Kayinvalidem travensti olabilir mi acil kodlu konu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cavidanli konularin yine komikti, okuyunca aklimda bilgisayar basinda sakalli gozluklu kendi kendine kis kis gulen hafif firlama bir universite ogrencisi canlaniyordu ama bu ne, 13 yasinda misin? Tam bir ortaokul mizahi. 13 yasindaysan da seni uzmek istemiyorum ama 13 yasindaki bir cocuk icin de bu cok super bir mizah degil. Komik degilsin ablacim. Travesti sakasi malafat sakasi gorumcem vurduruyor mu sakasi ensest sakasi bunlar cidden cok kotu. Kendi kendine de kesin "basaksehirde yasayan egitimli kapali gelin, instagramda sunum yapan gelin" elestirdim cok inceeeeeeeeeee kimse anlamazzzz nasil ironi yaptim, nasil kara mizah yaptimmmm filan diye de keyiflenmissindir ama senin bu sekilde keyiflendigini gozumde canlandirmak bile bana baskasi adina utanma hissi yasatiyor. Uzgunum 3 hayirla seni ugurluyoruz.

herkeze selam ben tesetturlu bir hanimefendiyim yeni evliyim 5aylik esiminailesi umraniyede yasiyor biz esimin is durumundan dolayi basaksehirdeyiz esim sehir hastanesinde calisiyor dun gece esimin aylesi bize geldi annesi babasi beraber geldiler simdiye kadar dikkat etmemistim ama kayinvalidemin sesi cok kalin ve kirli sepetine dus altiktan sonra baktim beyaz erkek kulotu giymis kocam boxer tarzisi giyiniyor ve hic etek falan giymio gormedim dugunumuzde bile intizar gibi takim giydi kari pantalon giydiginde de genital bolgesi kabariyor ve beni bazen izlerken goruyorum beni izledinde iyice kaldiriyor malafatini evde yalniz kalmaya korkuyorum kadinla kiskanc bir kocam var aciklayamam ayrica kaynanam evli oldugumu da biliyor sonucta orbegin dur kizim yardım edeyim diye masadan beni fortladi yemekte travesti olabilir mi
canı valla olabilir hatta kocan evlatlıkta oalbilir buna benzer bir olayı müge anlıda izlemiştim adam kadın kılıgına giriyor yıllarca kocasıda biliyor tabi sonra ayrılıyor kadn ölünce kızı görüor oyle anlıyor annesinin kendisini hastaneden çaldıgını ve erkek oldugunu

herkeze selam ben tesetturlu bir hanimefendiyim yeni evliyim 5aylik esiminailesi umraniyede yasiyor biz esimin is durumundan dolayi basaksehirdeyiz esim sehir hastanesinde calisiyor dun gece esimin aylesi bize geldi annesi babasi beraber geldiler simdiye kadar dikkat etmemistim ama kayinvalidemin sesi cok kalin ve kirli sepetine dus altiktan sonra baktim beyaz erkek kulotu giymis kocam boxer tarzisi giyiniyor ve hic etek falan giymio gormedim dugunumuzde bile intizar gibi takim giydi kari pantalon giydiginde de genital bolgesi kabariyor ve beni bazen izlerken goruyorum beni izledinde iyice kaldiriyor malafatini evde yalniz kalmaya korkuyorum kadinla kiskanc bir kocam var aciklayamam ayrica kaynanam evli oldugumu da biliyor sonucta orbegin dur kizim yardım edeyim diye masadan beni fortladi yemekte travesti olabilir mi
he bide eğiitimlisin ya hani.aylesi yazılmaz canı ailesi yazılır:)

Gorumcem kocasiyla kamp yapmayi seviyor gerilla olabilir mi? konusuna gulduydum. Fallik kv garfieldli cuma mesaji atmis benim kedi alerjim oldugunu biliyor her yerim kabarcik oldu konusuna da guldum. Ingilizce "I am coming" diye bebek haberi veren pastayi "gelmeyin" diye ceviren gorumce konusuna da gulmustum. Ama buna gulmedim. Konunun icine cinsellik girince konu sahibi mizah yapamiyor. Tam bir ter kokulu ergene donusuyor uslubu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X