Canım ben onun nasıl yazıldığını biliyorum fakat t9 la yazıyorum burdan hep farklı çıkıyorŞu yazıları gereksiz yere büyütünce bağırıyormuşsunuz gibi okuyorum içimden.
Bir de "öğle" değil "öyle".
Okudum demiştiniz dimi?
Her neyse.
Bomboş işler bunlar, eltinizin ne olduğu iftiralarından belliymiş siz hala iyi olalım diye peşinden koşmuşsunuz.
İlgi alanları bulun kendinize, altı üstü elti yahu. Olsa ne olmasa ne?
Hobiye gerek yok canım zaten KPSS calisiyorum uğraşmıyorum da ama aile olduk ya hani sadece daha iyi olalım istemiştimBaşınız sağolsun.
ÖYle eltiyle de görüşmek için uğraşmayın bi zahmet
Eşiniz görüşme demiş zaten
Kendinizi oyalayacak hobiler edinin
Yav yeri geliyor insan kardeşiyle görüşmüyor.Elti çok mu önemli ?Hobiye gerek yok canım zaten KPSS calisiyorum uğraşmıyorum da ama aile olduk ya hani sadece daha iyi olalım istemiştim
Benim eşim 2 kardeş ve mecburen görüşmek zorunda kalıyoruz canım .Yav yeri geliyor insan kardeşiyle görüşmüyor.Elti çok mu önemli ?
Sizi aşağı çeken insanlarla görüşmeyin.
İncinecek bir şey yok, t9'la yazdım deyip geçersiniz.Canım ben onun nasıl yazıldığını biliyorum fakat t9 la yazıyorum burdan hep farklı çıkıyor
Bu arada evet ünv mezunuyum ama sunu görüyorum ki hemen on yargida bulunip insanı incitebiliyosun ..yorumun için teşekkür ederim bence böyle yazma hatamı görmüş olsan bile canım su şöyle yazılır diyip geçebilirsin ..
İyi gelin olma çabası niye ki?BİRİLERİNİN USTUNE BASİLARAK İYİ GELİN OLUNMAZ
Sağolun Allah razı olsun inanın çok incesinizBu arada basiniz sagolsun
Öğle su an eşim askerde biliyor musunuz çok bunaldim ..ve en çok anlayis beklediğim zamanlarda yanımda olmaması büyük bir boşluğa itti beniAllah korusun annem olsezdert edeceğim en son şey kvde ve eltinin davranışları olurdu. Başınız sağolsun acınız kafi daha fazla dert aramayın.
Hiç arkadaşınız yok mu ??Öğle su an eşim askerde biliyor musunuz çok bunaldim ..ve en çok anlayis beklediğim zamanlarda yanımda olmaması büyük bir boşluğa itti beni
Var ama bekar çoğu beni anlamıyorlar çok saçma geliyor ..şöyle özet geçim birde kimse kimsenin sıkıntısını dinlemek istemiyor daha doğrusu annem öldükten sonra arkadaşım olmadığını düşündüm ..yoksa burayı acmazdimHiç arkadaşınız yok mu ??
Anlıyorum,Allah yar yardımcınız olsun hiç kimsenin yoksa Allah var.Öğle su an eşim askerde biliyor musunuz çok bunaldim ..ve en çok anlayis beklediğim zamanlarda yanımda olmaması büyük bir boşluğa itti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?