- 11 Ağustos 2018
- 14
- 2
- 28
- Konu Sahibi hayatbiigarip132
merhabalar arkadaşlar.konularımı az çok biliyorsunuzdur . eşimle düzgünce konutuk bana derdini sıkıntısını anlattı babamı çok erken kaybettiğimden dolayı annemden başka kimsem yok. kız kardeşim var şehir dışında. babamın bana emaneti. sana ayrı bir ev açtım . annem her akşam ağılıyor . yokluğumuzu hissettirmeyelim . 2 gün kendi evimizde kaldıysak bir gün annemde kalalım bir gün annem bizde kalsın diyor . bende dedimki tamam saygı duyarım ama bizimde evimiz var yuvamız var her zaman nası ilgileneceğiz . alışması lazım sağlığı yerinde eli ayağı tutuyor. orta yaşlı. ve kayınvalidem bana karşı sivri dilli bu evin gelinisin hizmet görceksin artık diyor şaka yapıyormuş gibi söylüyor. çalışıyorum bi kaç gün önce kayınvalideme gittim bi dolapların tozunu alsan . şunu yapsan diye sürekli bana iş buyuruyor elime yapışmaz yaparım arkadaşlar ama üslubu beni kırıyor bazen 1 haftadır da sabah akşam iş çıkışım kayınvalidemin evinde geçiyor . ne yapmam gerek nasıl davranmam gerek. gencim benimde eşimle vakit geçirmek istediğim zamanlar gezip tozlmak istediğim zamanlar oluyor ama eşimin aklı sürekli annesinde