Kayinvalidem travensti olabilir mi acil kodlu konu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya bu konulara neden itinayla bin yorum yapılıyor fake işte sayfa sayfa yoruma gerek var mı hanımlar. Yöneticiler konu sahibi kadar boş muhabbet çevirenlere de gerekli cezaları verirler umarım. Bu tür konulara rating kazandıranlar tekrar tekrar gelmelerinin sebebi çünkü. Mune Mune

Ya bu konulara neden itinayla bin yorum yapılıyor fake işte sayfa sayfa yoruma gerek var mı hanımlar. Yöneticiler konu sahibi kadar boş muhabbet çevirenlere de gerekli cezaları verirler umarım. Bu tür konulara rating kazandıranlar tekrar tekrar gelmelerinin sebebi çünkü. Mune Mune
Gülmek suç mu gülüyoz şurda

herkeze selam ben tesetturlu bir hanimefendiyim yeni evliyim 5aylik esiminailesi umraniyede yasiyor biz esimin is durumundan dolayi basaksehirdeyiz esim sehir hastanesinde calisiyor dun gece esimin aylesi bize geldi annesi babasi beraber geldiler simdiye kadar dikkat etmemistim ama kayinvalidemin sesi cok kalin ve kirli sepetine dus altiktan sonra baktim beyaz erkek kulotu giymis kocam boxer tarzisi giyiniyor ve hic etek falan giymio gormedim dugunumuzde bile intizar gibi takim giydi kari pantalon giydiginde de genital bolgesi kabariyor ve beni bazen izlerken goruyorum beni izledinde iyice kaldiriyor malafatini evde yalniz kalmaya korkuyorum kadinla kiskanc bir kocam var aciklayamam ayrica kaynanam evli oldugumu da biliyor sonucta orbegin dur kizim yardım edeyim diye masadan beni fortladi yemekte travesti olabilir mi
Aman tanrım dedim o neeee dedim sana fortladiysa kocan kıskanır gece gece nerden aklınıza geliyo bu seneryolar :KK70::KK70::KK70:

herkeze selam ben tesetturlu bir hanimefendiyim yeni evliyim 5aylik esiminailesi umraniyede yasiyor biz esimin is durumundan dolayi basaksehirdeyiz esim sehir hastanesinde calisiyor dun gece esimin aylesi bize geldi annesi babamı beraber geldiler simdiye kadar dikkat etmemistim ama kayinvalidemin sesi cok kalin ve kirli sepetine dus altiktan sonra baktim beyaz erkek kulotu giymis kocam boxer tarzisi giyiniyor ve hic etek falan giymio gormedim dugunumuzde bile intizar gibi takim giydi Beğen pantalon giydiginde de genital bolgesi kabariyor ve beni bazen izlerken goruyorum beni izledinde
iyice kaldiriyor malafatini evde yalniz kalmaya korkuyorum kadinla kiskanc bir kocam var aciklayamam ayrica kaynanam evli oldugumu da biliyor sonucta orbegin dur kizim yardım edeyim diye masadan beni fortladi yemekte travesti olabilir mi
Bak evladım kırmızı yerler senin Türkçe cinayetinin öne çıkmış hali. Önce konuşup yazmayı öğren ondan sonra tahlil yap yavrum evladım.

yazık ya
ne insanlar var
dusunsenıze arkadaslar konu sahıbı gıbı kısılerle aynı dunyada yasıyoruz aynı havayı soluyoruz
bu ınsanlar bızım belkı okul ıs arkadasımız belkı komsumuz

keske alnınızda kırmızı bır ısık yanıp sonse de anlasak aklı ve ahlakı eksık olanı

yazık ya
ne insanlar var
dusunsenıze arkadaslar konu sahıbı gıbı kısılerle aynı dunyada yasıyoruz aynı havayı soluyoruz
bu ınsanlar bızım belkı okul ıs arkadasımız belkı komsumuz

keske alnınızda kırmızı bır ısık yanıp sonse de anlasak aklı ve ahlakı eksık olanı
İlerde düşünce gücü ile iletişim olacak, ben inanıyorum buna ama tek bir sorun var biz o zamana kadar olmayacağız.

yakalanıp tutuklanmasını çok isterdim şu mahlukatın
ensest mahlukat.
tek korkum çocuğunun falan olması.
bu zihinde olan birinin kesinlikle ifşa olması lazım.
normal konu asla değil!
dalga amaçlıda olsa kabul edilemez.

Asıl korkunç olan ne biliyor musunuz, böyle zihniyetlerle günün birçok zamanını birlikte geçiriyoruz, dışardan bakınca adam sanıp ortak iş yapıyoruz, belki toplu taşıma kullanıyoruz, aynı masa da yemek yiyoruz hatta belki evlerine girip çıkıyoruz
Beni en çok üzen şey bu 😭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X