- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 35.156
- Konu Sahibi egitimliveasilgelin
Bacım sen yine de evli olduğunu belirt yanlış hislere kapılmasındogum yaptıgım da çıblah gördü beni acaba bana kabaran bişeleri olmuş mudur ya olsa bile tipim degil kii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bacım sen yine de evli olduğunu belirt yanlış hislere kapılmasındogum yaptıgım da çıblah gördü beni acaba bana kabaran bişeleri olmuş mudur ya olsa bile tipim degil kii
yarın kaynanaya bahsediyim bundan malafatına bakıcam diyim şüpheye düştğm artıkBacım sen yine de evli olduğunu belirt yanlış hislere kapılmasın
Kaynana travensti ise kayınpeder transmikser ya da transatlantik olabilir ama ben en çok transformers olmasından şüphe ediyorumkayınbaba da
bencede transformerdir o trasatlatik olsa duraöazdı alkahımmm yazamadım bileKaynana travensti ise kayınpeder transmikser ya da transatlantik olabilir ama ben en çok transformers olmasından şüphe ediyorum
Gülmek suç mu gülüyoz şurdaYa bu konulara neden itinayla bin yorum yapılıyor fake işte sayfa sayfa yoruma gerek var mı hanımlar. Yöneticiler konu sahibi kadar boş muhabbet çevirenlere de gerekli cezaları verirler umarım. Bu tür konulara rating kazandıranlar tekrar tekrar gelmelerinin sebebi çünkü. Mune
Aşkooo kız konudan uzaklaş geyikten gitme 1 ekimde yarışma var yemek bölümünde tarif kalmaz bak çakal hanımlardanMalafat nedir ki ?
Haklısın bebekim zaten anlamadım da bişey biz tariflerimize bakalımAşkooo kız konudan uzaklaş geyikten gitme 1 ekimde yarışma var yemek bölümünde tarif kalmaz bak çakal hanımlardan
ağzım yüzüm kaydı gülmekten
“malafatını” çıkartıp sofraya şaaaakkk diye vurmadıkça tersine inanma
Aman tanrım dedim o neeee dedim sana fortladiysa kocan kıskanır gece gece nerden aklınıza geliyo bu seneryolarherkeze selam ben tesetturlu bir hanimefendiyim yeni evliyim 5aylik esiminailesi umraniyede yasiyor biz esimin is durumundan dolayi basaksehirdeyiz esim sehir hastanesinde calisiyor dun gece esimin aylesi bize geldi annesi babasi beraber geldiler simdiye kadar dikkat etmemistim ama kayinvalidemin sesi cok kalin ve kirli sepetine dus altiktan sonra baktim beyaz erkek kulotu giymis kocam boxer tarzisi giyiniyor ve hic etek falan giymio gormedim dugunumuzde bile intizar gibi takim giydi kari pantalon giydiginde de genital bolgesi kabariyor ve beni bazen izlerken goruyorum beni izledinde iyice kaldiriyor malafatini evde yalniz kalmaya korkuyorum kadinla kiskanc bir kocam var aciklayamam ayrica kaynanam evli oldugumu da biliyor sonucta orbegin dur kizim yardım edeyim diye masadan beni fortladi yemekte travesti olabilir mi
Allahm yaamalafat bamyasini patlican sanan erkeklerin cinsel organi tabiri
fortladıda fordcu anlaminda kullanmis sanirim ama malafatin siddetini hiddetini heybetini anlatmak icin fortladi yazmis bence
Bak evladım kırmızı yerler senin Türkçe cinayetinin öne çıkmış hali. Önce konuşup yazmayı öğren ondan sonra tahlil yap yavrum evladım.herkeze selam ben tesetturlu bir hanimefendiyim yeni evliyim 5aylik esiminailesi umraniyede yasiyor biz esimin is durumundan dolayi basaksehirdeyiz esim sehir hastanesinde calisiyor dun gece esimin aylesi bize geldi annesi babamı beraber geldiler simdiye kadar dikkat etmemistim ama kayinvalidemin sesi cok kalin ve kirli sepetine dus altiktan sonra baktim beyaz erkek kulotu giymis kocam boxer tarzisi giyiniyor ve hic etek falan giymio gormedim dugunumuzde bile intizar gibi takim giydi Beğen pantalon giydiginde de genital bolgesi kabariyor ve beni bazen izlerken goruyorum beni izledinde
iyice kaldiriyor malafatini evde yalniz kalmaya korkuyorum kadinla kiskanc bir kocam var aciklayamam ayrica kaynanam evli oldugumu da biliyor sonucta orbegin dur kizim yardım edeyim diye masadan beni fortladi yemekte travesti olabilir mi
İlerde düşünce gücü ile iletişim olacak, ben inanıyorum buna ama tek bir sorun var biz o zamana kadar olmayacağız.yazık ya
ne insanlar var
dusunsenıze arkadaslar konu sahıbı gıbı kısılerle aynı dunyada yasıyoruz aynı havayı soluyoruz
bu ınsanlar bızım belkı okul ıs arkadasımız belkı komsumuz
keske alnınızda kırmızı bır ısık yanıp sonse de anlasak aklı ve ahlakı eksık olanı