Kayınvalidem ve görümcem bir türlü rahat bırakmıyor?

sunset6796

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2025
2
-8
1
31
Merhaba 8 aylık evliyim dügün öncesi sonrası kayınvalidem ve görümcemle sorunlarım oldu, sebebleri herşeye karışmaları benimde karıştırmamamdı dügün onların memleketinde oldu benimle gelin çıkmasında arkadaşım ve eşi gelecek dedigimde biz agırlayamayız dediler, daha sonra annemler dügün salonunda üstünü giydi falan balayına giderken görümcem kapıları yumrukladı sebebi bizle daha fazla vakit geçirmekmiş kendisi 30 yaşında 2 çocugu var, neyse zaten mesafeliydim izne çıktı geçtigimiz hafta kaynanamın oraya gitti kadın dogru düzgün yüzüme bakmıyor bende umursamadım, neyse gidecegimiz sabah görümcemle kaynanam dedikodu yapıyor görümcem kaynanama söyle herşeyi falan diyor bende eşimi uyandırdım yine aynısı olacak iyi dinle dedim, neyse akşam eşimle tartıştık ekmek almaya gitti kaynanam neyin var dedi canım sıkkın dedim ben sıkıyorum canını diyerek kavga çıkardı neyse bende susmadım eşimde valizini topla dedi çıktık ailemin yanına geldik ertesi sabah binmiş otobüse gelmiş neymiş ailemle konusacakmıs oglu kadersizmiş hayatını mahvetmesine izin vermeyecekmiş maksatı evde olay çıkaracak oglunu alıp gidecek bende eve falan götüremem dedim ha yine arsızlıkla geldi ama kavga çıkaramadı, eşimle sorunum yok kadın kızıyla 7/24 saat dedikodumu yapıyor instagram mesajlarını gördüm sizce nasıl yol izlemeliyim?

Merhaba 8 aylık evliyim dügün öncesi sonrası kayınvalidem ve görümcemle sorunlarım oldu, sebebleri herşeye karışmaları benimde karıştırmamamdı dügün onların memleketinde oldu benimle gelin çıkmasında arkadaşım ve eşi gelecek dedigimde biz agırlayamayız dediler, daha sonra annemler dügün salonunda üstünü giydi falan balayına giderken görümcem kapıları yumrukladı sebebi bizle daha fazla vakit geçirmekmiş kendisi 30 yaşında 2 çocugu var, neyse zaten mesafeliydim izne çıktı geçtigimiz hafta kaynanamın oraya gitti kadın dogru düzgün yüzüme bakmıyor bende umursamadım, neyse gidecegimiz sabah görümcemle kaynanam dedikodu yapıyor görümcem kaynanama söyle herşeyi falan diyor bende eşimi uyandırdım yine aynısı olacak iyi dinle dedim, neyse akşam eşimle tartıştık ekmek almaya gitti kaynanam neyin var dedi canım sıkkın dedim ben sıkıyorum canını diyerek kavga çıkardı neyse bende susmadım eşimde valizini topla dedi çıktık ailemin yanına geldik ertesi sabah binmiş otobüse gelmiş neymiş ailemle konusacakmıs oglu kadersizmiş hayatını mahvetmesine izin vermeyecekmiş maksatı evde olay çıkaracak oglunu alıp gidecek bende eve falan götüremem dedim ha yine arsızlıkla geldi ama kavga çıkaramadı, eşimle sorunum yok kadın kızıyla 7/24 saat dedikodumu yapıyor instagram mesajlarını gördüm sizce nasıl yol izlemeliyim?
Sorun eşinizde kardesı kapı yumruklarken anası kalkıp hadsizce ailenizin evine kavgaya gelirken kocanız Naptı ?

Siz değil baştan düğün nişan zamanı eş adayı karıştırmayacaktı hiç bi şeye .
Nişanlınızın memleketinde düğün yapıp ailenizi düğün salonunda giydirecek kadar mı gözünüz kör oldu dünyadaki son erkek o muydu

Gerçekten resmin tamamına bakarsanız eşinizin ne kadar pasif kaldığını görürsünüz

sizin bahsettiğiniz şeyler aşırı gurur kırıcı bu arada ailenize yapılan saygısızlığa bile susuyor resmen bu durumda eşiniz .

