- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.579
- Konu Sahibi egitimliveasilgelin
Kurgu yapmadan az kitap oku. Düzgün cümlen yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canı valla olabilir hatta kocan evlatlıkta oalbilir buna benzer bir olayı müge anlıda izlemiştim adam kadın kılıgına giriyor yıllarca kocasıda biliyor tabi sonra ayrılıyor kadn ölünce kızı görüor oyle anlıyor annesinin kendisini hastaneden çaldıgını ve erkek oldugunuherkeze selam ben tesetturlu bir hanimefendiyim yeni evliyim 5aylik esiminailesi umraniyede yasiyor biz esimin is durumundan dolayi basaksehirdeyiz esim sehir hastanesinde calisiyor dun gece esimin aylesi bize geldi annesi babasi beraber geldiler simdiye kadar dikkat etmemistim ama kayinvalidemin sesi cok kalin ve kirli sepetine dus altiktan sonra baktim beyaz erkek kulotu giymis kocam boxer tarzisi giyiniyor ve hic etek falan giymio gormedim dugunumuzde bile intizar gibi takim giydi kari pantalon giydiginde de genital bolgesi kabariyor ve beni bazen izlerken goruyorum beni izledinde iyice kaldiriyor malafatini evde yalniz kalmaya korkuyorum kadinla kiskanc bir kocam var aciklayamam ayrica kaynanam evli oldugumu da biliyor sonucta orbegin dur kizim yardım edeyim diye masadan beni fortladi yemekte travesti olabilir mi
he bide eğiitimlisin ya hani.aylesi yazılmaz canı ailesi yazılır:)herkeze selam ben tesetturlu bir hanimefendiyim yeni evliyim 5aylik esiminailesi umraniyede yasiyor biz esimin is durumundan dolayi basaksehirdeyiz esim sehir hastanesinde calisiyor dun gece esimin aylesi bize geldi annesi babasi beraber geldiler simdiye kadar dikkat etmemistim ama kayinvalidemin sesi cok kalin ve kirli sepetine dus altiktan sonra baktim beyaz erkek kulotu giymis kocam boxer tarzisi giyiniyor ve hic etek falan giymio gormedim dugunumuzde bile intizar gibi takim giydi kari pantalon giydiginde de genital bolgesi kabariyor ve beni bazen izlerken goruyorum beni izledinde iyice kaldiriyor malafatini evde yalniz kalmaya korkuyorum kadinla kiskanc bir kocam var aciklayamam ayrica kaynanam evli oldugumu da biliyor sonucta orbegin dur kizim yardım edeyim diye masadan beni fortladi yemekte travesti olabilir mi
Dün cavidanim konusuna gidip sen beni mi anlattın burda gibi bişey yazmış birde bu üyelikle sözde cavidanin gorumcesi bu da
msjlarina baksana abla konuyu açan kisnin cavidanin gorumcesi imisNe okudum ben yahu
Dün cavidanim konusuna gidip sen beni mi anlattın burda gibi bişey yazmış birde bu üyelikle sözde cavidanin gorumcesi bu da