• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem ve eltim

Umut4

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2017
9
4
1
32
Arkadaşlar evlendim ünv tanışarak eşimle çok mutluyum çok şükür Allah herkese öncelikle huzurlu bir yuva nasip etsin
Konuyu şöyle anlatım eltim köyde yetişmiş biri bende rahat büyüdüm şükür ailem güvendi yeri geldi okudum yeri geldi gezdim özgüven sahibiyimdir hiçbir zaman laf peşinde kosmadim sevmemde
Evlendim annem 9 ay sonra bir anda öldü beyin kanamasından ve eşimin ailesi çok ilgisiz davrandigi gibi birde kayınvalidem beyin ölümü geçiren annemin yanina giderken tonlarca laf söyledi .
Kayınvalidem bir kere annemi hastanede ziyaret etmedi 2 ay yogunbakimda yattı annem
hiçbir zaman eşimin ailesini kendi ailemden farklı görmedim Allah da öğle nasip etmesin
Nasıl kendi ailem geliyor hizmet ediyorsam onlarada Ögle ediyordum
Neyse annem vefat etti tabi kayınvalideme hala aşırı kırgınım ve sevgim yok kirginligimin nedenini belirttim ama kendisi anlasada geç oldu
Eltim de annem öldü 1 hafta sonra çok soguksun diyor ANNEN ÖLÜNCE ANLARSİN beni dedim sadece
Eşim askere gidecek annem de oleli 1 hafta oldu zaten iyi değilim mesaj attım eltime iyi ki varsın diye ne olursa olsun hep sevmek istedim onu
Çünkü yasitiz benim kimsem yok ondan başka bulunduğum şehirde bana şöyle cevap verdi ; "SEN BENİM ANNEME BEDDUA ETTİN İNSALLAH ÖLÜR BENİM DURUMUMA DUSER DEDİN " bilmem ne
Bu arada bu ilk yanlış anlaşılmam değildi daha öncede birşey oldu işte ben bir yere cikip çok gezmem bilmem dedi BİLMEMEK AYİP DEGİL DEDİM ogrenmemek ayıp git gez nefes al
BEN OKUDUM SEN KOYLUSUN BANA İYİ ESYA ALİNDİ SANA YAPİLMADİ demişim
Neyse ben bütün yanlış anlamasını hep kulak ardı ettim hep sevmek istedim ama onun yapısı çok farklı çok fazla iftiraya gitti bu sefer
Düşünün annesine bile söylemiş kadın bana bir BASİN SAGOLSUN bile demedi birşey oldu eşimle evine gitmek zorunda kaldık da
Sonrası kayinvalideme kötü davranmiyorum ESİMİN ANNESİ sonuçta benim annem öldü ama onun annesi iyi yada kötü nasibe düşen buymuş
Eltimede kendimi anlattım özür diledi falan ama ben artık çok yoruldum beni mazur görün ama COK ART NİYETLİ ben bunu gördüm uzak duruyorum
Eşim defalarca dedi bitanem ne olur konuşma yengemle abimle onlar çok fazla olumsuz insanlar diye ama ben İYİ OLALİM İSTEDİM
Yuzyuze gelince birşey demiyorum ama numarasını bile sildim whatshappta dahi suratını görmek istemiyorum BİRİLERİNİN USTUNE BASİLARAK İYİ GELİN OLUNMAZ

Şu yazıları gereksiz yere büyütünce bağırıyormuşsunuz gibi okuyorum içimden.
Bir de "öğle" değil "öyle".
Okudum demiştiniz dimi?

Her neyse.
Bomboş işler bunlar, eltinizin ne olduğu iftiralarından belliymiş siz hala iyi olalım diye peşinden koşmuşsunuz.
İlgi alanları bulun kendinize, altı üstü elti yahu. Olsa ne olmasa ne?

Şu yazıları gereksiz yere büyütünce bağırıyormuşsunuz gibi okuyorum içimden.
Bir de "öğle" değil "öyle".
Okudum demiştiniz dimi?

Her neyse.
Bomboş işler bunlar, eltinizin ne olduğu iftiralarından belliymiş siz hala iyi olalım diye peşinden koşmuşsunuz.
İlgi alanları bulun kendinize, altı üstü elti yahu. Olsa ne olmasa ne?
Canım ben onun nasıl yazıldığını biliyorum fakat t9 la yazıyorum burdan hep farklı çıkıyor
Bu arada evet ünv mezunuyum ama sunu görüyorum ki hemen on yargida bulunip insanı incitebiliyosun ..yorumun için teşekkür ederim bence böyle yazma hatamı görmüş olsan bile canım su şöyle yazılır diyip geçebilirsin ..

Başınız sağolsun.

ÖYle eltiyle de görüşmek için uğraşmayın bi zahmet
Eşiniz görüşme demiş zaten
Kendinizi oyalayacak hobiler edinin :KK66:
Hobiye gerek yok canım zaten KPSS calisiyorum uğraşmıyorum da ama aile olduk ya hani sadece daha iyi olalım istemiştim

Annen olunce anlarsin sozu hos olmamis bu benim gorusum .. Ne olursa olaun bu uslup guzel degil.. Madem niye soguksun cok soguksun diyecek kadar yakinsiniz diyecektiniz ki .. "ölüm".. O anlar teselli eserdi yada susardi .. Annen olunce gorursun demek evet bencede beddua gibi

Yav yeri geliyor insan kardeşiyle görüşmüyor.Elti çok mu önemli ?
Sizi aşağı çeken insanlarla görüşmeyin.
Benim eşim 2 kardeş ve mecburen görüşmek zorunda kalıyoruz canım .

Canım ben onun nasıl yazıldığını biliyorum fakat t9 la yazıyorum burdan hep farklı çıkıyor
Bu arada evet ünv mezunuyum ama sunu görüyorum ki hemen on yargida bulunip insanı incitebiliyosun ..yorumun için teşekkür ederim bence böyle yazma hatamı görmüş olsan bile canım su şöyle yazılır diyip geçebilirsin ..
İncinecek bir şey yok, t9'la yazdım deyip geçersiniz.
Ve bu arada "annen ölünce anlarsın" gerçekten beddua gibi geliyor kulağa.
Başınız sağolsun.

Allah korusun annem olsezdert edeceğim en son şey kvde ve eltinin davranışları olurdu. Başınız sağolsun acınız kafi daha fazla dert aramayın.

Allah korusun annem olsezdert edeceğim en son şey kvde ve eltinin davranışları olurdu. Başınız sağolsun acınız kafi daha fazla dert aramayın.
Öğle su an eşim askerde biliyor musunuz çok bunaldim ..ve en çok anlayis beklediğim zamanlarda yanımda olmaması büyük bir boşluğa itti beni

• kimseyle gorusmek zorunda degilsiniz.sizin bu eltiden bende 2 tane var hic tinlamiyorum ikisinide varsin aramiz iyi olmasin.birbirimzi sevmek zorunda degiliz

Hiç arkadaşınız yok mu ??
Var ama bekar çoğu beni anlamıyorlar çok saçma geliyor ..şöyle özet geçim birde kimse kimsenin sıkıntısını dinlemek istemiyor daha doğrusu annem öldükten sonra arkadaşım olmadığını düşündüm ..yoksa burayı acmazdim

Back