Sen bisey yapmayacaksın eşin ailesine haddini bildirip artık bu benım evim eşim namusum çenenizi tutun hareketlerinize dikkat edin diyecek yapamıyorsa arsızlarsa kesecek muhattaplığını

Namusum kelimesini sizin namus bekcınız anlamında söylemedim başka yere çekilmesin kelime …
eşinizin ailesine namusum derken benım soyadımı taşıyor sizin evınızın kızı oldu artık oturup dedikodusunu yapmayın el kızı değil sizin kızınız manasında vurgulayacak .

Namusum kelimesini sizin namus bekcınız anlamında söylemedim başka yere çekilmesin kelime …
eşinizin ailesine namusum derken benım soyadımı taşıyor sizin evınızın kızı oldu artık oturup dedikodusunu yapmayın el kızı değil sizin kızınız manasında vurgulayacak .
Evet size katılıyorum ama söz geçiremiyor eşim onlardanda kopamıyor bagırdı çagırdı kavgada etti hatta yalan yok eşim asker o gün annesine silahta çekti ama yok asla anlamıyorlar

Evet size katılıyorum ama söz geçiremiyor eşim onlardanda kopamıyor bagırdı çagırdı kavgada etti hatta yalan yok eşim asker o gün annesine silahta çekti ama yok asla anlamıyorlar
Şuan inanmak istemiyorum . siz bu adamdan boşanın annesine silah çekmek nedir 😳

Mümkün oldukca uzağa kaçın tek çare bu. Kapyı yumruklamak nedir ruh hastaları mı bunlar? Eşin bu saaten sonra gidiyorsa gitsin ama sen hiç biyere adım atma. Gerci gittiğin biyer yok onlar bulaşmış sana geldiklerinde kapıda bırak cok basit evde değilim de çekil aradan

Ne eşim ne de ailesi normal değil. Annesine silah çekmesini haklılık göstergesi olarak zafer gibi yorumlamanızda manidar olmuş. Belki sizde o aileye aitsinizdir.

Hanımefendi bu konuda normal olan bir şey yok, devletin silahını canı sıkılınca anasına çeken adamdan bu yediği iyi bir şeymiş gibi burda kocan hakkında övünerek mi yazıyosun?
Bu üyeyi bu mesajla şikayet edersek ruh hastası koca bulunur sanırım ortalıkta silahını doğrultan asker kimmiş bir incelesinler

Eşin olaylara zamanında doğru tepki veremiyor, sonrada böyle aşırı ve saçma tepkiler veriyor. Anneye silah çekmek ne? Annesine silah çekti sonra normal hayatlarina devammı ettiler birşey olmamış gibi. Karşına al konuş, sorunlar böyle çözülmez de.

E yuh ama yani gözlerim açık okudum kanım dondu. Silah çekmeyi nasıl normal bir şey gibi yazıyorsun?

Ailede tek ruh hastasi görümce ve kv degil belli ki. Konuda tek ailenize acidim. Onlari muhatap ettiginiz deli sürüsüne bakin

Siz bunu satır aralarında iyi bir şeymiş gibi anlatmışsınız ama o silahın ucu yarın size de çevrilir haberiniz ola

Annesine silah çeken adamdan (?) sana ne zararlar gelir düşün! Utanmadan bir de marifetmiş gibi yazmışsın. Zaten yazım şeklinden eğitim ve kültür seviyeni az çok anlıyor insan. Üremeyin lütfen siz ya, valla üremeyin. Sonra salıyorsunuz sokaklara olan akıllı uslu yavrulara oluyor. Sizin yetiştireceğiniz çocuktan ne hayır gelir ki!!!

Su konudaki silah ceken adamin TSK mensubu olduğuna inanmak istemiyorum, Turk harbiyesi boyle bir yer değil, Turk askeri sereflidir, zekidir, geleneklerine baglidir, koklerine baglidir. Bu konudaki adam asker olamaz, oyleysede dilerim meslegini elinden alirlar.

Konu sahibi, sorun gorumceniz, kaynananiz değil sadece elinde devletin verdigi silahli gucu kotuye kullanan akli melekeleri supheli bir kocaniz var, tez vakitte tamamindan kurtulmanizi ve aklinizi basiniza almanizi dilerim.

Back
X