yüzü gözü sis. Bisi yok dimi dedi yok dedik. Neyse gittik aradan biraz geçti kayinvalidem ario beni. Ama bu herzmn oluyor gittigimizi bikere daha duydu acaba bebekmi var DIE şüpheleniyor. ario yalan soluorm midem AĞRIDI ondan gttik vs. Bugünde aradi işte acmadim sanirim esimide aradi. Ondada çekmedi galiba tel konusamadilar. Bikere daha aradi acmadim. Sonra eve geldik uyumusum ben kayinpederim sekiz kez aramis tam esimde işteydi BeN acmayinca (duymayinca yani) esime herlde git bak acmio teli. bisi mi oldu dediler galibaa.esim bi geldi kiziyor sesi acik olsn nie kapalı sesi telefonunun dedi. bi baktim arayanlara kayinpederim .dedim nie ortaligi velveleye veriyolar uyuyorum . nolmus aradilarsa Diyor esim.bize gliceklermis oyuzden aramislar. Catliyorllar şimdi habersiz gidiorz ya Onlardan.bizim ozelimiz yokmu ya kadindogumami gidiorz diyim dusunemiolarmi bunlar anlamiormki vallaha deli oluorm. Herseyi bilmek zorundalarmi.Vallahi sinirleniyorum.benmi çok fevriyim hemen kiziorm anlamadimki.bi akil verin yarin aksam gelicekler bizi diyimmi?

Son düzenleme:

Emin ol biz de anlamadık.

Google translate bile daha iyi çeviri yapıyor. Lütfen Türkçe ve kurallara uygun şekilde tekrar düzenleyin.

Şu yazdıklarınızı bir okuyunda öyle konu açın artık Allah aşkına.

Anladım anlamasina da cidden kk da ilk defa bi yazıyı zorlanarak okudum ve anladım bu ne kiz kayinbabana soyleyemiyorsan kayinvalidene söyle utanıyorum ayip babamin yaninda sorma de ne bilim

K.validenize de böyle anlattıysanız anlamıyordur kadın.
Ne var bunda? Kadın evladını ve gelinini doktora giderken görünce elbette merak edecek.
HAber verilmez mi hiç?
Hayır kadın doğuma gidince ne oluyor ben de bunu anlamıyorum? Sağlık durumunuzu ailenizle paylaşmanızdan daha doğal ne var?
Kocanız onun oğlu farkındasınız değil mi?

Yahu konu açarken arkanızdan atlı mı kovalıyor bu ne hız, bu ne acele yani??? Buraya bu konuyu almanca falan yazsan en azından translate de ceviririm daha rahat anlarım..
Ama senin durumun için orada türkçe-türkçe seçeneği yokki ne diye yapıosunuz bize bu eziyeti?

merak etmek hakkı tamamda o kadar aramak sormak ne ya kendi annem babamda yapsa sinir olurum.. Özel hayat diye bir şey var

Sizin doktora gittiğinizi bilen kayınvalideniz ve kayınpederinizin merak etmesi normal değil mi ?
Oturup ciddi ciddi konussanız o insanlarda anlayış gösterirler.Ama sürekli bunu gizli kapaklı yaparsanız ne oluyor acaba bir sıkıntımı var derler.
Benim evladım hastaneye gitse ben merak ederim.

Elbette hakki. Ben zaten onların hakkini hakkiyla veriyorum herzMan. Ama onların huylarini biliyorum. Her konuda. Aynilar. Okdr çok arayacak kadar ve aksam geliceklermis bu kadar nevar yani. Gttiysek gttik. burada kayinvalidem düşünebilir kadin olarak dimi. Yani bu kadar israrci olunmazki

Anladigim kadariyla cevap veriyorum. Sana degil oglunu dusundukleri icin ariyorlar. Varsa iyi bir haber aliriz diye ariyorlar (bebek gibi )

Bende cocugumu sabah sabah doktora giderken gorsem hayirdir oglum derim. Arayip arayip cevap alamazsam dahada meraklanir kotu bir seymi oldu diye daha cok ararim. Bu durumu yasayan insan kesimine anne ve baba deniyor. Anne olunca anlarsin.

Ayrica hafta sonudur disari cikiyorken falan gorur her dakika sorar ona birsey diyemem tabiki hesap soramazlar ama doktor farkli

İyi de basit bir konuşmayla halletmek varken neden müneccimlik yapmasını bekliyorsunuz ki?
Ufacık bir konuşmayla durumu özetler, bir şey olursa haber veririz deyip sinyali de verirsiniz.
Düşünün oğlunuzu hastaneye giderken görüyorsunuz ve akabinde gün içinde defalarca aramanıza rağmen telefonlar açılmıyor.
Kim olsa delirir meraktan. Diğer konuları bilemem lakin bu konuda pek de haklı bulmdım sizi..

Alpertunga öldimu

Isiz Acun kaldimu

Ödlek ocin aldimu

Emdi yurek yirtulur

Bişey anlamadın dimi bende senin yazdıklarından bişey anlamadım yoksa yardimci olmayı çok isterdim
Supersin nerden geldi aklina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…